Pompadour 2019 frisyrer för den moderna kvinnan

10 november 2018

Återkomsten av pompadour har orsakat ganska tumult i kändis och hår nyheter. Är vi redo för denna trend att uppstå från 1940-talet?

Celebrity frisör Raphael Reboh av Femme Coiffure Hair Spa i Miami Beach, som är ansvarig för att tämja de flätor av Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Claudia Schiffer och Chrissy Teigen, erbjuder expertråd på denna djärva trend. "The pompadour är den perfekta klassiskt utseende för kvinnor som vill dra sitt hår bort från sin facebut fortfarande vill vara edgy och rolig", Raphael säger, "men det är inte en lätt stil att dra av för svag i hjärtat. "

load...

Många kvinnor kan uppnå detta modern stil i ett förenklat sätt. Till exempel, om du har en kant (tror Miley Cyrus och rosa), gå till en strukturerad typ med hår kitt och mögel att forma pompadour. Om du har en mer understatedelegance till din personlighet, kanal Janelle Monae attityd - hennes klassiska pompadour är mjukt utformade för att arbeta med sin naturliga struktur och kan förskönas med några sedesamma håraccessoarer.

Här delar Raphael kändis stylingtips för att få den perfekta modern pompadour.

Steg ett: få rätt frisyr

"Avdraget är nyckeln", Raphael betonar. "Klipp håret på ett sätt som formar just din ansiktsform." Texturering tekniker kommer att bidra till att uppnå rätt höjd och form i Pompadour frisyr, men du behöver fortfarande en form som fungerar när du inte rockin att pumpens göra eftersom, låt oss inse det, det är inte en stil som du Namnet sannolikt briljera när matinköp. Arbeta med din frisör, hårets struktur, och längden på håret som är bäst för din livsstil.

load...

Steg två: skapa grunden

Börja med prepping din vått hår med mousse eller volumizing spray och torka håret med en rund borste eller tippa huvudet upp för att få maximal volym. För att få grundläggande grunden för pompadour, måste du dra ditt hår tillbaka på sidorna, medan den övre / framsidan av ditt hår som de är. Om ditt hår är lång, skapa en twist i ryggen och håll med 2 stift (en på toppen och en på botten), sedan reta toppen och kamma in i twist.

Läs också:

Om ditt hår är kort, använd en pomada eller vax produkt för att rikta håret på sidorna tillbaka eller nedåt; bara så länge som det är nära hårbotten, lämnar toppen / framsidan av ditt hår stil i pompadour form.

Steg tre: stil Pompadour

Formen och strukturen på din pompadour stil är verkligen upp till dig. Himlen är gränsen, så att säga. Det viktiga är att uppnå rätt höjd och en solid grund. Ta små snitt genom den övre delen av din pompadour föreslår Raphael med en liten rund borste för att hålla stilen tillsammans. Värm varje avsnitt med en tork, och låta varje avsnitt svalna att stanna på plats.

load...

Du kan också använda en locktång eller plattång för att skapa din form om rundborste är inte din styling verktyg för val. Skapa mer curl i Pompadour ger dig en mjukare look, medan rakare styling ger ditt lite mer kant i pumpen.

Var inte rädd för att retas håret vid basen (prova att använda en rot-lyft pulver som här) och använda en kam för att mjuka upp utseendet efter retas.

Steg fem: efterbehandling stil

Raphael delade att den viktigaste delen av att skapa en pompadour utseende är den produkt du använder. "Du måste torka håret väl och använd en matt pasta utan glans som kommer att hålla den på plats", säger han. Denna stil kommer att behöva struktur för att hålla ihop allt och bra fast hårspray för att avsluta stil och hålla den från flopping över halvvägs genom natten. Om vädret kräver hög luftfuktighet, jag rekommenderar en avslutande spray som blockerar luftfuktigheten, som den här.

Det är en bra idé att utöva denna stil en gång eller två innan bära det. När du har din pompadour fulländat, koppla ihop den med lite bling och en rökig öga för en dramatisk look, eller hålla den mjuk med en klassisk uppsättning pärlörhängen och pinup-värdig makeup. Alternativen är egentligen ganska oändliga. Det är den perfekta stilen för en utekväll på stan eller en semester insamling, men vara beredd att sticka ut och vara märkt med pompadour.

load...