Jennifer Anistons bästa frisyrer genom åren

10 november 2018

I detta fotogalleri med Jennifer Aniston frisyrer, ser du hur hennes hår har utvecklats under åren från sina långa, övervuxna bruna lås, till Rakel till sin signatur "bronde" rakt hår.

Här har hon föreställt 2016 med bronde hårfärg, artighet av hennes frisör Chris McMillan.

1980: tonåren

Här ser vi Jennifer Anistons hår i sin naturliga tillstånd: lång, ostyrigt och brunt. Det är en bra bas för hennes frisyrer framöver. Tjock, naturligt rakt hår är lättast att stilen.

load...

Juni 1995 - Jennifer Aniston debuterar "The Rachel" frisyr

Hon dubbade senare denna frisyr "den fulaste frisyr jag någonsin sett", men när den gjorde sin debut på inspelningen av "Vänner," världens gick ga-ga för Jennifer Anistons "The Rachel." Det förblev den mest populära frisyr för minst ett par år.

1998: Ett par år in "Friends", några månader in dejta Brad Pitt

Här är Jennifer Aniston i lockigt hår på "Möt Joe Black" premiär, som presenterade sin dåvarande pojkvän Brad Pitt. De två hade satts upp på en blind date under våren 1998.

Mars 2000: det längsta håret någonsin fick

load...

I mars 2000, Jennifer växte håret super lång, idrotts en nästan bohemiska look strax före sin 30 juli bröllop till skådespelaren Brad Pitt.

10 sep 2000

Här är Jennifer Aniston ståta med en mycket värdig lool bara två månader efter hennes 1 € M påkostade bröllop till Brad Pitt där hon lovade att göra Brad favorit banana split och Brad lovade att hitta en balans på termostaten.

December 2000: Kort & vågigt

load...

Detta är första gången vi har sett Jennifer Aniston med kort hår. Hon beskärs håret till en smickrande längd mellan hakan och axlarna i december 2000 och hade det kort för bara några månader.

4 sep 2001: Hennes ny signatur Klipp

En av de sexigaste bilder på Jennifer Aniston, visar denna en av frisyr hon skulle bära en stor del av nästa årtionde: platt-strukna, lång med ett fåtal ansikte inramning lager och den perfekta färgen som är inte helt all blond, ännu inte helt brunett antingen en färg vi skulle dubba under 2009 som "Bronde".

September 2002

Jennifer Aniston bar sitt långa hår lockigt till 2002 Emmy Awards, då hon vann bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie. Hon har sällan slitna håret detta böjt. När hon gör bära hennes hår vågig, är det mycket mer "Beachy" än lockigt.

Läs också:

Januari 2003

Hon är sällan ses i luggen och denna bild av henne i januari 2003 visar henne med tjocka, sida svepte sådana.

September 2004

Bara några månader innan de meddelade separation i början av januari 2005, Jen och Brad ser lycklig här. Tja, gör hon. Håret är rufsig och lös.

Oktober 2005

Med hennes skilsmässa från Brad Pitt slutfördes den 2 oktober, Jennifer Aniston klev ut den 30 oktober ser förtjusande. Men de många bilder av henne tagna på denna dag, var det bara en av ett fåtal som visade hennes leende. Ändå hon är vacker.

Juni 2006: lång, rak och brunett

Jennifer Aniston dikade hennes gyllene färg för en mörkare nyans av brunt i juni 2006.

December 2006

I den här bilden, kan man tydligt se hur lager håret är precis runt ansiktet.

December 2008

Detta är en av mina favorit hårklippning på Jennifer Aniston. Håret är tjockt och perfekt klippt och färgen kunde inte vara bättre.

22 feb 2009

Här Jennifer Aniston bär en fläta till en Awards Show. Typ av en boho, strand chic look.

Mars 2010

Tillbaka till pin-rakt hår och bronde färg.

Augusti 2010: Rak och mörkare

En annan klassiker Jennifer Aniston look.

8 feb 2011

Jag älskar dessa Beachy vågor i den här bilden togs bara några veckor (eller kanske till och med dagar) innan hon klippte håret på axlarna.

Jennifer Aniston långa bob frisyr: Early 2011

I början av 2011 Jennifer Aniston klev ut med en lång bob (eller "lob") frisyr och bländade världen. En super smickrande längd är Anistons långa bob något kortare i ryggen och smalnar till fronten. Detta är inte första gången hon klippa sitt långa hår bort, den sista gången hon debuterade en kort 'göra var i slutet av 2000, strax efter hennes sommar nuptials till Brad Pitt.

5 maj 2011

Tillbaka till kortare frisyr. Detta var snittet ses runt om i världen.

Juni 2016

Aniston har fastnat på hennes långa hår för ett par år nu. Loving denna look.

load...