Stora hårklippningar för män i sina 40-tal 2018

11 november 2018

Som män blir äldre, att upprätthålla en frisk och ungdomligt utseende börjar med rätt frisyr. Misstag många män gör när de blir äldre omfattar hålla fast vid en frisyr som är för trendiga eller välja en frisyr som är alltför säker. Att få äldre betyder inte att du måste anta en tråkig frisyr. Välj en som hjälper dig att se yngre i medelåldern.

Den korta caesar

Den klassiska Caesar cut är ett bra alternativ för många män i 40-årsåldern, eftersom det är lätt att underhålla och kommer inte att ta en hel del tid i ditt liv, och det är särskilt bra på att täcka upp lite av en vikande hårfäste. George Clooney arbetade denna frisyr i flera år, och det är en av de tidlösa nedskärningar som nästan aldrig går ur stil.

load...

Den lösa pompadour

Om du har turen att en stor hår och vill ha lite mer av en "rock 'n' roll" attityd som fortfarande åldersanpassad, är lös pompadour ett bra alternativ, särskilt om du har en oval eller något lång ansikte form.

Modellen i detta foto har en något vikande hårfäste, så snittet fungerar perfekt. En kort skägg hjälper också rama ansiktet också. Han valt att lämna håret grått, som verkligen gör hans ögon pop. Ibland grå kan vara en stor sak, särskilt om du har ljusa ögon.

TOPPUNIVERSITETEN

Den korta Ivy League cut är ett annat bra kortare alternativ för män i 40-årsåldern som vill ha en enkel att underhålla frisyr. Det finns tillräckligt med längd på toppen för att erbjuda bara en bit av mångsidighet i det att den kan bäras prydligt kammat åt sidan, fram som en kort Caesar, eller stökigt med lite pasta för att lägga textur.

load...

Kort änkans topp

Om du har grått hår, äger den. Denna modell haschosen den perfekta frisyren för att markera sin hårfärg och textur och den grå gör också hans ögon sticker ut mer. För denna nedskärning, är håret sax-cut till ca 1 tum över hela huvudet. Lite pasta används för att ge viss separation och textur.

Den rakat huvud

Someof oss tenderar att förlora vår "edge" när vi blir äldre, och ett sätt att få det kant tillbaka och ge dig själv en kraftfull look är att raka huvudet.

Om du har rätt huvudform (oval eller fyrkantig fungerar bäst med ett rakat huvud) kan detta vara ett bra alternativ, speciellt om håret är gallring. Kombinera rakat huvud med en kort skägg och du har en extremt manlig, robust utseende.

Kort Layer Cut

load...

En kort lager frisyr fungerar bra med den här modellen är vikande hårfäste. Fuller sidorna hjälper också balansera sin breda käken och rama in ansiktet också. För den här stilen är klippt i kortare lager över hela huvudet. Använd lite pomada för extra glans och kontroll.

Läs också:

Den kortare skiktet cut

Denna korta lager cut är ett annat bra alternativ för män i 40-årsåldern som vill tillräckligt längd för att vara mångsidig, men ändå har en stil som är lätt att underhålla. Det fungerar bra i det att den kan bäras med minimal produkt och nonchalant stil med fingrarna, som visas på bilden. Det finns tillräckligt med längd, dock att du kan använda en lite pomada och lägga till en ren sida del och stil det som en pompadour för en mer formell look.

Den långa shag

Denna långa shag stil är vanligt på åldrande surfare i Kalifornien, och det ser bra ut. Om du fortfarande har en full hår och vill ha en längre stil, är denna långa shag något att överväga. Men bo långt borta från denna typ om du har gallring hår eftersom det kommer att göra ditt hår ser tunnare än det är.

För den här stilen är klippt i långa lager hela och för denna modell har solen lagt naturliga blonda höjdpunkter. Om du inte är en surfare, oroa dig inte, du kan alltid fuska denna frisyr genom att ha din salong lägga naturtrogna högdagrar och använder en bit av saltstänk, såsom TIGI Catwalk Session Series Salt Spray.

Den långa skiktet cut

Titta bara på den hår på den här killen. Det är tjockt och glänsande med en fantastisk färg. Om du har en bra hår så här, visar det. Han gör det genom att ha klippt i långa lager med lite kona runt sidorna och baksidan. För styling är bara lite pomada används för att sopa håret tillbaka och lägga shine.Caring för grått hår kan kräva lite mer arbete, men det är värt det extra besväret.

Den Alejandro González Iñárritu

Detta är en annan kul alternativ för killar som arbetar på ett mer kreativt område och gillar en längre stil. Regissören av "The Revenant" Alejandro González Iñárritu, har setts idrottsliga en liknande stil ganska länge, och det fungerar bra för honom. Håret klipps i långa lager allover huvudet andstyled med lite matt pasta för att lägga till separation. På grund av den tillfälliga karaktären av denna stil, det slitna bäst med en kort, naturlig skägg.

Den korta texturerad cut

För den här stilen är klippt Clipper kort på sidorna och tillbaka (om en nr 3 blad) och lämnade ungefär två inches lång ovanpå. Håret på toppen är punkt- eller knivskurna för att lägga till separation och textur. Denna frisyr fungerar särskilt bra för män som kan gallring eller har en vikande hårfäste. Om så är fallet med dig och du vill bära denna stil, använder den lättaste stylingprodukt möjligt att undvika att skapa alltför mycket separation i håret, som visar mer hårbotten.

load...