Öron hårborttagningsmetoder och tips för män

10 november 2018

En viss mängd hår förstärker din manliga persona, men eftersläntrare kommer ut ur öronen är inte i den kategorin. Du kan även tänka att de enda personer som får märkbara hår på öronen är din farfar eller konstiga gamla killen från ner på gatan. Tja, inte håret inte diskriminera. Det kan dyka upp var som helst, när som helst time.Let oss tala om hur man kan bli av med det för de elaka lurkers ett säkert sätt.

Rakning och trimning

Rakning och trimning är enkelt, billigt och snabbt. Istället för att använda en våt rakkniv på utsidan av öronen där du enkelt kan klippa själv välja ett öra hår trimmer (compareprices), vilket gör det möjligt att på ett säkert sätt ta bort hår från toppen av hörselgången på egen hand. Fråga din frisör eller stylist att raka öronhår när du får din frisyr. Mer "

load...

Tweezing

Om du har bara några eftersläntrare, är tweezing ett EasyWay att dra dessa hårstrån ut och inte se dem igen för ett par veckor. Var noga med att använda en kvalitet pincett som Tweezerman Slant pincett (Jämför priser). Dåligt gjort pincett kommer att glida bort hår eller bryta den i stället för att dra ut från roten. Använd vinklade pincett, inte spetsiga sådana, för säkerheten. Men du bör vara medveten om att, ja, det gör ont tweezing.

Inte sätta pincett i hörselgången, eller om du riskerar att skada trumhinnan. Om du inte har luta speglar i ditt badrum, kan du bara måste be om lite hjälp för att kunna förstå att håret. Håll örat stadigt och plockar hår i den riktning det växer. Mer "

load...

Vaxning

Vaxning är ett bra alternativ för att ta bort hår på den yttre delen av örat, men det är lite svårare att utföra på sig själv. Men vaxning tar bort hela hårsäcken från roten och håller dig hårfri i flera veckor. Till skillnad från tweezing, behöver du inte ta bort varje hårstrå för sig.

Om du försöker detta hemma, välja färdiga vaxremsor över en microwave kit, där du måste värma upp vaxet och använda en pinne till applyit. Med ett vax band, behöver du inte oroa dig för någon vax droppande i hörselgången eller saker blir rörigt. Om du tycker att det är svårt att göra på dig själv, be någon om hjälp eller boka tid med en professionell på en salong eller spa. Nackdelen är risken för infektion och andra skador är något högre med vaxning än med andra sätt att ta bort öronhår. Mer "

Läs också:

Sötning

Denna metod liknar vaxning i att du kan ta bort en massa hår på en gång på utsidan av earfrom hårsäcken. Det är i allmänhet tänkt att skada mindre än vaxning och är skonsammare eftersom den inte fastnar lika mycket på huden. Det är en bra metod om du har känslig hud, men som med vaxning, är risken för infektion något högre med denna metod än andra.

load...

Återigen, vill du inte klibbigt socker droppande i örat, men du kan inte använda band för sötning. Du kommer att ha toapply det med en applikator andplace en liten bit bomull i örat för att skydda din canalor hitta en SÖTNING specialist inom ditt område. Mer "

Laserhårborttagning

Laser hårborttagning använder pulserande ljus och flera behandlingar för att försämra hårsäcken, och det är FDA-godkända för permanent hårborttagning. Du får laserbehandlingar över en viss tidsperiod, och dessa behandlingar bör eliminera de flesta hårväxt. Vad gör växer ut igen bör vara lättare och tunnare. Det kommer att ge dig bra resultat men är säkrare än elektrolys. Alltid söka en professionell och boka en konsultation först innan det blir behandlingar. Mer "

Elektrolys

Elektrolys har den bästa meritlista över alla andra hårborttagning metod, och det är den enda FDA-godkänd metod för permanent hårborttagning. Liksom laser hårborttagning, elektrolys tar också flera behandlingar för att förstöra roten av håret. Denna metod innebär att sätta in en liten nål i hårsäckarna, och den största risken är att inte ha en korrekt utbildad electrologist göra arbetet. Bara gå med en licensierad electrologist och ta reda på vilken typ av elektrolys kommer att användas. Mer "

load...