Reese Witherspons bästa frisyrer

15 november 2018

Reese Witherspoon är en Hollywood skönhet och klassisk blondin som har prytt den röda mattan i många olika frisyrer från super lång och rak super kort och lockigt och alla typer däremellan.

Som ett typiskt hjärtformade ansikte, Reese ser bäst i frisyrer som visar upp sina ögon och tona ner hennes starka hakan. Varje frisyr med lugg eller långa vågor kommer att mjukna en hård hakan. Alla följande nedskärningar på Reese är ganska smickrande (inte förvånande eftersom hon har tillräckligt med pengar för att ge de bästa frisörer.

load...

Om du gör det till slutet av galleriet kommer du även få se Reese som en brunett redan 2004.

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

Reese Witherspoon super blond i en skiktad snitt

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

Dölja ett ärr

Tillbaka i 2012, Reese Witherspoon klev ut på röda mattan med de mest underbara smällar (på bilden) och när hon visade på "The Graham Norton Show", hennes nya smällar inte en skönhets uttalande eller en ny förändring, de var faktiskt gömmer ett ärr hon fick tidigare September när hon drabbades av en 84-årig förare medan hon var ute för en kör i Santa Monica.

load...

Jag bestämde mig för att göra lite undersöka och hittade flera bilder av Witherspoon tillbaka i oktober med en mycket diskret bandage i pannan (se bild här). Vad jag gillar med den här historien är inte de nya smällar, eller att Witherspoon gick ut och omkring med håret dras tillbaka i en hästsvans bara en månad efter händelsen, men att skådespelerskan hanterat situationen med grace. Witherspoon inte väcka åtal (föraren citerades för att inte ge efter för en fotgängare i ett övergångsställe), och hon inte gå till pressen med historien. Istället månader senare, är hon kunna skratta åt det.

"Jag landade rätt på mitt huvud, och jag har ett ärr, därav min nya frisyr jag minns inte mycket om det, men mirakulöst -. Och tacka Gud - Jag mår bra", sa Witherspoon på showen. "De sa att jag är mycket svårt i huvudet."

Ett annat skäl att älska en av USA: s älsklingar.

Reese Witherspoon med lockigt hår

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

load...

Reese Witherspoon med flatironed hår

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

Reese Witherspoon växer ut luggen

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

Läs också:

Reese med lager skära in längs hennes jawline

Frisyrer för hjärtformade ansikten: 20 smickrande Cuts

Reese Witherspoon vågor och smällar

Jag åtrå Reese s smällar. Faktum är att jag eftertrakta dem så mycket, jag fick en gång vuxit ut version av sin mycket populära frisyr. Det har vuxit ut eftersom så mycket som jag älskar smällar, växer de ut för snabbt och jag är för lat för att få varannan månad bang trim (mycket till min vän Jim förtret "Men du är en skönhet editor Du ska titta! sätta ihop!"). För du villig att lägga kraft på den avsmalnande bang utseende, här är hennes stylist hemligheter, artighet av InStyle Magazine:

Original text