Långa frisyrer för män bildgalleri 2019

9 november 2018

Volumous och friflytande, bära vågig mane med stolta genom att bära det länge. Ju längre längd kommer att visa din curl på allra högsta nivå, men tänk och har din stylist klippa form i din man. Du fortfarande vill behålla kontroll eftersom en längd stil inte komplimang lockar bäst. När formad, kan du bära vågorna au naturlig eller en variant som visas i denna bild, skapa en off-mellersta delen, ta en platt galt-borste till bang området och blåser ut den främre slät. Detta kommer att koppla den samlade effekten av en vågig stil. Använd produkter som kommer att bekämpa fukt och styr frizz. Avsluta look med några droppar av en flytande shine produkt dispenseras i handflatorna sedan spridda genom dina vågiga lås.

Beachy

Du behöver inte bo på stranden att ha strandliknande hår på skådespelaren Taylor Kitsch. Odla ditt hår till ca hakan och mestadels en längd överallt. Har din stylist chip i botten med en lätt skiktning eller texture att skapa extra rörelse. Om du inte har tillgång till soliga klimat där solen kysser naturligt håret, skapa en solkysst look till håret genom att be din stylist för en Ombre höjdpunkt (som går lättare på botten uppgradera till mörkare vid rötterna) eller har några höjdpunkter målade slumpmässigt dina trådar som kallas en Balayage. Nyckeln komma ihåg är att det ska se så naturligt solen lättade som möjligt. Att få en traditionell höjdpunkt genom en foliering eller mesh cap metod ser för strategiskt placerade. Spraya håret med en havssalt spray för extra textur och du kommer att se ut som du har hängt tio hela dagen!

load...

Tjock och glänsande

Om du har turen att bli välsignade med en tjock, full hår, visa den genom att odla det. Visa upp din vackra mane genom att ha långa lager skär överallt, med skiktning också utforma ditt ansikte. Du kan göra en allvarlig del som i denna bild av slag torkning av håret i en riktning kraftigt åt sidan som naturligt flyter. Du kan grovt föna resterande håret genom att kasta fingrarna i håret medan det torkar i värmen. Det kommer att skapa naturliga rörelser. Oftast är det de ljusare håret, desto mindre det lyser och mörkare håret, desto mer lysa igenom. Om du känner att du behöver extra glans, använd ett schampo och balsam som specifikt ger glans. När torr, använd en lätt hold shine pomada för styrning och läggs briljans för att säkerställa din tjocka hår ser inte tråkig och torr.

load...

Enkelt rak och lång

Klassiskt långt rakt hår kan se bra ut i alla åldrar. Det viktigaste att komma ihåg är strukturen på håret. Om du gallring, antingen på toppen eller dimension, inte försöka dra bort långt hår. Lång trådiga, grå hår ser fruktansvärt på någon. Men så länge du har en hälsosam hår kan långt rakt hår ser mystisk, vacker och sexig! Var noga med att hålla din man ser frisk genom att regelbundet tvätta och konditionering med fuktgivande produkter. Regelbundna trim är också viktigt, eftersom du kommer att vara mottaglig för kluvna hårtoppar som leder till brott på håret. Mindre är mer styling håret så använd bara en enkel leave-in cream balsam som är lätt och fokuserade på ändarna. Se till att dina hårprodukter luktar bra som du kan garanteras att beundrande händer kommer att finna sin väg till att köra igenom dina longs trådar.

Kanske lite lurvig

load...

I själva verket är en liten lurvig sexig, så länge du inte replikera Scooby Doo tecken Shaggy. Om du har naturligt våg till ditt hår, är detta ett utmärkt alternativ för att skapa stil med en längre längd. Du kan spela med att bära din lugg framåt, åt sidan, eller trycka tillbaka. Bär stil full runt ansiktet eller stoppa sidorna bakom öronen. Längre längder kan du växla upp din stil alla med samma frisyr. Din stylist bör skära långa lager för rörelse och sidorna är något kortare, examen i en längre nacken längd. Denna stil bör vara ganska lågt underhåll för dig; Dock kan längre längder visa upp oljor lättare. För att förhindra en fet ser mop av hår, se till att tvätta håret regelbundet och skick ändarna, eftersom du kommer att vara benägen att kluvna toppar med längre längder. Arbeta en lätt hold grooming grädde för att styra; annars är en något rörig mopp målet i att bära denna look.

Hålla kontroll

Du vill göra ett uttalande med långt hår som ger ett positivt svar. Långt hår kan göra en stor uttalande, men i huvudsak är långt hår gamla hår. Som det åldras, är det utsatt för miljöskador, kluvna hårtoppar och brott från att binda upp håret med gummiband. Eliminera risken för skador genom att ta hand om dina flätor. Fukta håret med en fuktgivande schampo och balsam. Inte hoppa ut på balsam när du har längre längder av hår! Om du råkar vara benägna till fet bygga upp på din hårbotten, sedan ersätta en kräm skölj ut balsam med en lätt sprut leave-in som du enbart koncentrera sig på ändarna av ditt hår. Traditionella gummiband kommer absolut orsaka brott, därför om du måste knyta håret tillbaka, förhindra brott med hjälp av hår band som är utformade för att vara mindre skadliga. Värme kommer också att orsaka skador på håret, så leta efter en fön som görs med ett keramiskt värmeelement. Den interna keramiska enhet jämnar ner håret nagelband istället blåsa upp den, och faktiskt skär ner på torktiden! När håret är torrt, tillsätt några droppar av en flytande shine produkt i dina händer och arbeta igenom håret.

Snyggt och skildes på sidan

Långt hår inte behöver se rörigt eller likna en hippie. Du kan ha en välvårdad elegant stil även med långt hår. Hålla håret trimmas runt axellångt med lätt skiktning genom ändarna. Längre kan vara svårare att kontrollera. Efter tvättning och konditionering med fukt produkter som behövs för längre längder av hår, fördela en lätt hold gel genom håret. Du vill ha kontroll, inte kritan, så se till att det är en lätt håll gel. Gör en överdriven sidodelen med en fintandad kam, gå direkt tillbaka med den del, inte vinklad. När din produkt är i och din del har skapats, ta en ventilerad borste och föna håret samtidigt som du arbetar för att hålla håret skildes. Du har nu håret skulpterade och låst i form. Med en lätt hold pomada; arbeta några igenom håret för att styra någon frizzing och polering av den eleganta effekt.

Mannen-bob

En traditionell bob är en längd runt, vilket innebär inga lager, men kan vinklas rakt hela runt eller på en inverterad vinkel. För en man, kan det se ut freakishly som Johnny Depp version av Willy Wonka, så för man-bob, skiktning och naturliga våg hjälp att dra bort denna look elegant. Att hålla bob ser maskulina bör längden falla precis vid käklinjen. Därifrån kan din stylist forma håret till din naturliga textur. På den här bilden har modellen naturliga vågor där ryggen och sidorna har något staplade med lager. Framsidan är fortfarande lång, vilket gör det skiljer sig från att bli en shag frisyr. Du kan också dra av konst bob med rakt hår. Hugg trådarna bakom öronen för att visa upp käklinjen håller Willy Wonka titta på bay. Style med en lätt hold gel eller styling kräm för kontroll och definition.

Läs också:

Gömd bakom örat

Denna stil är avslappnad hålls snyggt genom att vika trådarna bakom örat. För att uppnå denna look, har din stylist klippa håret till hakan och lager toppen med en smäll. Det är viktigt att inte gå in för mycket i en shag frisyr, som du behöver håret runt ansiktet för att vara tillräckligt lång för att tuck bakom öronen. Inte bara hugg ger kontroll, hålla håret ur ansiktet, det faktiskt ser otroligt maskulina eftersom det visar upp kvadraten på käklinjen. Att sätta för mycket produkt kan göra detta ser lean mot den feminina, så hålla det enkelt. Använd en lätt hold gel i fuktigt hår för en liten kontroll. När torr, använd en lätt hold pomada att pussla ut lagren i framsidan och baksidan, och sedan stoppa undan!

Rock 'N' Roll

Långt hår är tänkt att vara roligt och som har roligare än en rockstjärna! Lyckligtvis dagen för stora hår band är över, så ingen anledning att springa ut och perm som långt hår. Istället tycks trenden vara slick raka längre trådar som faller om axelhöjd. Du kan välja att klippa håret alla en längd eller ha en lätt skiktning runt ansiktet som avbildad på denna modell. När styling håret, kommer du vill använda en uträtning balsam eller serum. Detta kommer att bidra till att jämna ut alla veck eller våg i håret. Om du vill ta det ett steg längre och få håret super rak, en gång torr, använd ett strykjärn på håret. Avsnitt håret av i en halv tum sektioner, som börjar i nacken och arbeta dig upp till toppen. Håll strykjärnet rör sig på håret, som arbetar det från roten och kör ner till tips på hårstrå. Gör denna teknik till hela huvudet av hår och en gång komplett, kommer du att ha hålla rakt hår! Pussla ut tips genom att tillämpa ett hår vax genom ändarna. Du kommer att vara redo för rock and roll!

Drog tillbaka

Det finns tillfällen när du behöver håret dras ut ur ditt ansikte medan du arbetar med något eller att idrotta, men drar håret tillbaka kan också se mycket elegant. Om din hårlängd faller runt käklinjen, dra tillbaka bara den övre halvan av håret i en låg hästsvans, som på bilden på denna modell. Om ditt hår är längre, gå vidare och dra allt hår tillbaka. Nyckeln för att komma ihåg är att hålla hästsvansar låg. Dra inte håret högt upp på kronan på huvudet, annars kommer du att se helt feminina. Höga hästsvansar bör reserveras för damerna. Var noga med att ta stor omsorg för att dra håret tillbaka. Traditionella gummiband lägga stor spänning på håret och kommer att orsaka brott på håret, knäppa trådar off. Det finns många Snag fria hårsnoddar på marknaden lätt tillgängliga för att förhindra att skada ditt hår. Vissa är gjorda av elastiskt som är slät och drar lätt från håret, medan andra eliminera eventuella metall fästen på hårband. De finns i en mängd olika färger från klara, bruna, svarta och roliga färger, även om jag skulle rekommendera att du matchar hårband med din naturliga färg.

Medvetet Messy

Denna stil kan dras ut på kort, medellång eller lång längder. Nyckeln för att komma ihåg är att ha din stylist lager kraftigt håret överallt. Lager och struktur kommer att vara din vän för att skapa en medvetet bara rullade ur sängen look. När du torkar håret, använda fingrarna för att kasta håret medan under värme. Du vill inte ha några definitiva avsked på håret, bara naturliga rörelser. En havssalt sprut kan också vara en bra idé att använda på fuktigt hår före torkning för att lägga textur till håret. När torr, använd en segare produkt som ett hår pasta eller kitt, fungerar bra i handflatorna tills det är klart, och sedan distribuera via ditt lås, kasta håret när du går. En enkel stil som kommer att hålla dig på kanten av mode.

Layered

Skiktning är ett hår skärteknik som används på håret för att skapa blandade varierande längder av hår. Skiktning kan ske på kort, medellång eller långa längder av hår, som återigen är det helt enkelt den teknik inblandade att klippa håret. Skikten kan kraftigt variera, dock. Du kan ha en längd hår runt, och har bara håret utforma ditt ansikte lager från topp till botten. Du kan ha en hela lager, vilket bidrar till att skapa rörelse och struktur samtidigt som det eliminerar bulk. Eller som bilden på denna modell, kan du ha en all-over lager förutom att skiktning ramen för ditt ansikte. Beroende på vilken effekt du vill skapa, kan din stylist lager håret därefter. Lager kommer att se mer definierad på rakt hår, medan på lockigt hår ger hela utseendet form och form. Endast i en bob kommer håret vara helt alla en längd. De flesta stilar kommer att kräva en viss mängd skiktning, vare sig konservativt eller kraftigt lager beror på vilken stil du fotograferar för. Använda pomades, vaxer, slam och pastor hjälper bit ut lager, skapa definition och dimension.

Dreadlocks

Sedan 1970-talet har dreadlocks varit ett populärt sätt att bära långt hår, i synnerhet av afrikanska amerikanska män. Dreadlocks är i huvudsak där håret är tovigt eller knuten till delar av spolar. Även lättare att skapa mattan processen på stramare krusade texturer som kan hittas på afroamerikanska män, kan alla hårtyper vara lirkade med en del arbete i en dreadlock, även de rakaste texturer. De matta spolar kan vara smal eller bred, beroende på vad du föredrar. Du kan säkert låta håret matt naturligt under en lång tid genom att försumma tenderar att håret med en borste, kam eller balsam dock att bära en hälsosam chef för dreadlocks som är snygga, är det bäst att söka en stylist som specialiserat sig på dreadlocks, spolar och vändningar. För att hålla dina dreads ser fräsch, vill du regelbundet tvätta dem med schampo. En pepparmynta schampo kommer att hålla hårbotten känner kliar gratis. Var noga med att undvika problem med sheasmör och bivax produkter eftersom de kan skapa uppbyggd. Tänk på att om du bestämmer du inte längre vill idrotten dina dreads, kommer låsen måste skäras ut, vilket gör att du kommer vanligtvis två inches av hår kvar runt.

Windblown

Att ha en fläkt på dig hela tiden är inte vad jag rekommenderar för att producera en vindpinade effekt håret. Istället efter att ha din stylist klippa håret med långa lager runt, du vill styla håret bort från ansiktet samtidigt definiera lagren. Detta ser är tänkt att se lätt och blåsigt. Spraya en texture sprej som ett hav saltdimma i håret, sedan vända håret upp och ner och föna håret samtidigt som gungade med fingrarna. När mestadels torrt, flip tillbaka uppåt och med hjälp av en ventilerad borste, föna samtidigt som du drar håret tillbaka och bort från ansiktet. När torkningen är klar, gnugga en lätt vax i händerna och sprida genom håret, hålla med rörelsen går bort från ansiktet. Slutresultatet kommer att se ut som du susa nedför banan i stil!

load...