Pixie hår 2019: stilar vi älskar just nu

15 november 2018

Den pixie blir mer och mer populärt eftersom fler kvinnor får sitt hår skuren i denna pojkaktiga-men-ändå-feminin stil. I själva verket är pixie så populär, det visas på den här listan över de hetaste kort frisyr trender.

Och det är inte konstigt att pixie är så populärt. Det är edgy, men feminina. Det kan vara söt, sexig, sofistikerad eller funky.

I detta galleri delar jag mina favorit Pixies för tillfället. Du hittar de hemligheter till varje snitt och hur man utformar dem, plus lära sig vad ansikte former och hår texturer kan komma undan med en pyssling.

load...

Medan många tomtar är traditionellt kort överallt, tenderar den moderna pixie vara hackig och texture med längre lugg som ger dig massor av styling alternativ. Du ser exempel på hackig, texturerat pixie hela detta galleri.

Kommer pixie passar dig?

Det finns twothings att tänka på med pixie: ansiktsform och hår konsistens. Här är några tumregler när det gäller pixie, men kom ihåg Jag är övertygad om skönhets regler är avsedda att brytas:

Hur man styla pixie

Beroende på håret textur kan en pixie vara super lite underhåll eller kräver lite ansträngning på morgonen. Vissa kvinnor har den perfekta Rufsig konsistens som bara verkar falla på plats utan större produkt eller ens behovet av att schampo ofta, det är de kvinnor som erkänner villigt sina Pixies ta sekunder stil. Men för var och en av dessa kvinnor är en annan pixie bäraren som insisterar hennes pixie är hög underhåll kräver massor av produkter och dagliga schampo.

load...

För kvinnor med fin, platt hår, måste du skapa textur med produkten. Kvinnor med grov eller burrigt hår kommer att behöva för att mjuka upp håret med leave-in balsam.

Michelle Williams'sexy pixie

Här visar skådespelerskan Michelle Williams bort en version av Pixie. Men när hon först avbröt hennes hår, hon var inte så säker på att hon tyckte om det.

Williams sade i Elle Storbritannien att hon "vuxit till det", säger, "jag känner mig som mig med kort hår. Och det har varit en riktigt lång tid eftersom jag hade långt hår, fem år. Naturligtvis är de enda människor som gillar det är homosexuella män och mina flickvänner. Heterosexuella män över hela linjen är inte i detta hår! jag klippte det för en rak människa som någonsin har velat kort hår och jag bär den i åminnelse av någon som verkligen älskade det."

Kate Mara perfekta piecey pixie

När skådespelerskan Kate Mara avbröt sitt hår i denna förtjusande bit-y pixie sommaren 2015, folk älskade det. Tja, förutom hennes pappa.

load...

Mara sa Kelly Ripa på Live med Kelly och Michael, ”Jag fick ett slags negativ sak sa till mig. I text messaged min pappa häromdagen att jag saknar dig, och hans svar var, jag saknar håret. Så tack pappa!”

Hennes frisör, Mara Roszak, berättade folk att Mara "omedelbart ägda" sin nya frisyr. ”En pixie är något som är ett stort beslut att göra; personen måste vara prepared.she har sådana vackra benstomme och funktioner, så jag visste att gå pixie skulle vara perfekt på henne. Det är något hon alltid velat göra och responsen har varit fantastisk.”

Charlize Theron s platina pixie

När Charlize Theron dök upp på 2013 Oscars med detta pixie frisyr, den Twittersphere gick galet. Theron nya frisyr omedelbart utsågs till "bästa" utseendet på Oscars. Frågan är, kan du komma undan med en pixie frisyr om du inte är så vacker som Charlize. Absolut. Denna nedskärning ser bra ut på de flesta ansiktsformer.

Den pixie kan verka som en tvätt-and-go typ av frisyr, och det är. Men behöver du trimmar var fem till sex veckor. Denna nedskärning är också bäst för kvinnor utan kinky, lockigt hår, säger kändis stylist Rodney Cutler i Glamour Magazine.

Anne Hathaway

Anne Hathaway klippa håret i denna pixie och höll det kort i flera år, fram till sommaren 2014, när hon började växa ut.

Håll dessa tips i åtanke innan du hoppar på pixie tåget:

Rihanna

Läs också:

Rihanna är känd för att ändra hennes frisyr några månaders mellanrum. Hon är tillbaka till att ha långt hår, men hon har haft en pixie cut minst två gånger i sin karriär.

Ursula Stephen, Rihannas stylist, säger Elle brittiska tidningen varför hon och Rihanna bestämde sig för att lop bort sångarens långa hår i denna pixie cut för MTV VMA Awards i september 2012, "Vi sugen vad vi har gjort tidigare. Men ville att det skulle vara lite annorlunda."

Sista gången Rihannas hår var kort var under 2008, men det var längre på topp. För att få denna look på svart, afro-texturerat hår, Stephen säger Elle, bör du "slappna av, linda och strykjärn håret för att skapa denna look. Om du hår är naturligt rak eller bara har en liten våg som du kommer att kunna gå rakt snitt."

Denise Welch: 2 versioner av en pixie frisyr

Inte alla ser bra ut i super-kort hår, dock. Kvinnor som är petite ser bra ut med super-genvägar. Undvika denna stil om du är mycket överviktig. Du vill ha mer hår att balansera kroppen. Det är inte heller ett bra utseende för kvinnor med långa ansikten eller super lockigt hår.

Äldre kvinnor ser bra ut i pixie frisyrer.

Mia Wasikowska

Du hittar du kan behöva ändra din makeup när du får en pixie frisyr. Ditt ansikte är på displayen; du att väcka uppmärksamhet med edgy frisyr, så gå med en fet läpp (tror ljusa rosa eller röda) eller en fet öga (långa ögonfransar och en fantastisk ögonskugga färg).

Faith Hill

När Faith Hill debuterade denna pixie frisyr på CMA Awards den 5 november, 2014 reaktionerna var blandade. Vissa människor älskade det, en del människor föredrar Hill med hennes signatur långt hår.

Populär pixie hår

"Alla dessa små bitar hjälpa betona kindbenen och ögonen, det är nästan som om du bygger i kindben med denna nedskärning", säger stylisten Jimmy Paul i Allure Magazine en pixie frisyr som liknar Nora Zehetner, här.

Halle Berry

Här är vad Halle Berry hade att säga till bloggen Stylelist om hennes pixie frisyr:

"Jag är min bästa själv när jag har super kort hår. Det är då jag känner mig mest lik mig och mest säker. Jag har haft långt hår tills jag var ungefär 18 eller 19, när jag först började agera. Jag skulle gå till auditions och se varannan flicka i rummet med långa, lockigt hår -.. Oavsett om det är naturligt eller vävt in jag minns att jag tänkte det fungerar inte för mig jag måste på något sätt skilja sig från dessa flickor, så jag klippa hela mitt hår av. Jag gick till min chef kontor och han nästan fick en hjärtattack. Han sa: 'Du kommer aldrig att fungera. Du har slutat kommersiell'. Och jag sa: 'Det är precis det. Jag ser ut som alla andra flickan och de kommer aldrig att märka mig.' Två veckor efter att jag gjorde det, jag fick min första skådespelarjobb. Det var 'Living Dolls' på ABC. De sa även jag var annorlunda. Och det kändes som jag," Berry sa enligt uppgift.

Audrey Tautou

Audrey Tautou är den mest kända moderna kändis med en pixie (utom kanske Halle).

Ginnifer Goodwin

När Ginnifer Goodwin avbröt sin axellångt hår i en pixie, var det en stor nyhet på skönhet bloggar. Andra kändisar följde efter och nu finns det tillräckligt med underbara pixie nedskärningar för några fotogallerier.

Eftersom hon debuterade håret i sin pixie form har Goodwin sedan vuxit ur den övre delen av hennes hår, hålla resten kort. Denna populära pixie stil är super mångsidig, enligt stylist Anh Co Tran i Allure Magazine.

"Att hålla det längre på toppen ger dig den mångsidighet att sopa den åt sidan en del den i mitten, dra tillbaka eller skapa vågor", säger Co Tran. "Det är också smickrande för nästan alla. Du kan spela ner en fyrkantig käke eller runt ansikte."

Kris Jenner är pixie frisyr

Hon är matriark av den kontroversiella Kardashian familjen (älskar dem eller hatar dem, de kommer inte bort) och hon har slitna håret i en pixie år.

load...