Pubic hair vax toppprodukter för genitalzonen

9 november 2018

Könshår vax behöver vara tillräckligt stark för att avlägsna tjock, grovt hår men mild nog på huden i detta känsliga område. Här har vi några av de bästa produkterna att tänka på för att ta itu med en DIY bikini vax eller lägga till din hudterapeut rum om du är ett proffs.

Parissa s vaxremsor för ansikte och bikini

Det mjuka färdiga band är bra för nybörjare. I stället för att tjafsa med uppvärmning vax och tillämpa den med en pinne, produkten redan pre-made på en remsa. De är ungefär lika lätt som det blir eftersom du inte kan använda den för tjock, och varje klibbighet tvättar bort lätt så det finns lite rensning.

load...

16 remsor (8 dubbelsidig) kan var och en användas mer än en gång vid en sitting- nog att göra en bikini vax. Du kan inte få mer av ett fynd med kitet, inklusive huden lugnande azulen olja, speciellt om du är nybörjare och vill inte investera en hel del.

Generellt sett bör håret vara ca ¼” , men inte längre än ½” för vaxning. Men det är ännu viktigare att se till att det finns tillräckligt kort när man använder färdiga remsor eftersom det är svårare att lyfta långt hår. Och eftersom vaxet är rumstemperatur, gnugga remsorna mellan handflatorna tills de är varma rätt innan du sätter på håret.

Satin smidig calandula guld hårdvax

En hård vax bra för proffs. Som för sent, har detta varit vår gå till för brasilianska vaxer eftersom "det är rikt och underbart". Eftersom ringblomma och tea tree har använts i århundraden som en anti-inflammatorisk, verkligen det hjälper till att lugna huden. Hon är ännu inte har ett problem med känslig hud och grov eller lockigt hår har ingen match för detta gyllene pojke. Den bästa delen är detta ett hårt vax (läs mer), så det finns inga band att använda.

load...

Hård vax måste också värmas upp till rätt konsistens. Det bör hålla på applikatorn utan springer iväg. Instruktioner se video: Hur man använder Hard Wax.

Du måste göra något av en investering med burken, värmare och tillbehör. Men det är väl värt priset och mer kostnadseffektivt i det långa loppet än små satser om du planerar att fortsätta använda den.

GiGi brasiliansk vax mikrovågsugn formeln kit

Detta är en professionell produkt tillverkad för att ta bort bikini hår, men istället för att köpa en stor vax kan och värmare, det microwavable. Satsen levereras också med tillbehör och applikatorer. Du får allt du behöver utan en betydande investering. Och om du gillar vax och slut, kan du köpa det separat.

Läs också:

Kom ihåg att följa alla tillverkarens anvisningar på prepping huden och använder systemet. Var noga med att applicera vaxet som tillräckligt tjock för att se till att det finns tillräckligt med täckning och se till att den till fullo ställer. Om du dra bort det för tidigt, kommer du inte få håret. Dra bort det för sent kommer bara knäcka det. Du kommer att få kläm på det eftersom övning ger färdighet!

load...

Alltid vara medveten om temperaturen. Microwavable vax har en tendens att värma ojämnt och kommer att svalna. Så se till att åter värme som behövs för att se till att det är rätt konsistens.

Shoba suga kit

Vi erkänna, det är inte ett vax, men SÖTNING gel och det fungerar på samma sätt att ta bort hår från roten med några stora plussidan. Om du missar lite hår, gelen kan åter tillämpas utan mycket oro för mycket irritation och kan rengöras med vatten. Det är helt naturligt, mindre irriterande än vaxning, fri från parabener, färgämnen, doftämnen, bensin, hartser och växer. Du kan bokstavligen äta ingredienser, även om jag är säker på att du hellre skulle spara den för att få jämn.

Du får allt du behöver för att de-fuzz, inklusive bedårande denim remsor som stark vikt bidrar till att minska smärtan. Och eftersom de är tvätt det sparar pengar jämfört med att köpa engångsremsor lämnar mindre för deponier.

Detta är också mikrovågsugn, men kommer i en ansenlig kan så inte svalna så snabbt som vissa produkter i minisatser gör. Men du måste fortfarande vara försiktig att hålla det på rätt konsistens så att det tar bort håret.

Starpil vax

Denna europeiska vax som kommer i block från Spanien vann oss över med sin överlägsna kvalitet som gör processen så bekväm som möjligt samtidigt som man tar hår så kort som 1 mm lång. Det tog inte gå sönder eller spricka för henne och natur (visas till vänster) hon försökte har en riktigt ren doft. Även om det kommer i andra stora dofter som rosenblad och choklad.

Att vara en professionell vax det som säljs i stora mängder och du måste också ha en varmare och köpa separata burkar att sätta block i. Tyvärr är det inte säljs i butikerna, men endast tillgänglig på nätet.

load...