Måste ha hårprodukter för vinterhårslättnad 2019

13 november 2018

Det tar inte lång tid i den kalla, torra årstiden innan håret börjar missköter. Problemet med vinter hår blues är att de kan förvandlas till irreversibla skador våren, lämnar du inget annat val än att hugga håret bort. Fly-ett-vägar, statisk, torr hårbotten, kolsyrade ändar, och sprött hår är kontrollampa tecken på att Jack Frost har härjar och ödelägger på de känsliga lås. Frukta inte, det är mina absoluta favoritprodukter för att styra vintern håret odjuret och hålla håret friskt hela säsongen.

Den Torrt hår Cure All: hårolja

Jag tror verkligen att använda en stor hårolja året runt (CHI Silk Infusion råkar regera som min favorit). Om du inte använder en, nu är det dags att investera i en för en snabb svar på nästan varje vinter hår problem. Lägg den i håret innan du föna och du har lagt till fukt, ökad glans och vacker hanterbarhet. Smooth bara en klick på håret när det är torrt och de fly-ett-vägar plötsligt borta. Plus, hårolja faktiskt bidra till att stärka håret över tiden och förbättra utseendet på torrt sprött hår och bidra till att förhindra kluvna toppar.

load...

Pro tips: hår oljor kan göra dubbel tull för din hud. De flesta hår oljor göra en stor hud behandling för torra fläckar och kan vitalisera torra spik nagelband. Jag blandar ofta ett par droppar av mina favorit hår olja i min vanliga ansikts fuktkräm när min hud är extremt torr.

Få en återfuktande schampo

Att ta hand om torr vinter hår börjar i duschen. En stor fukt schampo ingjuter fukt i håret på den plats som du börjar att strippa din naturliga fukt. När du växlar till en återfuktande schampo, prova att använda en återfuktande formel varannan schampo och öka vid behov tills du får de resultat du önskar. Några av mina favorit fukt schampo inkluderar:

load...

Pro Tips: Du kan lägga fukt till schampo du redan har. Blanda lite hår olja i din vanliga schampo i handflatan innan du ansöker till ditt hår.

Sluta tvätta håret: torrschampo

En av de bästa botemedel för vinter hår blues är att inte tvätta håret så ofta. Som en återvunnen dagligen shampooer själv, kan jag säga att inte schampon mitt hår är ärligt det bästa beslutet jag har gjort för friskare hår med mer fukt (och jag talar inte om fett). Du kan få fler dagar av ditt schampo med hjälp av en torrschampo på de dagar som du känner dig lite fet. Prova en av mina favorit torra schampo för ett perfekt sätt att återuppliva och återställa andra eller tredje dagen håret med ut ser ut som du bara rullade ut ur sängen.

Pro tips: Använd ett torrschampo för ökad volym på nytvättade hår dagar också.

load...

Få rätt fukt i balsam

Under vintern är oerhört viktigt att hitta en vardaglig balsam som kommer att lägga fukt utan att vara alltför tung på håret. Redkens Clear Moisture samling är en stor vardagliga fuktlösning. Jag är också ett stort fan av Nexxus Hydra Ljus för fukt som inte kommer att väga ditt hår ner. Om de är för lätt för att påverka din torrare hår under vintermånaderna, gå tyngre med en produkt som CHI Argan Oil Conditioner, Joico Moisture Recovery Condi eller Aussie Moist Conditioner.

Läs också:

Pro tips: Om du hoppar över balsam du ställer dig upp för kluvna toppar, särskilt under vintern.

Intensiva fukt hår masker / behandlingar

En tung djup konditionefuktbehandling är bra sätt att hålla dig håret friskt och fritt från de skadliga effekterna av vintern. Jag rekommenderar en inpackning, som Pureology s Hydra Cure, minst två till fyra gånger per månad under de torraste månaderna av year.A djupt genomträngande fuktbehandling kommer att lägga fukt som ingen annan vanlig balsam kan leverera. Bläddra igenom mina favorit djupa balsam för att hitta rätt djup konditioneringsbehandling för håret, och om du letar efter en organisk alternativ, försök kokosolja.

En frisk hårbotten är en glad hårbotten: prova Nioxin

När torr, kliande, vinter hårbotten är bara outhärdlig, är det dags att ta hand om det med produkter som är avsedda att läka din hårbotten, som Nioxin. Nioxin används inte bara för en mängd olika vinter hårbotten frågor har det till och med visat att behandla mjäll, inflammation, klåda och förbättra hårets tjocklek. Om du verkligen lider av mjäll eller en kliande hårbotten, rekommenderar jag starkt Nioxin Scalp Recovery för att snabbt och effektivt bekämpa även de värsta hårbottenproblem. Om mjäll och kliande flagnande hårbotten är inte ett problem för dig, det finns en Nioxin system för varje hårtyp (lära sig om dem alla här), och med bara ett fåtal använder du kommer att märka en friskare, mindre irriterad, hårbotten.

Skydda håret från hårda element och varma verktyg

Oavsett vad säsongen, om du använder värme på håret, är en värmeskydd produkten en absolut måste ha för att förhindra sköra, trasiga hår och kluvna toppar som kan orsakas av de höga temperaturerna i varma verktyg. Produkter av 12 Fördelar och Sexy hår 450 Protect är min all time favorit för värmeskydd som går utöver på vintern. I synnerhet, blåstorr sprayer är ultra fuktgivande och lämnar håret supermjukt. Spraya på vått hår innan blåsa torkning, eller använd föning spray på torrt hår innan du använder en plattång eller locktång och du skydda håret från värmerelaterade skador, statisk och de hårda delarna av vintern.

Få din glans på

Omedelbart tämja frizz och lägga fukt torka slutar med glans infusion produkter som Kenra Platinum Silke Gloss. Detta ultralätt vikt och vackert doftande serum tar bara en klick för att lägga glans och styra torra flätor. En stor shine spray är en annan måste ha produkten när torra vintern hår har dina lås ser tråkig och livlös. TIGI bed Head Headrush Shine Mist är en perfekt lösning för att omedelbart fylla och återuppliva hår som har förlorat sin lyster. Mist på håret lätt efter styling.

load...