Styling hackar för tunt hår 2019

14 november 2018

Att leva med fin / håravfall kan vara mycket påfrestande, särskilt om du brinner för alla saker skönhet och hårstyling. Om du har ofta själv längtar bort efter bilder av tjocka flätor och voluminösa updos, är det dags att glädjas. Med dessa hår hacka kan du nu stil tunt hår och ha samma fantastiska resultat som alla andra.

Använd lätta produkter

Använda rightstyling produkterna är nyckeln till att få någon frisyr rätt. Men med tunt / håravfall, att välja rätt produkter kan vara en utmaning i sig.

Vanliga produkter kommer att väga ditt hår ner, vilket gör det fet och / eller halta. Leta efter lätta, volymökande produkter. Dessa kommer att göra hårstrån mjukare och fylligare, vilket ger dig tyngdlös kropp och rörelse utan att vara skrymmande till ditt hår.

load...

Den långa och korta av det

Du kanske frestas att klippa en Rapunzel-esque fläta, men låt oss få verklig för ett ögonblick: super-långa snitt och frisyrer helt enkelt inte fungerar i mycket fint hår. Långt hår behöver större naturlig volym.

Vad du kan göra är att bära ditt hår i kortare / medellängder och lägga till lager för att skapa volym. Befjädrade-out nedskärningar kan vara en gudagåva för fint hår och du kan fortfarande rocka flätor, updos och allt. Och om du behöver stora längder ibland, det finns alltid hårförlängningar att vända sig till.

Föna för din hårtyp

Till att börja med, om du har mycket tunt hår, det är inte rekommenderat att använda en fön dagligen eftersom det kan torka håret ut Plocka lämpliga styling verktyg kan hjälpa till att minimera skador och frustration.

load...

Innan föning, arbeta Volumizing styling mousse i håret för några lätta volym och pålitlig grepp. Flip sedan håret upp och ned och rikta luften vid rötterna. Detta kommer att skapa massor av volym.

Undvik produkter som torkar håret ut

Undvika av produkter som innehåller natriumlaurylsulfat eller ammoniumlaurylsulfat. Ingredienser såsom tork alkoholer, polymerer, ammoniak, och detergenter är anledningen till traditionella hår rengöringsmedel löddrar upp och känner så gräddig och kraftfull. Men i sanning, de stripp hårbotten och hår av naturliga (och mycket viktigt) oljor.

Läs också:

Medan de skadar alla hårtyper kan tunt hår ser exceptionellt scraggly och har absolut ingen styrka efter att ha behandlats med sådana produkter. Leta efter SLS-free / organiska schampo eller prova en DIY recept schampo.

Kronan

En rot-lyft produkt och en retas kam kan vara dina bästa vänner när du har tunt hår. Leta efter frisyrer med volym på kronan.

load...

Allt med en bula / bikupa / bouffant rekommenderas. Inte nog med att dessa frisyrer skapa en illusion av mer hår, de är också lättare att stil (och lättare att bära) i fint hår.

Förmåner

En vikande hårfäste kan vara en av de svåraste sakerna att vänja sig vid lifeand är också en av de vanligaste hår elände i samband med fin / håravfall.

Ett av de bästa sätten att dölja problemet genom att be din stylist att skära korta, trubbiga smällar. Dessa skapar en tjock, rundade ut fringe som lägger volym vid hårfästet.

Inte räta håret

Rakt hår, på grund av sin struktur, sitter platt. Detta innebär att det alltid ser tunnare jämfört med andra hår texturer. Lockar ser alltid mest omfattande, men andra hår texturer kan också se bra ut.

Om ditt hår är naturligt rak, överväga att använda skum rullar eller diffusorer medan torkning för att ändra ditt hår konsistens. Om inte, undvika platt järn.

Plump flätor med pannkakning

Det kan vara frustrerande att bara skapa en invecklad fläta att det ser platt och tunn. Men med pancaking tekniken kan du falska tjockare, större flätor i ingen tid alls.

Helt enkelt ryck i öglorna i en fläta försiktigt dra ut för att fluffa upp en bit. Omedelbar volym! Gå vidare och försöka minst en fläta i dag.

Parting sätt

Undvik bena håret. En ren del kan lägga till skärpa till en titt, men det kan också avslöja gallring om du hamnar som visar en hel del hårbotten. Frisyrer som inte presenterar delar innebär vanligtvis volym på kronan, rörig struktur eller bara sluta se ut som det finns mer hår eftersom mer yta är täckt.

Som sagt, om du vill ha en frisyr med en del, slå upp saker genom att ta den till den motsatta sidan. Med tiden planar hår på den sida du normalt bär din del och vända det över kan skapa någon hiss vid rötterna.

load...