Pubic hårborttagning på bikini linje och könsorgan

14 november 2018

Du har alternativ för blygd hårborttagning på detta känsliga område. Vissa är tillfälliga och lätt att göra, medan andra metoder att ta lite mer arbete, kostnad och tid men håller längre. Vi går över varje alternativ för att hjälpa dig välja den bästa hår befria metod för din preferenser, hud och hår typ.

Bikini vaxning

En mycket populär metod för att befria håret i upp till sex veckor med hjälp av en harts vax kan hittas på salonger och spa överallt. Det finns många bikini vaxning stilar att välja från- en sanering till att få det hela bort och allt där emellan.

Vaxning din egen bikinilinjen (håret utanför en vanlig trosa linje) kan göras hemma. Om du vill ha något mer än att (som en brasiliansk) en professionell möte bör made.Learn Mer:

load...

Sötning

Det finns två typer av SÖTNING: pasta och en gel. Båda typerna är gjorda med naturliga ingredienser som citronsaft, socker och vatten som lämnar dig hårfri i upp till sex veckor. Många föredrar SÖTNING över vaxning eftersom det är mindre smärtsamt och skonsammare mot huden. Alla stora plussidan för bikini zon! Samma princip gäller här som vaxning. Du kan städa upp bikinilinjen, men mer extrema stilar behöver ett möte med proffsen. Gör din egen produkt för ungefär ett par dollar (få recept) och använda det som en pasta (läs instruktioner) eller värma upp i mikrovågsugn och använda den som en gel (läs instruktionerna).Learn Mer:

load...

Rakning

Med hjälp av en rakkniv är definitivt det enklaste och snabbaste sättet att befria håret även om resultaten är kortlivade. Våra intima rakning guider för både kvinnor och män hjälpa dig att få en nära och säker rakning samtidigt som man undviker vanliga problem som hack och inåtväxande hairs.Learn Mer:

Laser / IPL

Med hjälp av pulserande ljus för att inaktivera hårsäcken är det FDA godkänt för permanent hårborttagning, men inte permanent hårborttagning. Generellt är det lämpar sig för dem med hudtoner på den ljusare sidan och mörkt hår eftersom lasern riktar pigmentet (färg i håret).

Läs också:

Althoughthere är hemapparater (se lista) likethey're inte godkänts för användning på könsorganen, endast på bikinilinjen. Professionell laser hårborttagning behandlingar behövs för att avlägsna på könsorganen.

load...

Om du inte har mörkt hår eller lätt till medel hudton, ME Smooth och är gjord för att behandla alla hårfärgning på alla hudtoner ett säkert sätt.

Läs mer:

Elektrolys

Denna metod använder en elektrisk ström, har den bästa meritlista och är den enda metod som godkänts av FDA för permanent hårborttagning. Till skillnad från laser hårborttagning, behöver du inte en viss hår eller hudfärg att uppnå results.Learn Mer:

Epilators 101

Dessa enheter tar ut håret från roten för you.While många människor klagar över obehag när den först med hjälp av dem, det är ett sätt att få veckor av hår fria skineasily hemma.

Många modeller och prisklasser finns. Medan den klassiska Epilady med spolarna är fortfarande på marknaden, de har kommit långt med olika featureslike hastigheter, guider vinkel andchangeable huvuden.

Hårborttagningsmedel (hårborttagningskrämer)

Ett starkt alkaliska produkten bryter ner håret så att den lätt kan torkas bort. Jag är inte ett stort fan av hårborttagningsmedel. Även om de har ungefär samma hårlösa gång som rakning, de vanligtvis inte skapar så skarp en spets som vid användning av ett rakblad.

Resultaten kommer bara pågå ett par dagar på mest. Bara vara försiktig eftersom hårborttagningskrämer innehåller starka kemikalier och kan lämna en kemisk brännskada, speciellt den känsliga bikinilinjen. De bör inte användas på könsorganen, endast håret utanför trosan line.Try en produkt gjorda speciellt för bikinilinjen, liksom Ready Betty (läs recension).Learn Mer:

load...