Invuxna hårprodukter för ansikte och kropp, män och kvinnor

10 november 2018

Inåtväxta hår produkter kan verkligen vara till hjälp i kampen av gupp. Behandla inåtväxta hårstrån betyder inte bara att dra ut dem. Du kan hindra dem innan de visas eller stoppa dem i deras spår med lite hjälp. Speciellt formulerade produkter exfolierar djupt låta håret att frigöra och återfukta huden, vilket gör den mer följsamma.

Var noga med att läsa alla instruktioner innan användning för att förhindra osäkra reaktioner. Se upp om du för närvarande använder kraftfulla hudvårdsprodukter som innehåller glykolsyra eller andra syror för akne eller anti-aging som också applicera något att kämpa gupp kan exfoliera huden för mycket. Om du är allergisk mot acetylsalicylsyra läsa etiketter noga, eftersom många av de produkter innehåller ett ämne tillverkat av it-salicylsyra.

load...

Tenderar huden flytande

Den Tend Skin formel misstag upptäcktes när en tandläkare gav sin patient smärtstillande som klarats upp sina rakhyvelsutslag. En extremt populär produkt den används för att förebygga och behandla inåtväxande hårstrån, rakhyvelsutslag, hudirritation och rodnad speciellt från rakning, vaxning och elektrolys (läs recension).

Sally Hansen noll gupp

Bekvämt, prisvärt och kan hämtas på apoteket med ingredienser som aloe och orange blomma. Den är gjord för att sprutas på efter rakning, vaxning och använda hårborttagningskrämer att omedelbart lugna, förhindra stötar och irritation samtidigt bekämpa inåtväxande hårstrån.

load...

Jag har en vän prova detta som har mycket känslig hud och måste vara mycket försiktig med vad hon använder för att raka sig. Nästan alltid, hon slutar upp med viss irritation. För henne, det fungerade bra omedelbart slåss mot rodnad, knölar och förhindra inåtväxande hårstrån.

Shobha inåtväxande lättnad lotion

Shobha salonger specialiserade på hårborttagning. Det är ingen överraskning att de har sina egna bump-fighter, för en av de vanligaste borttagning biverkningar post hår.

Deras produkt är fri från parabener, färg och konstgjord doft. Experterna hårborttagning på Shobha skapade denna inåtväxande lättnad lotion för att bekämpa inåtväxande hårstrån innan de visas eller zappa bort dem.

Läs också:

Tillverkad med vitamin A, kamomill och tea tree olja för att hjälpa exfolierar, återfuktar och lugnar huden. Använd dagligen för att förhindra inåtväxande hårstrån eller stoppa små knölar eller två gånger per dag för mer allvarliga frågor (läs recension).

load...

PrinceReigns inåtväxande lättnad serum

Bikini zon är ökända för att få stötar efter rakning eller vaxning. Modell Gisele Bundchen har skröt denna produkt som en av hennes medhjälpare för bump-fri hud på baddräkt fotograferingar. Serumet lugnar, mjukar upp och återfuktar, hjälper håret att påpeka i huden.

Slappna av och vax få knölen härifrån

Ett professionellt företag med sina produkter på hyllorna i många salonger och spa för att bekämpa inåtväxande hår, rakhyvel utslag och stötar från hårborttagning. Dess roll-on formulering görs för känslig hud, lämnar sveda och irritation ut. Det bör rullas på två till tre gånger per dag före hårborttagning och sedan dagligen (två gånger per dag för svåra förhållanden) för att upprätthålla bump-fri hud. Läs min assistent Nicole översyn.

MiN lösning 2 Roller

Appliceras med en väldigt cool tysk konstruerad roller innehåller organiska grönmynta att rensa överbelastad hud, att aspirin exfoliera och propolyene glykol för att bekämpa infektioner. Rullade på strax före rakning det möjliggör en närmare rakning och samtidigt hjälpa håret att stå mer upprätt, skapar trubbigare ändarna, förhindrar håret från att växa in i theskin.Roll bort om att behandla rodnad och stötar när de bakre sin fulhet.

Whish felfri inåtväxande hår serum

Detta serum är fri från parabener och sulfatesbut gjorda med naturliga och ekologiska ingredienser. Vit willow bark extrakt slagsmål inflammation, lugnar vetegroddsextrakt hud och jästextrakt regenererar. Det fungerar snabbt bli av irriterande gupp och redness- alla med en stor doft. Läs mer om denna produkt som fick fem stjärnor i vår granskning.

Huskurer för att behandla inåtväxande hårstrån

Du kan spara en hel del att köpa över att köpa produkter för privatkunder och piska upp din egen med några ingredienser som du förmodligen redan har i ditt skåp som salt, socker och aspirin. Aspirin? Yes.you'll se varför de flesta konsumentprodukter för att bekämpa inåtväxande hårstrån innehåller det.

load...