Mäns hår trend 2019: korta sidor, frånkopplad topp

13 november 2018

För den här stilen, håret tas aggressivt nära på sidorna och bakåt (ett nummer ett blad används). Detta Clipper avsnittet tas högt upp till den punkt när huvudet börjar runt på sidorna. Ryggen är clippered upp till kronan. Den översta är kvar ungefär fyra inches lång och det finns en bestämd klyfta mellan sidorna och toppen (t.ex. Om kammade ner, skulle toppen hänga över rakade sidor). För styling är en fön för att ge höjd i fronten. Lite styling produkt kan användas för att ge stadga och separation.

Classic pompadour med frånkopplad topp

Detta är ett klassiskt för män Pompadour frisyr. För denna speciella stil är hårklipparen klippa ganska kort på sidorna och bak. Håret blandas på skildes sidan men lämnade med en bestämd gränslinje på den icke-parted sida (denna linje kommer att försvinna när håret sveps tillbaka).

load...

För den här stilen, rekommenderar jag en klassisk pomada såsom en Murray's.Apply om en ärtstora mängd pomada till handflatan och arbeta händerna runt lite för att värma upp och emulgera det. Med användning av en borste, slick håret rakt bakåt och till sidan (kan en fön användas före applicering av pomada att ge lite mer höjd i den främre).

Torr look pompadour

Denna stil är din grundläggande pompadour med lite mindre blandning på sidorna och tillbaka. Om detta stil avviker från den klassiska ståt är att de flesta pompadours bärs med en glänsande, våt look medan denna version bärs torr.

För styling, rekommenderar jag att använda en bra fling gel som American Crew Light Hold Gel (använd fast grepp för tjockare hår). När håret är lätt fuktad, tillämpa en liberal mängd gel jämnt i håret. Kamma håret tillbaka och lite åt sidan och låt den torka naturligt. Nästa, för att skapa den torra utseende, borsta genom håret (som kommer att bibehålla sin form från gelén). Lite hårspray kan användas för att låsa i stil.

load...

Pompadour med överdriven längd på toppen

Detta är en extrem variant av pompadour där håret är kortklippt högt upp på sidorna och baksidan av huvudet, medan toppen är kvar sex eller fler inches lång. Detta är en grundläggande skärningen i att om toppen var att kammade ner, skulle det hänga över sidorna. Den översta är formaterad med fast grepp gel. Håret kammas upp och rakt tillbaka med en liten direkt åt sidan. Hairspray används för att hålla stilen på plats. Denna stil är inte den mest mångsidiga på grund av den extrema längdskillnaden mellan sidorna och topp-it kan egentligen bara användas på ett sätt (se bilden).

Läs också:

Brandon Flowers' frisyr

The Killers' frontman Brandon Flowers visas bär en aggressiv version av kortsidorna med en frånkopplad topp. Håret klipps högt upp med ett nummer ett blad med liten eller ingen blandning med den övre (som är kvar runt tre inches lång). Håret kan titulera med lite styling pasta (t.ex. American Crew Tea Tree Definiera Paste) för att lägga separation och kontroll. För denna variant av snittet, håret på toppen bärs lite mer nonchalant men kan även titulera prydligt kammat tillbaka för en mer formell look.

load...

Ryan Tedder s frisyr

One Republic sångare Ryan Tedder har burit en variant av denna stil för ett antal år. Håret klipps aggressivt kort hela vägen upp sidorna och baksidan av huvudet. Den övre, som lämnade flera inches lång kan bäras prydligt kammat tillbaka i en bit av en pompadour stil sliten för en mer casual look. Baksidan av håret är prydligt avsmalnande och det är en ren linje runt öronen. Jag gillar hur den här stilen kombinerar klassisk barbering med modern design.

Jack Antonoff frisyr

Jack Antonoffof kul. Definierar "Geekstil" med denna unika stil. För detta snitt är hårklipparen klippa aggressivt kort höga upp sidorna och bakåt (med sidorna och tillbaka bleknat till huden). Den översta är kvar något rufsig tillåta detta hårets naturliga struktur för att göra jobbet. Att lägga till den svala nerdy utseende, Antonoff dons ett par nördiga glasögon. Denna stil, ungefär som namnet på den grupp han utför med är roligt och låga underhållskostnader. Som ett alternativ kan stilen bäras slicked tillbaka med lite pomada för en snyggare utseende.

load...