Korta frisyr frisyrer: 24 vackra stilar

13 november 2018

Vem säger att balen hår måste vara lång för att vara dressat? I detta galleri ska jag dela min favorit prom korta frisyrer inklusive Pixies, guppar och pompadours.

Nyckeln till en mycket kort frisyr för en formell händelse är att betrakta din klänning. Din klänning bör vara mittpunkten i ditt utseende, inte din hår och makeup. Det är lättare för längre haired flickor som kan dra sitt hår upp i updos, sido 'dos ​​eller halv göra är att komplettera sina klänningar. Om du har kort hår, har du alternativ, bara inte lika många.

load...

Några saker att tänka med kort hår.

Går alla ut med håret

Du vill inte att forma håret som du gör varje dag. Detta är din chans att klä upp håret med vågor, lockar eller ens ett pannband. Hit salongen för en blowout och lockar innan balen eller om du gör det själv, tillsätt lite textur till håret eller några lockar.

Ett bra utseende för kort hår i år är att dra tillbaka det. Ja, kan dras tillbaka även kort hår. Om håret inte passar in i en hästsvans innehavaren, kan du använda pinnar för att dra håret tillbaka och tät.

Inte snåla på produkter

Produkten kommer att vara din bästa vän. Du vill att din stil att pågå hela natten.

load...

Om du får håret gjort på salongen, behöver du inte oroa dig för något, utom kanske bär några extra hårnålar eller en liten flaska hårspray.

Gå till en sammanhållen look

Allt ska komplettera varandra: din makeup bör arbeta med håret bör arbeta med din klänning bör arbeta med dina smycken ska fungera med dina skor bör arbeta med din koppling.

Uttalande smycken

Jag tenderar att föredra enkla smycken och låta min klänning och skor vara stand outs, men med kort hår, kan du dra nytta av uttalandet smycken. Detta är att en bit av "wow" som sticker ut som stora par örhängen eller en vacker halsband. Örhängen fungerar bra med kort hår.

Bara inte göra både eftersom för mycket smycken kan vara overkill. Plocka antingen uttalandet halsband eller uttalandet örhängen. Om du går med örhängen, kan du också välja en vacker armband.

Makeup tips

Dina ansiktsdrag kommer att stå ut med kort hår (du förmodligen redan vet detta), så kan du antingen välja att markera dina läppar med en ljus, djärv färg som körsbärsröd eller djupt rosa eller så kan du gå med en rökig ögat. Men undvika att göra båda eller du kan se ut som en clown.

load...

På den här bilden, skådespelerskan Ashley Benson går med en djup katt öga och håller resten av hennes makeup ljus.

Du ser några fantastiska utseende i detta galleri. Så låt oss sätta igång!

Återgå till huvud prom frisyrer nav

Kate hack platina pixie

Jag älskar platina pixie, särskilt en här på modell Kate Peck. Lång lugg tillåter dig en hel del mångsidighet - du kan borsta ner dem, bära dem tillbaka eller funk upp dem med lite gjutningspasta.

Lägg märke till hur Peck hår fungerar vackert med sina klänningar. Hon väljer en röd läpp och ljusa ögon, en stor manikyr och fantastiska skor. När det gäller smycken, sticker hon ringar och armband.

Se det bästa hårvårdsprodukter för pixie frisyrer och makeup-tips av hårfärg.

Demi Lovato s 30s pin lockar

Här Demi Lovato är kvav 30-talet pinwave verk vackert parat med sin Backless klänning. Hon bryter min "inte spela upp både ögon och mun" regeln och jag tycker det är lite åldrande. Jag skulle föredra en lite mindre ögonmakeup här och kanske en annan läppfärg. Hon har gått lite överbord på vinet färgade läppenna, som står ut denna röda mattan.

Men håret: perfektion.

Dianna Agron

Dianna Agron hela titt här är planen perfekt. Hennes silver rökig ögonmakeup är helt enkelt underbara och jag älskar hur hon blåst hakan långt hår tillbaka. Men vad jag verkligen älskar henne, bortsett från att störta halsen, är hennes skor. Hennes klänning är blossade och träffar under knät så skorna är sann berättelse pjäs.

Kristen Stewart

Vad jag gillar med Kristen Stewart utseende här är hur passande det är att hennes personlighet. Hon är lite av en vass tomboy - man sällan se henne i klänningar - men hon inte ändrar sin hållning bara för att hon bär en här. Jag gillar också att hon håller håret rufsigt och lite avslappnade men spelar upp hennes ögonmakeup. Och dessa skor är mördare.

Läs också:

Love this look.

Emma Stone

Den här klänningen. Åh, den här klänningen. Det är så perfekt från spets livstycket till flörtig kjol till trekvarts ärm. Här drar Sten tillbaka hakan långt hår så att det inte blir i vägen för klänningen och jag älskar hur hennes hår är inte prissy och perfekt, men lite rufsig och avslappnade.

Allt fungerar precis så vackert.

Jourdan Dunn

Håret här på Jourdan Dunn kompletterar den arkitektoniska detaljer i den här klänningen perfekt.

Sarah Hyland

Jag gillar verkligen vad Sarah Hyland har gjort med sin långa bob här. Och jag älskar hennes val av dressat topp och klackar, vilket skulle vara häftigt för balen om du inte är en klänning kind of girl.

Julianne Hough

Dessa rufsig vågor är så i just nu, men vad jag verkligen tycker om Julianne Hough utseende här är inte hennes hår, utan snarare hur hennes blå klänning gör henne ljusblå ögon pop. Om du har ögon som är allt annat än brun - grön eller blå eller ens spräcklig, kan du överväga att din klänning färg. Att välja en färg som gör dina ögon pop är alltid ett smart drag.

Missa inte den bästa Eye Makeup för blå ögon.

Carla Juri

Det är något bara så söt om denna bild av Carla Juri. Hon är inte gör något speciellt med sitt hår, här, eftersom det är så kort, och hennes makeup mycket underskattade, men hela utseendet arbetar med den här klänningen. Det är bara så söt.

Olivia Phyland

Den halsen på den här klänningen fungerar vackert med Olivia Phyland s vågig långa bob.

Lily Collins

Ärligt talat, jag tycker att materialet i den här klänningen att vara lite klibbig och klänningen i sig är illa passande, men på avstånd den typ av arbeten. På nära håll, det är lite krypa framkallande.

Jag älskar henne rosa läppfärg och hennes falska ögonfransar, som inte ser för falska.

Se 4 enkla sätt att få fantastiska ögonfransar.

Chelsea Kane

Jag älskar verkligen denna look på Chelsea Kane. Klänningen är supersexig och hennes hår fungerar bra med hela utseendet. Jag gillar att hon valde långa örhängen i motsats till ett halsband.

Shailene Woodley

Shailene visar hur du kan dra sig tillbaka kort hår i nacken. Men glömma håret, hur är det otroligt dress. Wow.

Sibley Scoles

Detta pompadour parat med rakade sidor är supercool paras med röda läppar.

Lucy Hale

Flätor är ett annat sätt att klä upp kort hår.

Emma Willis

Jag gillar den eleganta sofistikerade Emma Willis hår här.

Rachael Taylor

Rachael Taylors hår här är bara perfekt.

Coco Rocha

Detta är en funky version av bob som skulle fungera med rätt personlighet.

Julia Stiles

Bara lägga lockar och du är bra att gå.

Jessica alba

Fler pin curls som är perfekt för balen.

Emily Bergl

Ett annat exempel på att lägga lockar till kort hår för balen.

The Perfect pixie

Jag älskar hur ögonen spelas upp här.

Scarlett Johansson Hair

Jag älskar den här stilen på Scarlett. Och parat med en åtsmitande klänning, det är ganska mycket perfektion.

En 30-talet Wave

Mer prom:

load...