Hur man väljer din perfekta kort frisyr

14 november 2018

Några av de mest eleganta kvinnor klippa håret kort för att hedra ett liv förändras, kanske, eller bara ett nytt utseende. Den goda nyheten är nästan alla kvinnor (med mycket få undantag) kan ha kort hår. Hemligheten är att hitta rätt skuren för din ansiktsform och hår konsistens. Din personlighet spelar också en roll.

I det här bildspelet, räkna ut vilka kort frisyr trender passar dig bäst.

Först: du kan komma undan med kort hår?

Om du har super lockigt hår, kan du vara bättre med en längre frisyr. Alla andra hår texturer arbetar med kort hår.

Här är de grundläggande reglerna för kort hår:

load...

Vilka stilar bäst smickra din ansiktsform?

Kolla in dessa bilder av Julianne Hough, som har en lång ansikte. I den vänstra bilden, bär hon blonda hår långt, som betonar hennes långa ansiktsform. Men i bilden till höger, sport hon en lurvig lång bob, vilket ger bredd ansiktet, vilket gör det verkar mer oval.

load...

Det är nyckeln till att hitta en bra frisyr: Du vill skapa en illusion av att du har ett ovalt ansikte. Du vill inte lyfta fram rundhet om ditt ansikte är rund eller hakan om det skjuter ut.

Detta leder oss till regel nummer ett när man väljer en kort frisyr: Välj ett snitt som smickrar din ansiktsform. Genvägar är populära eftersom de gör dina funktioner i centrum för uppmärksamheten. Här är några tips som ska hjälpa dig:

Vilka kort stilar arbeta med håret struktur?

load...

Här är några tips att tänka på när det gäller kort hår och hår struktur:

Kan du komma undan med en bob?

Läs också:

Bob fortsätter att vara en av de mest trendiga av frisyrer för tillfället. Nästan alla kan bära en bob, med undantag för kvinnor med super lockigt hår.

Denna stil fungerar bäst på rakt hår men ser fantastiska på naturligt vågigt hår också. Med rätt frisyr, kommer en bob växa ut fint. Chin-längd guppar varar cirka tre månader. Den växer ut i den sötaste lång bob.

Vill du prova en kort, edgy cut?

När Rihanna gick från bla och lång super kort, piggnade modevärlden upp. Snart andra kändisar följde med Scarlett Johansson och Miley Cyrus gör hacka. Edgy nedskärningar gör den mest dramatiska uttalandet och symboliserar styrka. Pinks cut är en av de mest populära frisyrer på Beauty webbplatsen.

Så vem kan komma undan med en punk cut? Nyckeln här ligger i din personlighet och ditt hår konsistens. Du måste ha en bit av kanten på din klädsel och din personlighet att dra bort en funky klippa, annars kan du se ut som en kvinna med en riktigt dålig frisyr. När det gäller hår konsistens, om du ser ett snitt du vill, bör du överväga om ditt hår konsistens kan hantera det. Fint hår kommer att falla platt utan vissa produkter och lockigt hår kommer sittpuff upp om skära alltför rak. Rådgör med en stylist innan du åta sig en funky snitt.

Älska pixie? Men kan du bära en?

Ahhh, pixie. När Ginnifer Goodwin avbröt sin axellångt hår för Pixie (se henne klippa här), var det en stor nyhet på skönhet bloggar. Andra kändisar följde efter och nu finns det tillräckligt med underbara pixie nedskärningar för några fotogallerier.

Inte alla ser bra ut i super-kort hår, however.Women som är petite ser bra ut med super-genvägar. Undvika denna stil om du är mycket överviktig. Du vill ha mer hår att balansera kroppen. Det är inte heller ett bra utseende för kvinnor med långa ansikten eller super lockigt hår.

Den långa bob fungerar bra på alla ansiktsformer

Den långa bob, populariserades av kändisar, däribland Emma Stone och Sienna Miller är en trendig, smickrande alternativ för alla ansiktsformer.

Bobs gör dina funktioner i centrum för uppmärksamheten. De ser bäst på kvinnor med god benstomme och arbeta på alla hårtyper utom super grova och lockigt hår, som behöver mer längd så att inte sittpuff ut.

Tänk på din underhåll

Inte alla korta frisyrer är lågt underhåll. De är faktiskt de svåraste nedskärningar för att upprätthålla, vilket är något att tänka på när man reser sig håret cut. Du måste få dem trimmas var 6 veckor, de tar stylingprodukter för att hålla dem i schack (Hej, alla produkter som du behöver för en pixie!), Och du kan behöva investera i en platt järn för att hålla vågor i schack.

load...