Skär ditt barns hår hemma på det enkla sättet

13 november 2018

Professionella hårklippning är dyra och det är jobbigt att hitta tid i ditt fullspäckade schema för att få barnen till salongen. Trimma dessa dyra salong frisörer av din familj budget att växa kontanter på ditt bankkonto. Använd dessa fem tips för att skära dina barns hår hemma på ett enkelt sätt och bli sin egen personliga stylist.

Titta på videos

Du kan läsa artikeln efter artikeln beskriver tips och tekniker på hur man kan minska barnens hår som ett proffs. Men det finns inget bättre läromedel på nätet än att titta på någon faktiskt gör it.YouTube är en stor källa för videor som visar hur man kan minska barnens hår. Titta på många filmer att bli bekant med vad du ska göra innan du börjar hugga bort på barnens hår. YouTube är ett annat ställe att leta när du söker hjälp med en specifik frisyr du vill ge ditt barn, som att lägga lager eller skära en bob.

load...

Köp rätt verktyg

Om du någonsin klippa din docka hår när du var barn, du vet hur fula de skurna linjer såg med mammas hantverk sax. Få rätt utrustning innan du skär barnens hår eller om du inte kommer att vara nöjd med results.Start med en bra sax. Din lokala skönhet leverans butik säljer saxar som stylister använder ca 20 €. Du behöver också en sprayflaska för väta ditt barns hår, en kam och en handduk. Och som du ger många frisyrer, måste du också se till att din sax är skarpa eller köpa en ny pair.Having rätt utrustning kommer att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter över tid så att du kan alltid skapa proffsiga frisyrer. Du kommer att bli mer självsäker, mindre frustrerad och dina barn kommer inte att vara lika rädd som de skulle göra om du kom på dem med samma jätte sax du använder för att skära saker runt huset.

load...

Ställ en stylist

Vill du lära dig stil hemligheter proffsen? Gå direkt till källan. Nästa gång du är på salongen, be stylist för att ge dig några tips. Många gånger du hittar stylist är en mamma själv och förstår behovet av att spara pengar eller att ge en snabb trim mellan fullt haircuts.Of naturligtvis stylister försörjer sig från dig kommer till dem så förvänta dig inte dem att dela alla sina hemligheter i en fördjupad handledning. Men du kan få en snabbkurs i grunderna så att du kan klippa barnens hår hemma. Med tiden kommer du att kunna utveckla din egen teknik som ger dig de resultat du vill när du klipper barnens hår.

Läs också:

Håll barnen upptagna

Ditt barn kan sitta helt stilla i stylist stol. Hemma kan det vara en annan historia. Barn används för att springa runt och inte behöva sitta tyst medan du tar syftar till att raggig hår. Innan du plopp dem i köksstol och hoppas att de stanna kvar, se till att du har aktiviteter för att hålla dem sysselsatta. På så sätt kan du ta din tid och de kommer att vara mer content.Break ut CD-spelaren och lyssna på ljudböcker eller musik tillsammans. Välj några böcker och uppmuntra dem att läsa. Skriv ut målar så att de kan skapa ett mästerverk när de får sitt hår cut. Överväga att låta dem titta på en favorit program du väljer eller äta en näringsrik mellanmål för att hålla dem sysselsatta. Dessa små distraktioner kommer att göra frisyr gå mycket smidigare.

load...

Gå långsamt

Du är ny till att klippa hår och dina barn kan agera annorlunda med dig än vad de skulle för en stylist. Ta din tid, särskilt i början de bara få användas till mamma klippa håret och du fortfarande lära sig att skära rygg, sidor och främre uniformly.Take massor av pauser när du behöver dem eller när ditt barn börjar klaga. Det är viktigt att de inte rör sig när du klippa håret. Du vill inte göra några förhastade drag som gör dina snips kortare än du ville eller som kan nick deras hud, vilket ger dig både en dålig hem frisyr experience.Initially kan du känna att barnens hem hårklippning inte sparar tid eftersom det kan ta en timme eller mer.

Tänk på den tid du spenderar corralling dina barn i bilen, kör till salongen och väntar på en stylist, titta på ditt barn få sitt hår cut, att komma tillbaka in i bilen och kör home.Your första frisyrer kan ta längre tid, men det är bara eftersom du arbetar med en inlärningskurva. Med praktiken kommer det inte att dröja länge förrän du är en Hairmaster med före och efter bilder att bevisa det. Framför allt, kom ihåg att det kommer att växa tillbaka om du gör ett misstag!

load...