Omegle på Svenska - 6 Bästa Slumpmässiga Chattar i Sverige 2019

15 april 2019

Topp 10 chattwebbplatser 2019

Vi hittar, testar och granskar kameror i olika kategorier, vilket ger dig en djupgående analys av varje och alla viktiga detaljer så att du kan hitta den perfekta på några minuter. Bläddra bland våra topplistor nu för att börja din resa!

Rang Webbplats Funktioner Modellerna Betyg Besök sida
# 1 Jag är live Träffa tusentals amerikanska webbkamera tjejer på nätet
Modeller Använd Whiteboards för att lista favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering krävs
20.000 +
MyFreeCams
Review
Visa MyFreeCams
# 2 Chaturbate Gratis Nudity och Live Sex garanterat
Performers Lista deras tips-tjäna aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Visa Chaturbate.com
# 3 jasmin Chatt med professionella levande modeller, inga amatörer
Gå med i din favoritkamodels fläktklubb
Gratis att använda + Premium
10.000 +
LiveJasmin
Review
Visa LiveJasmin
# 4 bongacams Snabb inledande registrering
Håll koll på Tokens med Session Timer
Gratis att använda + Premium
10.000 +
BongaCams
Review
Visa BongaCams
# 5 CrazyLiveCams Chatta med hundratals cam-tjejer
De flesta Cam Girls använder Teledildonics
Gratis att använda + Premium
10.000 +
CrazyLiveCams
Review
Visa CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagera med tusentals europeiska barn
Upptäck färska ansikten via avsnittet "Nya modeller"
Gratis att använda + Premium
6.000+
RabbitsCams
Review
Visa RabbitsCams
# 7 CamSoda Tala med internationella amatörer
Taggar och kategorier som hjälper dig att hitta artister
Gratis att använda + Premium
mer än 2000-
CamSoda
Review
Visa CamSoda
# 8 CamGirlHookups Chatta med tjejer som delar dina intressen
Särskilda händelser med riktiga porrstjärnor
Gratis att använda + Premium
6.000+
CamGirlHookups
Review
Visa CamGirlHookups
# 9 XLoveCam Chatta med sexiga tjejer och använd teledildonics
Special Topless Webcam Events
Gratis att använda + Premium
35,000+
XLoveCam
Review
Visa XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chatt med vuxna modeller 18 till 50+
Informativa Profiler Med Sexiga Foton
Gratis att använda + Premium
10.000 +
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Omegle Chatt - Topp 6 Bästa Gratis Chatta i Sverige

RANKING & RESERVATIONER
TOP RANKING BÄSTA OMRÅDEN SOM OMEGLE 2019

Topp 6 bästa omeglealternativ | Ranking | Webbplatser som omegle.com (chatt webbplats alternativ)

Bästa omeglealternativet

load...
Innehåll:

Vilka är de bästa Omega-sidorna för att prova för slumpmässiga chattar?

En av de största drivkrafterna för internetets popularitet har varit det sätt som det ansluter människor från alla hörn av världen. Vad som började när människor söker efter andra som de känner till onlinechattar har utvecklats till webbplatser som Omegle som slår ut främlingar slumpmässigt för en helt annan upplevelse.

Omegle-liknande webbplatser har sprungit över hela intenet och erbjuder slumpmässiga chattmöjligheter. Det är ingen överraskning när du ser några av användarstatistiken från Omegle-alternativ. Chattar med slumpmässiga främlingar har blivit en mycket populär tidsfördriv.

Enligt PRWebs nyhetsmeddelande överträffade chatrandom 270 miljarder anslutningar i början av 2018 och har mellan 27 000 och en halv miljon människor online vid varje tillfälle från över 250 länder. Och det är bara en av de webbplatser som Omegle vi ska granska.

Topp 6 bästa Omegle alternativKälla: advisoryhq.com

Det finns något mystiskt och spännande att gå inkognito för att chatta med personer du inte känner till. Men du måste vara försiktig när du använder webbplatser som Omegle.com och chattwebbplatser som liknar Omegle eftersom det finns många rovdjur där ute.

Så i vår översyn av de 6 bästa alternativen kommer vi inte bara att titta på Omegle själv och diskutera varför människor använder webbplatser som Omegle, vi kommer också att berätta för saker att vara medvetna om när man använder en Omegle-slumpmässig chatt alternativ plats.

Det finns ingen anledning att du inte kan ha lite kul och vara säker också, kolla in vanliga frågor nedan för saker att se upp för att vara skyddad när du är på ett Omegle-chattalternativ.

load...

Lista över de bästa 6 bästa alternativen för omegling

Listan sorteras alfabetiskt (klicka på någon av webbplatsnamnen nedan för att gå direkt till den detaljerade granskningsdelen för den webbplatsen):

Sidor som Omegle frågor. Vad är Omegle alternativ chatt?

Om du är ny i det slumpmässiga chattuniverset kanske du undrar vad som är Omegle, och vad handlar det om slumpmässig chatt?

Omegle lanserades först 2009 som en text-bara chatt webbplats som slog användarna slumpmässigt och kort därefter lade ett videoalternativ. Webbplatsen var en av de tidigaste att använda konceptet att matcha upp totalt främlingar för ett anonymt möte.

Chattwebbplatsen innehåller möjligheten att stoppa och starta en chatt när som helst, precis som Omegle-alternativwebbplatser, och det kan matcha dig med främlingar baserat på dina förinställda intressen. Det har också ett college student chatt alternativ.

Gratis chattarBildkälla: Pixabay

Webbplatsen är inte utan kontrovers och blev under viss granskning för att inte ge tillräckligt med censurering på videochattar, som de sedan har arbetat för att korrigera genom att ha både övervakade och obemannade chattar. Det här är en funktion som delas av många av de bästa platserna som Omegle för att skydda sina användare från oönskade profanity eller nakenhet.

Hur det fungerar för Omegle och Omegle-liknande webbplatser

Sidor som Omegle frågor. Vad ska jag se upp för när man använder alternativ till Omegle?

När du pratar med främlingar, oavsett om du är på gatan eller online på Omegle-alternativ, finns det några saker du definitivt vill se upp för så att du inte blir chockad eller har en negativ upplevelse.

Det finns en anledning att våra mammor berättade för oss att inte prata med främlingar. Men om du är försiktig finns det många bra människor där ute som du kan träffa och göra vänner med, vilket är en av de främsta orsakerna till att människor använder webbplatser som Omegle.

Klicka noggrant när du anger webbplatsen

På de flesta webbplatser som Omegle.com så fort du laddar upp webbplatsen i din webbläsare, får du vanligtvis en prompten att tillåta åtkomst till datorns kamera och mikrofon. Se till att du inte klickar för snabbt och låter det komma åt innan du är redo.

De flesta liknande webbplatser till Omegle är endast 18+

Läs riktlinjerna noggrant och låt inte dina barn få tillgång till några Omega-slumpmässiga chatalternativ. De flesta av dessa webbplatser är endast avsedda för vuxna, med några undantag som vi noterar i vår Omegle-alternativrecension.

Läs reglerna noggrant

Du kan enkelt bli bannad från en Omegle chat alternativ webbplats om du bryter mot någon av reglerna om nakenhet och profanity. Se till att du läser användarregler som lagts upp på webbplatser som Omegle innan du bara hoppa in för första gången.

Du borde inte behöva betala för att använda webbplatser som Omegle

De flesta Omegle alternativa sidor är gratis att använda. Om du är på webbplatser som Omegle.com och ser en avgift eller de ber om ett kreditkort, kan du vara försiktig eftersom nästan alla de bästa platserna som Omegle inte tar ut dig för att använda sina grundläggande funktioner.

Vår urvalsmetodik

Vilken metod använder AdvisoryHQ vid val och slutförande av kreditkort, finansiella produkter, företag, tjänster och produkter som rankas på sina olika topprankade listor

Vänligen klicka här "AdvisoryHQs ranking metoder" för en detaljerad granskning av AdvisoryHQs urvalsmetoder för att rangordna högklassiga kreditkort, finansiella konton, företag, produkter och tjänster.

Detaljerad recension - topprankning bästa Omegle alternativ

Nedan hittar du en detaljerad genomgång av varje webbplats på vår lista över bästa Omegle Like Sites. Vi har markerat några av de faktorer som medför att dessa alternativ till Omegle gör så mycket poäng i vår urvalsrankning.


1. ChatKi recension

ChatKi är en Omegle alternativ chatt som endast är för vuxna; 18 år och äldre. Det finns inte mycket online om vem som startade det här Omegle-chattalternativet, deras användarvillkor nämner att det är en tjänst från mobilapparatstillverkaren Bridgestone International Group, Inc.

På deras sida om oss noterar de att detta är en av sajterna som Omegle eller som Tinychat utvecklad med ett enda syfte i åtanke "Att föra liknande människor tillsammans".

Webbplatsen har för närvarande över 50 000 användare online vid varje tillfälle och företaget anser att det är ett ständigt växande och växande Omegle-slumpmässigt chattalternativ som de fortsätter att lägga till nya funktioner och uppgraderingar.

ChatKi ChatsBildkälla: ChatKi | Chattwebbplatser som liknar Omegle

ChatKi Omegle alternativa chattnycklar att veta

Höjdpunkter som gör att Chatki kommer fram på vår lista över bästa Omegle-alternativ

Videochatt med tjejer

Medan videoklipp på Omegle-liknande webbplatser tenderar att vara populära hos män finns det inte alltid så många kvinnor i mixen när du cue upp den slumpmässiga matchen. ChatKi är en av Omegle alternativa webbplatser som gör det enkelt att chatta med en kvinna, klicka bara på deras "Video Chat with Girls" -knapp.

Roliga Prank Videos

En cool funktion av den här webbplatsen som du inte hittar på många andra liknande webbplatser till Omegle är deras sida med prankvideos på ChatKi. Det innehåller både hjärtuppvärmning historier om någon att hitta sina pappa och överraskning kändis synpunkter av PewDiePie och Justin Bieber.


2. ChatRad-recension

Om du letar efter de bästa platserna som Cam4 som är helt G-rated så vill du kolla ChatRad. Webbplatsen utvecklades för att ge användarna samma erfarenhet av andra Omegle-alternativ, men utan sexuellt innehåll.

ChatRad grundades 2013 och har vuxit till tusentals dagliga användare online när som helst. Det här är en av de platser som Omegle som är stolt över att ha "snabba moderatorer" alltid på klockan för olämpligt innehåll.

ChatRad Omegle chattalternativ viktiga saker att veta

Höjdpunkter som gör att chatrad står på vår lista över bästa alternativ för omegle

Säker zon för personer som bara vill chatta

Det kan vara lite dicey som går på platser som Omegle och du kan ha ett obekvämt möte om du inte är i en chatt som förbjuder nakenhet. ChatRad erbjuder ett sätt att njuta av vad alternativen Omegle har att erbjuda för att träffa nya vänner, men på en plattform som är säkert G-rated.

Chatt tips och tricks

Om du vill träffa nya vänner, men är osäker på hur man agerar utan att se konstigt när den först matchas med någon på webbplatser som Omegle, erbjuder ChatRad lite hjälp.

Deras Chat Tips & Tricks sida är ett måste läsa oavsett vilka alternativ till Omegle du kan använda. Det har några bra råd om att bryta isen när man pratar med nya människor och hur man håller konversationen på väg.


3. Chatrandom recension

En av de mest populära Omegle-sidorna är Chatrandom . Det lanserades 2011 och attraherar nu mer än 20 miljoner användare totalt per månad och växer sin användarbas mer än 100 gånger sedan starten.

Eftersom det är en av de största platserna som Omegle för slumpmässig chatt, kan de erbjuda en mer matchande upplevelse än många andra Omegle-liknande webbplatser. Denna Omegle alternativa chatt är bara för vuxna, och de säger faktiskt att de rysar på andra webbplatser som inte sparkar barn från sin chattplats, som de gör.

chatrandom Omegle slumpmässiga chattalternativ viktiga saker att veta

Höjdpunkter som gör Chatrandom på vår lista över bästa Omegle-alternativ

Grupp och par chattar

Om du skulle känna dig bättre att presenteras för fyra främlingar samtidigt snarare än bara en en-mot-en-konversation, är chatrandom en av Omegle-liknande webbplatser som erbjuder detta unika chattalternativ.

Du kan använda deras Cam X4 Omegle Chat Alternativ för en videokonversation, antingen själv eller som ett par.

Chatrandom ChattarBildkälla: Chatrandom | Alternativ till Omegle

Gay chatt alternativ

Inte många alternativ till Omegle erbjuder ett speciellt filter bara för dem som föredrar samma sexchatt. Chatrandom erbjuder inte bara en chatt med bara tjejer, utan också en med de som är homosexuella, bi eller nyfikna män.


4. Chatroulette recension

Letar du efter lättanvända Omegle-alternativ med ett minimalistiskt gränssnitt? Då kommer du verkligen gillar Chatroulette , som ser ut som den bara gick ut ur början av 2000-talet.

Detta är en av de Omegle-liknande sidorna som startade 2009 och är Anderson Ternovskiys hjärnbarn som var bara 17 år när han började denna chatt webbplats.

Av alla webbplatser som Omegle har den en av de renaste gränssnitten. Den innehåller tangentbordsgenvägar som kan användas istället för att klicka på start, stopp och nästa knapp.

Chatroulette Omegle slumpmässiga chattalternativ viktiga saker att veta

Höjdpunkter som gör att Chatroulette sticker ut på vår lista över bästa Omegle-alternativ

Förmåga att hitta missade anslutningar

Hatar du inte det när du har en intensiv konversation med någon över en av webbplatser som Omegle och du förlorar din internetanslutning, då är "poof" de borta för alltid ?!

Chatroulette har ett sätt att hitta personen du har chattat med antingen i konversationshistorikfönstret eller genom att skicka ett meddelande på en tredje parts webbplats.

Enkelt inmatningsgränssnitt

De flesta av alternativen till Omegle dyker upp en begäran om kameratillgång innan du ens får chansen att se dig omkring, men inte Chatroulette. Det använder ett gränssnitt som gör det enkelt att ta en titt på webbplatsen och de tydligt visade reglerna innan du väljer att dyka in.


5. OmeTV recension

OmeTV är en annan "adults only" Omegle alternativ chatt webbplats. Webbplatsen kan ta lite längre tid att ladda på ett skrivbord än några av de andra Omegle-alternativen, men de erbjuder även både Android- och iPhone-appar.

Appen heter "mini" på iPhone, och är också från Bridgestone International Group, Inc., samma företag som ligger bakom ChatKi.

OmeTV omegle alternativa chattnycklar att veta

Höjdpunkter som gör att OmeTV sticker ut på vår lista över bästa Omegle-alternativ

Kan ibland kringgå små överträdelser

Vi bekräftar inte eller förnekar att det här är en sak, men i Android-apprecensionerna för OmeTV nämnde en användare att han var bannad för att inte ha på sig en tröja och betalade en $ 9-avgift och återupptogs.

Detta är en av de Omegle-liknande sidorna med App-inköp, så det är vettigt att det finns premiumfunktioner upplåsta om du betalar en extra avgift, även om webbplatsen är fri att använda med grundläggande funktioner.

Vuxen, men övervakad

OmeTV som Dirtyroulette är ett av alternativen till Omegle som endast är för vuxna (deras app nämner 17+), men det har fortfarande vissa regler för att säkerställa att saker hålls under kontroll.

Till exempel förbjuder de att visa nakna bröst utan ansikte eller vara i underkläder under en videochatt. Detta är ett av Omegle-alernativen som hanterar klagomål snabbt för att säkerställa att alla användare är skyddade från dem som bryter mot sina regler.


6. Yuyyu® recension

När du först ser Yuyyu®-webbplatsen med sin färgstarka tecknadgrafik och "No Adult!" -Tecken, kanske du tror att det inte finns några vuxna runt för att övervaka dig. Men när du tittar på lite mer inser du att det här är en av de platser som Omegle som frowns på vuxeninnehåll.

Det här är den andra ( First Bazoocam ) på två platser på vår lista över alternativa Omega-alternativ som håller sina chattar rena och begränsar någon form av nakenhet eller annat vuxeninnehåll. De tillåter vem som helst 13 år eller äldre att använda sin webbplats och hålla ett strikt förbud mot skam och sexuellt beteende.

Yuyyu® Omegle chattalternativ viktiga saker att veta

Höjdpunkter som gör att yuyyu® sticker ut på vår lista över bästa Omegle-alternativ

Webkamera kontroll

När du först kommer på många andra webbplatser som Omegle måste du genast klicka på "Tillåt åtkomst" till din webbkamera innan du ens börjar.

Men Yuyyu® låter dig styra din webbkamera genom processen. Du kan börja chatta, och andra kan bara se dig om du ger dem tillgång, annars är det bara en mikrofon- och textchattanslutning.

Noll pornografiskt eller vuxen material /

Yuyyu® är en av Omegle-liknande webbplatser som tar "vuxenfri" väldigt seriöst. Så, oavsett vilken ålder du är, kan du vara säker på att de aktivt övervakar sina chattar för att garantera att ingen nakenhet, profanitet eller andra vuxna material är tillåtna.


Slutsats - bästa 6 bästa alternativen för omeglering

Oavsett om du vill krydda ditt liv lite med några av de mer vuxna alternativen till Omegle eller bara vill skapa nya vänner på chattwebbplatser som liknar Omegle som är G-rated, finns det många enkla alternativ att prova.

Du kan sitta bekvämt i ditt hem och träffa människor från alla hörn av världen genom att använda Omegle alternativa platser, och det är en ganska cool sak. Men du vill se till att du är medveten om de säkerhetsåtgärder som tydligt anges på var och en av alternativen till Omegle rules-sektioner.

Områden som Omegle lockar mycket rovdjur, men kontrollerna på dessa webbplatser gör att du kan förbli helt anonym om du vill. Och många webbplatser som Omegle.com låter dig röst eller textchatt utan att behöva slå på din video alls.

Så ha kul att utforska dessa roliga omeglealternativ och välj dem som bäst passar din personliga stil. Oavsett om du är i 18+ chattar eller bara vill ha några "gratis innehållsfria" konversationer, har du gott om alternativ bland dessa alternativ till Omegle för att komma ut och njut av att skapa nya vänner.

load...