Salongen perfekt utblåsning är möjlig

15 november 2018

Du vet hur det är: du lämnar frisersalong efter en klippa och punktering och du bara inte kan sluta röra håret; det är mjukt, glänsande och full av kroppen. Vilken typ av trolldom är din stylist använder för att få håret att kännas som det, och varför dina ansträngningar misslyckas när du försöker återskapa den blowout hemma? Det är två delar av produkter, en del verktyg och en del skicklighet. Även om du saknar skicklighet, kan dessa steg hjälpa dig komma närmare en salong perfekt blowout hemma.

Det börjar med en riktigt bra schampo

Varumärket schampo du använder är faktiskt sekundärt till hur du använder den. Visste du att du förmodligen schamponering håret fel helt och hållet? Din frisör är att få håret att se bra eftersom hon att se ditt hår schampon ordentligt och att uppbyggnaden och föroreningar avlägsnas genom skrubbning och sköljning riktigt bra. Om du inte har använt en schampo på ett tag, kan det vara dags att befria håret av alla produkter och gunk som håret samlar.

load...

Condi räknas

Lita på oss, ditt hår och hårbotten utseende och allmänna hälsa i hög grad beror på användningen av rätten balsam. När människor hatar balsam, finner vi oftast beror det på att de inte skölja det tillräckligt bra, vilket gör att bygga upp och göra håret får fet och platt. Det är inte balsam fel. Välj rätt balsam för din hårtyp och vara säker på att skölja mycket, mycket bra.

Ta på magiska drycker

Nu när du har listat ut hur man tvättar och villkor håret som en riktig professionell, måste du använda en produkt. Verkligen och på allvar, är din stylist att få håret att kännas häftigt genom att använda mer än en produkt på håret. Naturligtvis behöver allas hår en annan produktkombination och vi skulle vara här hela dagen om vi försökt att täcka det, men de allra flesta människor kan få en stor blowout med tre produkter:

load...
  1. Hår olja
  2. Frizz reducerande / utjämning serum
  3. Föning sprut

Jag använder denna specifika kombination av produkter på 90% av mina klienter i salongen och alltid få imponerande resultat. De exakta produkter och varumärken kan variera med hårtyp, personliga preferenser och tillgänglighet. Om du älskar hur håret känns efter stylist sker med håret, fråga henne vad hon använder för att göra ditt hår känner så.

Alla borde använda hår olja

Hår olja hydrater, mjuknar, reder ut minskar frizz och tämjer ostyrigt hår. Jag satte den i håret efter handdukstorkning och innan du rör mitt hår med en kam eller andra produkter, och detsamma gäller för mina klienter. Applicera hårolja främst till ändarna på håret med hjälp av en mycket liten mängd i midshaft och mot hårbotten. Om ditt hår har en tendens att bli fet eller fet, hålla produkten borta från hårbotten.

Läs också:

Släta serum för alla hårtyper

load...

Även om håret är inte särskilt krulligt eller oregerliga, kan en utjämning serum göra stor skillnad i din blowout, och ta ditt hår från genomsnittet till otroligt. Visserligen jag hoppa över detta steg på några kunder som jag har som har slät, noll frizz hår, men dessa människor är ganska få och långt mellan. De flesta människor slåss någon form av frizz, curl eller unruliness och kan dra nytta av en liten utjämning serum.

Applicera din utjämning serum på färsk kammade håret. Du behöver inte en hel del. Jag gillar att låta mitt hår lufttorka lite innan du använder en utjämning serum. Det bidrar till att hålla produkten från gallring ut på grund av överflödigt vatten i håret. För att ansöka, gnugga produkten mellan handflatorna och arbeta igenom håret med fingertopparna. Kamma igenom för att kontrollera att produkten fördelas jämnt.

Vår favorit utjämning serum just nu:

Om du inte har upptäckt ett slag torr sprut ännu. Hålla fast vid håret göra

Efter applicering din utjämning serum, applicera några spray av slag torr spray håret. Koncentrera produkten på din ändarna och kamma igenom för att kontrollera att produkten fördelas jämnt. Den extra fukt och glans som min favorit Blow Dry sprayer ger göra en sådan skillnad i hur min klient hår känns. De råkar också att lukta fantastiskt.

Rätt verktyg gör hela skillnaden

Att få en stor salong perfekt Blowout är mestadels ett resultat av bra produkter, men de rätta verktygen kommer att se bättre resultat. Du behöver två saker:

  1. En riktigt bra keramisk rund borste eller ventilera borste
  2. En professionell kvalitet hårtork

Jag ser kvinnor snåla på hår verktyg hela tiden. Det trött plast hårborste i ditt badrum lådan inte gör dig några favörer, damer och investera i en professionell kvalitet hårtork kommer att göra en större skillnad än du någonsin kunnat föreställa sig.

load...