Hur man tvättar hår - expert tips från proffsen

13 november 2018

Så här vaxa håret från olika zoner i ditt ansikte och kropp. Medan vaxet på, vax off process är i allmänhet densamma, bör varje område närma lite annorlunda. Mer än grunderna, varje artikel ger dig tips, försiktighetsåtgärder och vax rekommendationer för den specifika platsen du bli av med hår.

Vi älskar att denna sliskig produkt kan lyfta håret direkt ur follikeln hålla huden hår i flera veckor i taget. Varje gång du lyfta hår kan det skada follikeln med tiden om det görs ofta. Detta canmake lite hår slutar växa eller komma tillbaka finare eller ljusare.

Shape i vackra ögonbryn

Det är så mycket snabbare än tweezing eftersom det kan ta många hårstrån på en gång. Läs om varför uppvärmd vax fungerar bäst (i motsats till band), hur man bromsa smärta och arbeta produkt för att få ännu results.Learn Mer:

load...

Ha en fuzz fri ansikte

Den känsliga ansiktet älskar en viss vax som inte lämnar huden röd eller inflammerad. Läs vad vax att använda, hur man undviker smärta och när du bör undvika vaxning för hårborttagning på face.More på Ansiktshår:

Nix Lady Stache

Om du är en kvinna, vi rekommenderar aldrig tar en rakkniv i ansiktet om det inte är en nödsituation eller du går igenom laser eller elektrolys behandlingar. Rakning skapar vassa kanter, vilket gör att håret verkar tjockare. Vi visar dig hur man arbetar i sektioner och undvika onödig rodnad genom att använda rätt products.Also se:

load...

Bli av att håret på chinny, Chin Chin

Chin hår verkar bli de flesta kvinnor värsta mardröm som de säger adjö till sin ungdom. Den slutar upp att vara en constantbattle att hålla den hår fria.

Läs också:

Medan mjukt vax är något lätt att använda, är oftenhard vax bättre för denna zon eftersom det är bra för grov hakan hår och kan lyfta kortare hår än mjuk.

Hur får man en Bare, inget hår Belly

Om du är ny till vaxning, är magen hår ett bra ställe att börja för kvinnor. Ofta är det inte extremt tjock, men mestadels gles och kan vara ett enkelt område att ta itu med. Detta är ett område som färdiga band kan fungera sin magi på några minuter.

Checka ut:

Få en smidig bröst veckor åt gången

load...

Slår mot stranden? Wax kommer att pågå mycket längre än piska ut en rakkniv. Här är vad du behöver veta om att arbeta i sektioner, bedövande huden om du är rädd för smärta och vad kroppsvårdsprodukter kan komma i konflikt med vaxning.

Se även:

Acheive en slät och hårlös bikinilinje

De flesta proffsen använder hårt vax för zonewhich inte kräver ett band och fungerar bra på grovt hår genom krympa inslagning det. Det appliceras och tas bort lite annorlunda än sin mjuka kusin, band vax. Lära sig att använda stripless eller hårdvax korrekt och få silkeslen för weeks.Tell Me More:

Vax ben som proffsen

Med en professionell fullt ben vax kostar upp till 100 €, kan gör-det-själv-version spara en hel del. Lär dig att prep huden, applicera vax och ta bort den för att få salong stil resultat på home.More på hårlösa Gams:

Bästa vaxning kit för hemmet

Med allt du behöver i ett kit gör det ett köp go. Vi täcker våra top picks beroende på var du bli av med hår, din budget, hudens känslighet och hur mycket du kommer att vax.

load...