Vilka typer av hårklippningar är bäst för ditt ansikte?

13 november 2018

Den bob frisyr är så stilrena, chic och kyla den kommer aldrig att gå ur stil. Det finns helt enkelt vissa versioner som blir trenderna för tillfället (bevittna den långa bob och lurviga bob).

Om du funderar på att skaffa en bob och du har en tydlig ansiktsform - antingen runda, långa, offentlig hjärtformade - kan du överväga en bob som kommer att smickrande på dig. Ditt mål är att göra ditt ansikte visas som oval som möjligt.

I detta fotogalleri, lär whichtypes av Bobs fungerar bäst på varje ansiktsform och varför. Men först, se till att du vet att din ansiktsform. Till exempel kan guppar inte smickrande onaround ansikte.

load...

De kan se rundare med klippt till hakan, omsluter huvudet som en hjälm. De bästa bobs för runda ansikten är långa bobs med eller utan långa, sida sopade lugg.

Cameron Diaz (som har ett runt ansikte), gemensamma uppfattningar aboutthe bob.Shestepped ut på röda mattan i 2012with håret skuren i en bedårande bob att hon inte var nöjd med först eftersom det var mycket kortare än hon väntat.

"Jag brast i gråt och började gråta, och jag kände mig så sårbar", säger Diaz till Jay Leno på hans show. Tydligen Diaz var så upprörd, hon skrek, vilket gjorde hennes stylist gråta. "Jag slutade skriva henne några e-postmeddelanden efter, de närmaste två dygnen, försäkrar henne att jag inte kommer att döda henne."

load...

Men stilen ser bra ut på henne. Här är anledningen:

Hon ser bra ut, även om hon inte hålla henne kort hår för länge. Månader senare var hon bilden växer ut.

Bästa Bobs för ett fyrkantigt ansikte

Detta tog bob fungerar vackert på Keira Knightley, som har ett fyrkantigt ansikte. Graderade Bobs är kortare i ryggen, längre fram och den bästa bob för dig kommer att drabba en tum eller två under din käke.

Du vill inte din bob att träffa rätt vid käklinjen. Square ansikten tenderar att ha super starka käkar och vinklarna kan vara för mycket, vilket gör ditt ansikte visas "kantighet."

load...

Hjärtformade ansikte? Långa Bobs är smickrande

Jennifer Aniston har en hjärtformade ansikte (detta innebär hennes käke skjuter ut i en punkt) och som ni kan se från den här bilden, hon ser fenomenal i ett longbob. Längden här är perfekt - hade bob slutade vid hakan, skulle det ha visat upp hur spetsiga det är.

Läs också:

Aniston klev ut i en lång bob tillbaka under 2011 och igen i slutet av 2013 och hon älskar uppgift hennes utseende.

Bobs är ett utmärkt val för hjärtformade ansikten

Lägg märke till hur Katie Holmes Bob är tung på hakan, balanserar ut det här hennes fantastiska kinderna med sin spetsig haka. Chin-längd Bobs är bra för din ansiktsform, se bara till att ändarna är lite avsmalnande. Sido sopade lugg är också underbara på din ansiktsform.

Lång och oval ansiktsformer: de bästa Bobs för dig

Så perfekt som vi alla tror att de är, kan ovala ansikten vara på långsidan. Om du har en lång ansikte eller ett ovalt ansikte som är lång-ish, överväga en sofistikerad bob som denna. Vinklarna visa upp en stark käke och långa lager lägga till lite rörelse så bob inte är alltför kantighet eller hjälmliknande. Lång lugg kommer att maskera en hög panna. Be om lagren skär in i ögonen och kinderna.

Långa ansikten: a-line lång bob

Tänk på Supertrendiga lång bob (som kan ses här på skådespelerskan Adrianne Palicki), vilket är mycket smickrande på en lång ansikte. En lång bob med lite våg till det är en favorit leta efter en lång ansikte. Bob bör sluta strax under käken att visa upp benstruktur.

Fråga din stylist för en "A-line lång Bob", där baksidan är ca 1 1/2 inches kortare än den främre.

Bobs med trubbiga smällar: bra för oval, hjärta och långa ansikten

Bobs med trubbiga lugg är bra med ovala, hjärta och långa ansiktsformer. Detta skulle inte ser bra ut på en kvadrat eller en rund ansiktsform.

En lång hackig bob: bra för alla ansiktsformer

Denna långa, tog bob med lite våg i det, som ses här på skådespelerskan Ali Larter, är bedårande. Det är en look som är smickrande för alla ansiktsformer.

Perfekt för alla ansiktsformer: den långa bob med sido sopade lugg

Den långa bob är allmänt smickrande för alla ansiktsformer. Snittet ger ett runt ansikte vinklar och struktur, vilket balanserar mjuka linjer. Längden (2 inches eller mer under hakan) är nyckeln till denna minskning. Du kan få långa lager skär in för att lägga textur och klippa håret i en vinkel längs linjen i käken gör detta klipp mindre tråkigt och modernare.

Om du har ett fyrkantigt ansikte, försöka bena håret i mitten. För långa ansikten, en del hår på sidan.

Curl håret mer bredd om du har en lång ansikte. Räta hår om du har ett runt ansikte.

load...