Nicki Minaj frisyrer bilder 2019

14 november 2018

Hon har gått igenom flera frisyr växlar än bara om någon annan kändis som arbetar i dag, men i stället för att förstöra sitt eget hår med alltför många färgförändringar eller drastiska nedskärningar, Nicki Minaj gör det på ett smart sätt - med förbättringar som peruker och tillägg. Detta galleri av de många ser Nicki montrar mjuka utseende, vilda och galna stilar, och även peruker som du kan dra av. Om du har alltid undrat hur man bär hår förbättringar, ta en titt och se hur det går med ett proffs!

Påtagning en mjuk grön bob, visar Nicki att medan färgen kan vara lite ute, är detta en stil som kan fungera för många. Spara den för helgen i stället för kontor, dock.

Nicki Minaj i hård apelsin

Alltid velat prova en upprörande färg så här, men orolig att skada ditt hår? Nu kan du sporten samma djärva apelsin stil utan oro brott eller torrhet. Helt enkelt glida in i en peruk vägen Nicki Minaj gör här - headset mikrofoner är valfria!

load...

Nicki Minaj långa blonda look

Oavsett om du väljer den ljusa grön nyans i botten eller inte, är detta en ganska tam leta efter Ms Minaj. Full smällar flöda in en rak stil.

Nicki Minaj - håret fullt av volym

Denna breda, vilda lockigt 'göra är helt djärv och dramatisk, en bra passform för kvinnan som inte vill ha samma ole peruk som alla andra är idrotts! Tight lockar kombinera med en kilform för att skapa ett utseende som ska sparas för speciella tillfällen - speciella och over-the-top dramatiska.

Nickis rosa konfekt

load...

Denna vackra i rosa look har raka smällar i en mörkare nyans och mils hög lockar i en ljusare nyans. Du kan inte ta sig själv på för stort allvar i en peruk som detta, vilket framgår av Nicki uttryck.

En mjukare stil

Framkalla några av de bästa av 60-talet och 70-talet bewigged stjärnor som Tina Turner, denna ljusblond förbättring har stora, mjuka lockar i ändarna. Blunt lugg är bara något vänt under.

Nicki sport en mångfärgad updo

load...

Så du måste vara ganska modig för att klara detta, men om du vill gå over-the-top, kan du lika gärna gå hela vägen. Ena sidan är blond, den andra syra grön - kombinera de två färgerna och det är vad du får, en oförglömlig 'göra! Om du ägnar ditt liv i rampljuset, kan detta vara ett utseende du sparar för Halloween.

Nicki Minaj - toppning det ganska

Lägg till lite stil på en kort bob peruk med en söt hatt. Denna ultra blond nyans kan vara för torkning och skadligt för kemiskt behandlade lås, så om du har alltid velat experimentera med ljusa färger, är detta rätt väg att gå.

Nicki Minaj dons mermaid vågor

.Om sjöjungfrur hade rosa hår, är det. Långa, mjuka vågor kaskad från en ljus blond del, så denna look är full av pasteller. Matchande rosa läppstift är ett måste!

Läs också:

Nickis kort och enkel stil

Peruker är inte bara för att lägga till längd. Vissa kvinnor med långt hår sport peruker när de vill ha en förändring till kortare stilar. Det är ett bra sätt att slå upp ditt utseende utan att ta saxar till dina långa lockar! En kort bob smickrar många ansiktsformer. Du kan gå fet och blond, som Nicki Minaj gör här, men du kan också välja en mer subtil färg som kompletterar din hy.

Godis färgade updo på Nicki Minaj

Vem kunde klara detta förutom Nicki Minaj? Blond, ljust rosa och varmt gul snurra runt varandra för att skapa en updo som är av denna värld.

Nicki är ganska i pastell

Att gå med samma färgschema som tidigare utseende, men tona ner lite, Nicki kliver ut i en look som är faktiskt ganska tamt (jämfört med några av hennes mer upprörande 'dos). En mer naturlig blond nyans är i fokus här, med bitar av ljust gult och mjukt rosa för att göra det mer hennes stil.

Nickis asiatisk inspiration

Iklädd en asiatisk-inspirerad klänning? Då hår som detta är ett bra komplement. Det kan ta timmar för att uppnå en traditionell geisha 'göra, så spara lite tid med en snabb imitation. Glider in en peruk som detta tar bara några minuter, men gör det möjligt att transportera dig i en helt annan värld. Du vet redan Nicki är inte rädd för att ta chanser eller göra ändringar, så denna look bör vara någon överraskning.

Nicki är ingenting om inte over the top

Ett stort ljust rosa rosett sitter ovanpå raka smällar och blond och rosa lockar. Så det här är inte en stil för varje dag eller varje kvinna, men det är definitivt en stil som kommer att få dig märkt.

Perfekt för Fashionista som Nicki

Finns det något bättre sätt att njuta av modeveckan än i en fashionabel updo peruk så här? Även den ljusa färgen hår och makeup inte förringa den färgstarka, bobbled klänning. När idrotts en retro frisyr som denna, matchar din makeup, som Nicki gör här.

Nicki är lysande i blått

Visst, svart, brunt, rött, koppar och blond är vackra färger, men varför inte prova blå för något helt annat och oförglömlig? Denna rakt och lockigt combo har ett Nicki signatur - de trubbiga klippa lugg. Luggen ramar hennes ansikte fint medan voluminösa lockar i ryggen lägga höjd och drama.

Nicki Minaj har gjort en karriär av extremt djärva frisyrer som inte för blyg. Även om du inte behöver gå blå, grön eller hot pink, kan du hitta en peruk som passar dig perfekt. Använd dessa förbättringar hår för snabba stil förändringar som gör det möjligt för en värld av experimenterande utan rädsla för skador. Nu kan du vara en platina blond eller har hår ner ryggen, även om bara för dagen. Hår kan vara så mycket roligt som du vill att det ska vara, så ta en cue från Nicki om du har alltid undrat vad du skulle se ut som en blåhåriga skönhet, men var rädd för att prova det.

load...