Korta texturerat hårklipp för män 2019

12 november 2018

Om du har en tjock eller tunt hår kan både dra nytta av en kort strukturerad frisyr. Texturering håret vanligtvis innebär en linjal rakkniv eller ett par gallring sax. Kommunicera med din frisör eller barberare om att använda en av dessa metoder för att skapa dimension i håret. För tjockt och ostyrigt hår kommer texture bidra till att undanröja bulk, vilket gör att håret för att få form lättare snarare än att nedtyngd. För gallring eller fina hår, hjälper texture skapa volym och rörelse, ger intrycket av en fylligare hår. Avsluta utseende genom styling med ett vax (för tjockare hår) eller pomada (för finare hår). Var noga med att sprida produkten jämnt genom handflatorna i din hand innan du börjar arbeta genom håret för jämn applicering. Du kommer samtidigt ser rent snitt och elegant.

Ett enkelt stil

Du vill se till att du besöker en frisör eller barberare med utmärkta Clipper kompetens för att uppnå detta utseende. Nacken och polisonger bör bleknat, går från huden upp till en avsmalning vid krona thehead. Den övre delen av håret sedan skickligt blandas och strukturerad för uppåt och rörelse framåt.

load...

När du har frisyr, styling denna look är en barnlek. Efter en snabb schampo, föna håret framåt med en enkel tofs från fingrarna för att få rörelse och önskad höjd. När håret är torrt, gnugga en styling vax som har lite glans genom handflatorna och arbeta produkten genom håret med hjälp av samma rörelse som du gjorde med fön. Styling bör ta längre tid än 5 minuter och du är utanför att börja dagen utan att behöva bråka med håret igen under dagen, det är så enkelt.

Kontrollera dig själv

Snittet för den här stilen bör avsmalnande med Clippers i nacken och på sidorna, och toppen är kvar längre men med lager och texturering hela.

load...

Du kommer att behöva använda en hårfön för att uppnå volym till toppen, som arbetar håret bakåt med en borste. Antingen en platt vildsvin borst eller fronter ventilerade borste fungerar bäst. En fjärdedel storlek mängd styling mousse kommer att vara oerhört hjälpsamma. Arbeta moussen i fuktigt hår och med en borste, föna håret med uppåtgående rörelser, som arbetar från din lugg. När torr och gott volym har uppnåtts, arbeta igenom medel hold pomada som har någon glans. Du kan behöva en lätt spritz av en ljus-hold hårspray om vädret är särskilt fuktigt utanför. Du vill inte sluta med en platt stil.

Inte för kort

Clippers krävs inte för denna frisyr. Din frisör eller barberare kan uppnå detta utseende genom att ge dig en kort lager överallt. Det är tänkt att se något ovårdad, så se till att de kör ett par gallring eller texture saxar genom lagren. Denna frisyr fungerar bäst om du redan har naturliga vinka till håret, låta håret att böja det sätt som det är tänkt att. Om ditt hår är stick rakt kommer denna typ inte fungerar för dig utan att först få ett vågigt process på håret på salong.

load...

En ganska lite underhåll frisyr som du kan tvätta och låt lufttorka. För att hålla i linje med enkel stil, använd en styling vax som är matt, mening, utan glans. På så sätt kommer du att ha produkten i håret för ljusstyrning utan att se ut som du sätter något i det alls. Du ser både dapper och tillbakalutat.

Lite längre på toppen

Denna frisyr ser modet och kräver lite styling skicklighet. Du kommer att behöva en avsmalnande Clipper klippa i nacken och polisonger. Toppen är kvar länge, blandas in i sidorna, med längre lager ovanpå. Medium texturerat hår med naturliga kroppen fungerar bäst för denna frisyr.

Försök schamponering med en volymbyggande schampo för att börja med en stark styling fundament. Fördela en volym öka mousse i dina händer, storleken på ett ägg, och arbeta igenom fuktigt hår. Del håret där man vill naturligtvis dela. Med hjälp av en fön och borste, arbeta håret upp och något åt ​​sidan. En Denman stil eller paddel vildsvin borste rekommenderas för styling denna frisyr. När formen har skapats, avsluta med en snabbtorkande medium stadga hårspray för hold.

Curl och våg

Istället för att arbeta mot din naturligt lockigt hår, har din stylist klippa håret i ashape som arbetar med curl. Denna stil uppnås genom att arbeta med den naturliga formen av huvudet, tätare i tinningarna och nacken medan fylligare på toppen och i kronan området. Rätt mängd skiktning kommer att göra lockar våren på ett sätt som är önskvärt.

Luftfuktigheten är din fiende när du har lockigt hår, så du kommer att vilja att innehålla frizz så att dina lockar är trevliga och vågigt. Det är bäst att låta håret lufttorka, eller använd en diffusor på slutet av din hårfön om du inte vill vänta på att torka. En diffusor kan antingen se ut som en gigantisk plastkopp med finger ser stift kommer från itor en maskliknande strumpa som glider över i slutet av torktumlaren. Arbeta en grooming kräm som är avsedd för lockigt hår, eftersom det kommer att ha ingredienser för att slåss fukt och frizz. Avsluta med några shine droppar i dina händer och fingrar genom curl.

Widow topp

En änka topp är där en punkt i mitten av främre hårfäste bildas naturligt, vilket skapar en ”V” mönster på framsidan. Du ser vanligtvis en änkas topp i skurkaktiga tecken som vampyrer, men ingen kommer att anklaga dig för att vara en dålig kille när du ser så här bra. Eftersom toppen bildar en framåt punkt, vill du att håret har motsatt rörelse uppåt och tillbaka, och det kommer att hjälpa till med utseendet på höjden till ditt hår. Håll sidorna och nacken avsmalnande tight och medellängd som är strukturerad på toppen. Du kan del håret under en slankare utseende, eller rufsa toppen för en trendigare stil. Använd ett medium stadga styling gel eller ett vax som har några glans till den.

Klassiskt pojkaktiga snitt

Detta är ett klassiskt clean-cut stil där sidorna och nacken areclippered kort. Toppen är också klippa kort men kraftigt texturerad med gallring sax. Du kan lägga till lite stil på denna klassiska snitt genom att bara tips av håret ljusare en nyans ljusare än din naturliga färg.

Läs också:

Styling detta hår är lika enkelt som att tvätta och gå. På fuktigt hår, du vill arbeta ett företag eller starkt grepp gel och spik tips uppåt. Mellan hårklippning, använda en personlig trimmer för att rensa upp nack hår och offentlig bort polisonger när de blir besvärliga. Detta är ett lekfullt utseende som går bra med sommarsolen.

Going grå, inte omodernt

Om en hög profil kändis som George Clooney kan gå grå graciöst, så kan du. Att hålla jämna steg med färga håret kan vara kostsamt och tidskrävande, så om du vänder salt och peppar, ge det en provkörning genom att gå au naturligt. Stilen kan vara bara om någon form, så arbeta med strukturen på ditt hår och har din stylist klippa ett utseende som är smickrande. När håret går grå, tänk på att strukturen på håret ändrar, vilket gör att håret känns grövre och potentiellt ser mer torr. Använd mjukgörande och lysa höjande produkter som kommer att mjukna texturen och lägga till en naturlig lyster tillbaka till glanslöst hår. Om du absolut hatar grå, kan du alltid välja att färglägga den.

Medvetet rörigt

Att hålla håret kort ger dig en clean-cut utseende, men att lägga konsistens som gör ditt hår ser medvetet ovårdad kommer att ge din stil en extra kant. Var noga med din stylist eller frisör använder en rikt rakkniv eller gallring saxar för att skapa en spaltning effekt genom de översta lagren.

Styling detta hår är så gott som lågt underhåll, men det betyder inte bara att vakna upp och gå. Du vill sängen-head look utan att behöva säng-head. På fuktigt hår, jobbar styling kitt eller lera genom håret, något med mer grepp än ett vax. Spacklet förblir form hela dagen så att du kan ta fingrarna och rufsa det när det börjar falla eller jämna ut. Detta är en enkel look som är i linje med nuvarande trender.

Rama in mugg

Detta är ett klassiskt koniska frisyr och även om utseendet uppnås genom kvadratur av nacken, sidorna och topp - du behöver inte leta ”fyrkantig”.

Använd en gjutning vax för att skapa en ”piecey” look på tips och kamma resten på plats. Genom att göra så kan du föra bort denna klassiskt konservativ frisyr med bara lite stil. Lägga stil med lämplig produkt kommer inte att äventyra din professionellt utseende. Ta denna dag ser i natten roligt genom att stöka toppen med bara lite mer av styling vax. Avkopplande frisyr hjälper dig att slappna av efter en hård dag på kontoret.

En klassisk genväg

Ofta denna typ kallas en buzz cut eller militär stil cut. Genom att lämna bara lite mer längd på toppen ger dig lite underhåll aspekt du älskar att ha en buzz cut, bara med bara en smula mer stil.

Om du måste förbli konservativ, kan du alltid kamma översta längd på plats med lätthet. Men om du vill ha en kul med denna stil, spika upp topp med ett fast grepp hår vax eller ett medium stadga gel. Du vill håret att förbli touchable, men lägga till stylingprodukt kommer att lägga stil på denna klassiska genväg. Detta är också ett utmärkt stil att slåss hår Cowlicks om du plågas av dem, där fläckar av hår växer i en virvelmönster, vilket bidrar till att patch för att hålla rakt upp. Håret är surrade mycket nära hårbotten, vilket eliminerar slaget vid cowlick. Om du har en cowlick i fronten, vilket ger en liten längd framför där cowlick växer kan faktiskt hjälpa i stil, såsom bilden gentleman.

Lätt att underhålla

Detta är en stil som inte är så kort som en buzz cutbut kramar fortfarande formen på din hårbotten genom att klippa håret kort och en längd runt om. Square bort polisonger och nacken också.

Detta är ett lågt underhåll frisyr, men med en liten ansträngning, kan du se snygg. Du vill använda ett vildsvin borste för att fördela din naturliga hår glans eftersom denna look kan se torr om du bara tvätta och gå. Ta bara en liten stund för att köra en lätt grepp pomada som har glans och du kommer att se fräsch och stylade utan en hel del ansträngning. Använd en personlig trimmer mellan hårklippning att Square off polisonger och nacken när oregerliga hår börjar växa igen. Detta kommer att spara tid och pengar från att behöva besöka din stylist eller frisör alltför ofta.

Hår med curl

Om du har naturligt curl men ogillar det och inte vill understryka det, att hålla det kort kommer hjälpa till att kontrollera vågen. Men eftersom du har naturliga våg, kommer det att ge din korta stil volym och kropp att många män med böter eller stick-rakt hår kommer definitivt avundas. Har din frisör eller barberare använda sax för att uppnå en medelskärlängd som är något avsmalnande på sidorna och nacken.

Du kommer att ha naturliga rörelser och kropp i håret, så använder en fön är inte nödvändigt om du inte vill front hårfäste att stå upp. Använd ett medium stadga styling gel för att ge håret kontrollen behövs. Avsluta utseendet med en lätt sprut lysa för att styra alla frizz att luftfuktigheten kan medföra. Plus ger den extra glans en trevlig polerad look till din stil.

En nick till en annan epok

Populariteten av showen Mad Män har fört med ett återupplivande av Retro frisyrer. Utseendet är klassisk, tidlös och otroligt maskulina. Nacken och polisonger är avsmalnande och kvadrat av för att skapa fina rena linjer. Toppen är längre skiktad snitt för att kamma åt sidan eller snygg rakt bakåt.

Hitta den naturliga sidodelen i håret genom att kamma allt rak rygg, sedan se var en naturlig uppdelning börjar bildas vid sidan och göra en del. Styla håret med en lätt styling gel eller ett medium stadga vax. Om håret inte naturligt flyter tillbaka, kan du behöva ta en fön till den och borsta tillbaka torr. Du kan ta denna look in på kontoret eller en svart slips affären. Precis som denna look är så stark att den vägrar att gå ut i stil, du också kommer att bära en säker och ansvarig attityd med en maskulin retro look!

load...