Hur socker hemma med pasta för hårborttagning

13 november 2018

Innan vi visar hur du socker, måste du göra pasta. Vår SÖTNING recept är enkelt att göra med ingredienser du förmodligen redan har hemma kostar ett par dollar och det är allt natural.After du har gjort receptet, vänta tills det är svalnat till rumstemperatur innan hårborttagning. Vi vill inte att någon ska bli bränd!

Förbered huden för sockerpasta

Huden kommer att behöva renas från lotioner och oljor så sugarpaste inte glida av huden. Med en bomullstuss eller fyrkantig, använd en pre-vax hudrengöringsmedel (jämför priser på Amazon) speciellt gjorda för användning innan sötning eller vaxning eftersom det innehåller antimikrobiella och antiinflammatoriska ingredienser för att hjälpa till att skydda huden mot irritation och break-outs från hårborttagning.

load...

Om du inte har en speciell rengöringsmedel för att använda innan hårborttagning, ta ett bad eller dusch och tvätta huden noggrant, men vänta med att tillämpa alla serum, mjukgörande eller lotion.

Applicera pulver till SÖTNING hemma

Innan SÖTNING hemma, tillämpa en ljus damning av babypuder, majsstärkelse eller pulver för vaxning och gnid mjukt in i huden. Kom ihåg, mer är inte bättre. Tillämpa för mycket pulver kommer att störa med att ta bort hår. Pulver fungerar som en buffert hjälper pastan att förstå håret bättre och hålla mindre huden.

Grab SÖTNING pasta

Om du har gjort SÖTNING klistra på samma dag och har väntat på den svalna, kan du använda den när den har en liten bit av värme till den. Om det lagrats kan du mjuka upp det lite. Mikrovågsugn det i fem sekunder i taget på hög tills den är mjuk och du kan sprida den utan alltför stor ansträngning.

load...

Ta ut ett bra scoop för kroppen. Om du ska använda den för du möter, sedan ta en mindre del.

Det kan vara ganska klibbig att arbeta med, speciellt om det är fuktigt ute. Så du kanske vill bära handskar.

Placera SÖTNING klistra in handen

SÖTNING pasta kommer att vara som en stor klump i handen, men inte tillämpa den på din hud ännu.

Gör SÖTNING produkt i Ball

Nu kommer du att ta SÖTNING produkten och rulla den till en boll. Tryck inte för hårt, bara arbeta lätt i dina händer i ett par sekunder. När du gör tillämpa den kommer pastan värmas upp lite av din kroppsvärme gå på jämnare.

Applicera socker till håret

load...

Just nu kommer att tillämpa socker till håret i motsatt riktning mot tillväxten stadigt låta pastan att spridas när du något långsamt dra. Du måste använda ett visst tryck och känna att du trycker pastan mot huden för att den ska hålla. Du är inte bara om den på toppen av håret.

Läs också:

Denna teknik kan ta lite tid att vänja sig, men med hjälp av pastan över socker gel har sina fördelar. Pastan kan ta bort hår så kort som 1/16" , medan gel som utförs på samma sätt som vaxning (få vägbeskrivningar) behöver minst 1/4".

Suga hår off

Just nu kommer att bli SÖTNING hår off hålla huden spänd med den lediga handen (eftersom jag var SÖTNING min arm kunde jag inte) med en snabb snärta rörelse med handen och ta bort pastan i samma riktning mot hårväxten.

Du vill inte att dra handen upp, men strävar efter vägen över till andra sidan. Om du drar handen rakt upp finns det större chans att missa hår eller bryta den.

Ta bort hår i samma riktning tillväxt bidrar också till att undvika att bryta hårsäcken antingen över eller under hudens yta. Detta innebär att du får mer långvariga hår fria resultat och undvika irriterande inåtväxande hårstrån.

Ta bort allt hår och efterbehandling

Om allt socker inte lossnar, bara sätta socker som redan finns i din hand med den del som är kvar och ta i samma snabba, snärta rörelse.

Fortsätter processen

Fortsätta arbeta i sektioner på det område som du tar bort hår. Kan göras en del av pasta till en boll igen och tillämpas ett par gånger och måste sedan kastas bort. Om du missar lite hår kan du använda den över samma område huden mer än en gång (till skillnad från vaxning), men jag skulle inte rekommendera det mer än ett par gånger. Så snart det börjar börjar känna sig alltför klibbig eller inte tar bort håret, kasta bort det.

Var socker

Denna pasta är bra för sötning kroppen som på dina ben, armar, bikini Zone nästan var som helst. Det är också underbart att använda i ansiktet, men jag skulle vara mycket försiktig på ögonbrynen. Jag skulle inte försöka ögonbryn forma med pastan tills du verkligen får den här tekniken ner. Annars kan du vara kvar med en riktigt dålig form från att ta hår du inte har för avsikt.

Avslutning

När du är klar, bara skölj med tvål och vatten. Det är vattenlösligt. Detta är ytterligare ett plus över vaxning, som inte kan inte tas bort med bara tvål och vatten, men behöver en oljebaserad produkt för att ta bort den.

För att lugna huden och minska rodnad och irritation tillämpa en efter vax kylning produkt för att minska någon rodnad eller stickande (jämför priser på Amazon). Eftersom händer kan bära en hel del bakterier, försök att undvika att röra vid sockrade området de första 24 timmarna för att undvika irritation och potentiella finnar.

load...