Stora schampon för svart hår 2018

9 november 2018

Lyckligtvis för dagens konsumenter har schampo för svart hår kommit mycket långt. Inte bara nu njuter vi en otroligt stort urval av rengöringsmedel avsedda för vårt hår unika behov, men de kommer i en rad olika prisklasser för varje budget. Oavsett om du har en favorit kommersiellt varumärke eller frågor som rättvis handel är viktigt för dig, denna lista över olika alternativ har något för alla. Här är några av de bästa schampon för svart hår.

Lockar rena lockar schampo

Ju mer du lägger på håret för att få det stor stil alla avundas, desto mer måste man så småningom bort. Mousse, hårspray, olja glans, inställning lotion, dagliga styling hjälpmedel och inte alla får tvättas bort med varje schampo. Med tiden kanske du märker din flätor har inte samma lyster. De kan känna sig halta också. Det är då man bör införa en schampo i din rutin, och detta från CURLS är oerhört mild. Traditionella klar var utformade för att skala av hårets naturliga oljor, inte något svart hår behöver. Förtydligar behandlingar som detta är skonsam nog för våra flätor, men du bör ändå använda dem sparsamt.

load...

Oyin Grand Poo Bar - Saftiga Solid Shampoo

Om du föredrar schampo barer, är detta ett måste prova! Lätt parfymerade med en tilltalande herbal / citrus blandning, är detta rengöringsmedel full av fuktande godhet i form av oljor och smör perfekt för att bekämpa torra lås. Förvänta dig inte mycket lödder; Istället denna glycerin-baserade bar rengör försiktigt håret utan tömde den på dess naturliga oljor. Mer "

Kinky-Curly komma ren schampo

Stora lockar börja med din rensning session, även om du bara börja med en balsam tvätt. Hela Kinky-Curly linje handlar om att ge dig den mest underbara utseende, frizz-fria lockar tänkbara. Börja med detta rengöringsmedel, som ser till gammal, fet uppbyggd kommer inte att ta bort från din slutliga stil.

load...

JASON Super Shine Apricot Shampoo

Älska urval av naturliga hår produkter där ute? Då kommer du att älska denna JASON schampo, som är full av naturliga godhet som växtbaserade ingredienser. Helt sulfatfritt, är detta ett bra rengöringsmedel för alla, inklusive de av er med färgbehandlat och kemiskt bearbetade lås. Plus, som många andra schampon dessa dagar, den här är inte marknadsförs strikt mot svarta konsumenter; du bör ha några problem med att hitta detta i din hälsokostaffär eller naturliga livsmedels mart.

Läs också:

Mizani högsta olja fuktgivande schampo

Denna ljuvligt doftande schampo kommer att vara skonsam mot håret. Liksom många rengöringsmedel i dessa dagar, är detta en gratis tork sulfater. Ditt hår kommer att bli bortskämd med en blandning av doftande oljor som Argan och sesam. Följ din rensning session med tillhörande balsam och din stil kommer att vara avstängd till en fantastisk start.

Alaffia Shea & Virgin Coconut Enriching Shampoo

Om frågor som rättvis handel och rättvis behandling av människor i underutvecklade länder är viktiga för dig, kan du använda detta schampo och lätta ditt sinne samtidigt. Producerad med afrikansk svart tvål, inte förvänta sig en hel del lödder från Alaffia schampo - dess sulfatfritt makeup ser ingen torkning tar lödder ut sin rätt på håret. Istället, du behandlas med en subtilt doftande rengöringsmedel som ser ut och fungerar som den naturliga produkten är.

load...

Aubrey Organics GPB Shampoo

Med en makeup av mestadels naturliga ingredienser, är detta erbjudande från Aubrey Organics perfekt för kvinnan söker ett rengöringsmedel som är praktiskt taget kemikaliefria. Added mjölk och sojaproteiner i denna produkt gör det till ett bra val för alla som lider av svaga flätor som lätt sönder. Den är utformad för att vara skonsam mot håret och samtidigt ge det en förstärkning uppsving.

Rörelser naturligtvis du fuktgivande rengöringsmedel

Ditt hår behöver inte vara naturligt att uppskatta detta schampo, men om det är, kommer det förmodligen att älska denna rika och krämiga rengöringsmedel, särskilt eftersom det inte kommer med den höga prislappen att vissa andra schampon gör. Du kan lätt hitta Motioner produkter skönhet leverans och droghandel, vilket gör den perfekt för kvinnan som vill ha stor hår till ett överkomligt pris.

load...