Lösningar för vanliga hårproblem hos män

15 november 2018

Mycket få av oss har turen att ha en perfekt hår. De flesta killar har minst en av de vanligaste mäns hår problem att ta itu med. Inte oroa sig, men det finns en lösning för nästan varje män hår krångel.

Att bli av grått hår

Många kommer att säga att din grått hår "ser framstående" och du bör lämna den ensam. Har du tänkt på att de människor som talar om att nästan alltid de som inte har grått hår !? För att bli av grått, rekommenderar jag alltid söker råd från en professionell kolorist. Du vill att färgen ser subtila och naturligt, och du är mycket mindre sannolikt att uppnå ett naturligt resultat hemma. Idag är många företag gör professionella produkter (såsom Redken för Män Color Camo) som är utformade för att smälta bort grått hår utan att helt utplåna din naturliga färg.

load...

Hur man styr en cowlick

Ahhh. Cowlicks. De där irriterande små knippen av hår som sticker upp överallt kan vara en riktig smärta i, ja, du vet vad. Jag har sett killar förlora sina sinnen och Buzz håret bort i frustration över sina Cowlicks. Med en cowlick, är nyckeln till att antingen klippa det tillräckligt kort så att cowlick inte stå upp eller lämna det tillräckligt länge så det finns tillräcklig tyngd för att hålla håret ner. En bra frisör eller stylist ska kunna bedöma längden och skär därefter. Naturligtvis kan en liberal tillämpning av styling produkter också hjälpa tämja din oroliga mane också.

Göra fina hår att se tjockare

Fine, halta hår kan vara en styling mardröm. Lyckligtvis, med rätt frisyr och urval bra produkt, kan du ge fint hår en illusion av tjocklek. En kortare, skiktad frisyr, schampon och luftkonditionerade med en förtjockning schampo och balsam, och stylade med rätt produkt kan ge din fina hår lagt volym, textur och support.

load...

Att handskas med håravfall

Ingenting kan vara mer upprörande att en kille, speciellt när han är yngre än att gå skallig. Vad gör du? Odla ut, kamma över Buzz bort det? Ärligt talat, jag är inte ett stort fan av droger, mattor, krämer eller system när det gäller att hantera håravfall. Det är bäst att acceptera vad naturen har gett dig och få en bra frisyr (en mycket kort stor frisyr) för att hjälpa till att minimera uppkomsten av gallring. Koncentrera dig på att hålla kroppen och huden frisk och hålla det garderob ser snazzy och ingen (utom du) verkligen kommer att ens märka din glesa hårbotten.

Fastställande upp "hat head"

Att undvika hatt hår är verkligen en no-brainer. Helt enkelt inte bära hattar. Naturligtvis, det är lättare sagt än gjort, hattar är praktiskt för att hålla värmen och hålla solen ur ögonen och utanför hårbotten. För att undvika hatt huvud, aldrig bära en hatt som är för hårt och aldrig sätta en när håret är fuktigt. För att ta bort raden som skapats av hatten kommer en snabb wrap med en varm, fuktig handduk göra susen eller så kan du helt enkelt blöta händerna och köra dem genom ditt hår för att återaktivera din styling produkt och hjälpa räkna ut indrag kvar av hatten.

Läs också:

Att handskas med torrt hår

Torrt hår kan orsakas av en hel del saker som schamponering alltför ofta i varmt vatten, alkoholbaserade stylingprodukter, överdriven slag torkning, pool vatten, för mycket solexponering, och extrem värme. Helt enkelt schamponering mindre ofta i kallare vatten och använda en återfuktande schampo och balsam är ofta allt som de flesta killar behöver göra för att rätta till sitt torrt hår dilemma.

load...

Hur man behandlar fett hår

Fett hår kan vara ett verkligt problem. En fet hår kan få dig att se smutsiga och dåligt tränas (och kan även ha en obehaglig lukt). Schamponering oftare är inte alltid en bra lösning (det kan göra din hårbotten producera ännu mer olja). Schamponering en gång per dag med ett schampo märkt speciellt för fett hår normalt göra susen, men du kan behöva vända sig till naturläkemedel som en sköljning av citronsaft eller vinäger för att ta bort olja i håret.

Hur kan vi minska Frizz i Män s lockigt hår

Jag tycker det finns ingenting som ser bättre ut än ett tjockt huvud lockigt hår. Att hålla dessa lockar blir burrigt eller för fluffigt är ganska lätt. Det handlar om kontroll. Med hjälp av en bra produkt som TIGI Bed Head för Män curl Defining Cream i fuktigt hår och sedan lämnar håret ensam kommer att hålla curl separeras och minska frizz.

Hur man styr Tjockt hår

Så du har förbannade med en super tjock hår? Vi bör alla vara så lycklig, eller hur? Jag inser tjockt hår säkert har sina utmaningar. Det viktiga är att klippa håret super kort eller lämna det tillräckligt länge så vikten håller ner. Användning av rätt styling produkt kan också göra stor skillnad i att kontrollera din tjocka manen.

Hur man hanterar grovt hår

Så livet handlade du en tjock, grovt hår som liknar en stålull pad? Ja, kan det vara ett problem. Lyckligtvis kan grovt hår hanteras med rätt snitt, rätt schampo och balsam, samt en med hjälp av en frisör eller stylist som vet hur man arbetar med grovt hår.

load...