Lätta, hårda hårklippningar för män 2019

10 november 2018

Lättskött frisyr Män

Många aktiva män föredrar en enkel frisyr som ser bra ut med lite underhåll. För aktiva män året runt, eller för någon tid av året då hattar är nödvändiga, är alla dessa stilar behöver en snabb genomgång med fingrarna.

För ännu fler bilder av mäns frisyrer, bläddra våra frisyr gallerier och vara noga med att läsa våra mäns produktlinjer och låt oss visa dig hur du får en stor för män frisyr och hur man väljer den bästa hårlängd för dig.

load...

Detta är ett bra alternativ för en kille söker stil med nästan inget arbete. Håret beskärs kort över hela huvudet med lite extra längd på toppen. Stilen uppnås genom att applicera en klick pomada och helt enkelt köra sida till sida över toppen av huvudet för att lägga textur och separation. 15 sekunder och du är klar.

Casual rufsig stil

Förmodligen den hetaste killen på TV, är Chace Crawford alltid snygg men det verkar som om han har lagt mycket liten ansträngning i den. För en kille med rakt hår, är en klick efterbehandling grädde och en snabb skaka allt du behöver. Chace har dock en liten våg till håret så att raka separerade utseende uppnås genom att använda ett strykjärn på framsidan.

load...

Handgripligas textur

Denna stil uppnås genom att applicera en bit av gel i håret och torka genom att borsta håret tillbaka med fingrarna. När den är torr, kan en liten bit av gelén användas för att vrida ändarna på sektionerna för att skapa lite mer struktur ovanpå. Görs på rätt sätt, kan denna typ åstadkommas på mindre än två minuter. När en hatt är nödvändigt, kommer de kortare sidorna minimerar hatt huvud och stilen kan sättas tillbaka på plats med bara lite vatten på fuktiga händer för att återaktivera gel. Som ett snabbare alternativ kan du använda gel i fuktigt hår och låt stil torka helt och enkelt rake igenom med fingrarna för att ge en torr look.

Luke Macfarlane är lätt stil

Luke Macfarlane från tv: ns Brothers & Sisters ser avslappnad med denna korta shag. För att uppnå utseende, tillämpa en lite efterbehandling kräm i fuktigt hår och ge det en snabb uppkast. Det är allt. Alltför lätt.

load...

Classic kort stil

Läs också:

När du letar efter en låg omsorg stil, kort nästan alltid det bästa sättet att gå. För detta enkla kort Caesar är klippt med hjälp av ett nummer två blad på sidorna och tillbaka och lämnade två fingrar längd på toppen. Bara lite pomada ger glans och separation. För dem som behöver bära en hatt eller stickad mössa, fungerar denna stil samt kortsidorna minimera "hatt huvud", medan den övre förblir plant.

Kortsidor och en längre topp

För denna nedskärning är klippt till omkring tre fjärdedelar av en tum på sidorna och tillbaka med cirka tre inches längd på toppen. För att uppnå detta "sov i" titta, tillämpa en bit av textur grädde eller avslutande kräm för att torka håret och kasta det runt lite med fingrarna. Denna "ur sängen" stil kan bara göra någon vill hoppa i säng med dig.

Gossip Girls Ed Westwick

På TV Gossip Girl, Ed Westwick karaktär Chuck Bass hävdar att något obehagligt "kammade med en fläskkotlett utseende." Av apparaten, han är allt stil med denna klassiska Caesar snitt. Applicera lite pomada för separation och glans och kasta det runt lite med fingrarna med en slutlig jämn framåt. Stora ser på under en minut - perfekt för killen på språng.

En klassisk crewcut

Skär med ett nummer fyra blad över hela huvudet, är detta klassiska crewcut super lätt. Lite pomada ger glans. Detta är en stor stil för killar som vill nästan inget underhåll eller för dem där hattar är en nödvändighet.

En lång buzzcut

Detta är ditt nummer vanligtvis fem buzzcut. Ingen produkt eller underhåll krävs för att dra bort denna look, även om en fin tjock hår hjälper.

Bra konsistens och en liten våg

För en kille med en liten naturlig textur till håret, är detta en perfekt stil. Kasta helt enkelt i en liten styling kräm i fuktigt hår och kör fingrarna genom det tills du uppnår önskad effekt. Ingen kam krävs.

Den klassiska koniska

För sitt vanliga frisyr, skådespelare Colton Haynes bär en klassisk avsmalnande frisyr. Håret är klippt kort på sidorna och tillbaka och avsmalnande till noll på halsen. Håret är kvar ungefär två och en halv inches lång på topp och kan bäras nonchalant sopas tillbaka wit fingrarna (som han bär den på bilden ovan) eller prydligt skildes och kammad för en formell look.

load...