Topknot och updo hårbilder 2018

15 november 2018

Dagens updo frisyrer är mycket mindre kinkig än tidigare. Du är fri att utforska din kreativitet mer utan att oroa att varje enskild hår måste vara på sin plats.

Medan Rihannas updo har sina rötter i den klassiska frisyr, sätter hon sin egen prägel på det med långa, röriga lugg och en lysande färg. Denna uppfattning från baksidan visar upp hur det utformade tillbaka dit.

Är backcombing nödvändigt? På naturliga och / eller tjockt hår, är det verkligen inte. Dessutom leder backcombing ofta trassel, och som känns som detangling när natten är över? Om du vill ha mer volym i kronan området, tillsätt lite förlängning hår om du vill. Helt enkelt borsta resten av dina flätor över det och se till att det är väl dolt innan du beger dig ut genom dörren.

load...

Ciara - tight topknot

Gel och en mjuk borste hjälpa dig att uppnå detta Ciara look. Topknots görs för att bäras högst upp på din krona, i stället för den vanliga bulle eller CHINJONG, som sitter lägre. Även topknots behöver lite hår att se hela, behöver du inte nödvändigtvis behöver ha hår avslutande ner ryggen: bulle tillägg är prisvärda och lätta att hitta. När du drar upp håret och säkra den med en elastisk, bifoga en bit för extra fyllighet om så önskas. Om du har längden dock bara vrida håret runt och runt och sedan säkra den.

LeToya Luckett - updo med lugg

För att få LeToya Luckett utseende, börja med mjukt böjda hår. Style lugg på ena sidan och dra resten av håret på baksidan försiktigt vrida in en updo. Säkra allt med pinnar och det är så enkelt är det.

load...

Melanie Fionas topknot bun

Färg gör allt mer intressant, särskilt när det finns så mycket kontrast händer, sett med Melanie Fiona take på topknot bun. Ljusa blonda ränder framträder dramatiskt mot mörkare nyanser. Båda färger blanda upp det i denna tjocka bun. När du väljer geler att jämna tillbaka hårfästet, stick med högre kvalitet de som inte kommer att torka ut och definitivt inte kommer att flaga; det sista du vill stöka din varma 'göra torkas ut gel flingor överallt.

Läs också:

Thandie Newton uppfinnings ta på updos

Styra hår mot framsidan är ett sätt att ta updo och vrid den helt runt. Thandie Newton visar att vackert med denna lockigt to-the-front stil. Hår samlas upptill och något åt ​​sidan, sedan säkrade. Längder sedan dras ut solfjäderliknande och löst säkrade under, vilket skapar en bred bun.

Gabrielle Union - partiell updo

load...

Den partiella updo ger dig det bästa av två världar: elegansen i en updo på framsidan och massor av längd i ryggen. Gabrielle Union mjukar upp det med stora vågor och massor av rörelse. Topp längder löst samlade i ryggen och säkrade slumpmässigt, vilket ger dem en bekymmersfri utseende som inte är tät. Botten lockar tillåts falla i någon riktning.

Ashanti s Twisty topknot

Det är lätt att linda håret runt sig själv och sedan stil i en bulle. Ett annat sätt att säkra dessa längder är genom att vrida hår som du linda in det som visas på Ashanti. Vrida är ett bra sätt att lägga trygghet när mycket långa eller tjocka lås.

Alicia Keys lockig updo

Denna Alicia Keys frisyr erbjuder gott om volym och dimension. Även på baksidan av håret är upp och ur vägen, är den främre mjukt böjt och tillåts falla framåt. Den extremt höga kronan gör denna stil ett bra val för runda-faced kvinnor som behöver höjd i detta område för att minimera fullhet.

Jill Scotts combo updo

Börja med en bas av flätor, som Jill Scott gör, och lämnar botten längder löst rullade. Direkt allt åt sidan och du har denna unika stil. Långa flätor försiktigt fästs i cirkulära mönster, mjuka upp utseendet.

Mary J. Blige - klassiska updo

Mary J. Blige har slitits många olika frisyrer genom åren, men detta kombinerar en favoritfärg med en klassisk 'göra. Hennes updo hår har en retro vibe till det, med dess sido sopade lugg och otroligt hög krona. En lätt imma med hårspray och denna stil kommer att pågå genom varje ögonblick av dagen eller natten.

load...