Hur man tar bort pubic hår för män - tips och tekniker

9 november 2018

Frågan är ofta frågan, hur man tar bort könshår för män? Det är en bra fråga, eftersom att ta bort hår i underlivet regionen kräver en annan uppsättning regler och du har kommit till rätt ställe.

Den goda nyheten är att det finns många differentmethods att gå att få hårlösa eller tränas under bältet. Vissa gör helt enkelt en del städning, medan andra får du slät även tillfälligt. Och sedan finns det alternativ som anses permanent. Vi guidar dig genom de olika sätt att bli av med hår, ger säkerhetsanvisningar för att ta bort hår från dina privata delar och hjälpa dig att undvika irriterande och fula biverkningar såsom irritation, rakhyvelsutslag och inåtväxta hårstrån.

load...

Hur tar man bort könshår

Killar, du är inte bara fastnat med rakning. Det finns andra sätt att bli av med ditt hår. Somethat kan lämna dig hårlösa veckor i en tids även permanent. Lära sig detaljerna i varje hårborttagning metod, inklusive sina för- och nackdelar, vilka du kanske kan göra hemma, smärtan faktor och mer.

Se även:

Intim rakning guide

Jag är säker på att du vet hur man använder en rakkniv. Du rakar förmodligen ditt ansikte varje morgon. Men det är mycket mer känslig zon och huden är lite annorlunda jämfört med ansiktet.

load...

I vår guide speciellt för män, lära sig att behärska få en nära och säker rakning samtidigt minimera vanliga, irriterande biverkningar såsom inåtväxande hår, stötar, klåda och hudirritation.

Berätta mer:

Köns hårborttagning för män på könsorgan?

Med köns hårborttagning på män finns huden nära könsorganen, och sedan finns det hår som är på könsorganen. Dessa zoner måste hanteras på två olika sätt om du rakar det själv eller gå för en professionell vax. (Ja många män får brasilianare.)

Läs också:

Lär säkerhet och försiktighetsåtgärder för rakning könsorgan och vaxning privata delar.

Brasiliansk vaxning

Män kommer att salonger och spa och få bikini vaxer, inklusive brasilianare, eftersom de älskar att vaxning håller området håret fria i upp till sex veckor. Innan du plocka upp telefonen och boka tid, läsa vad som väntar och en annan vanliga frågor, tänk om jag påslagen under en brasiliansk?

load...

Trimning

Många män och kvinnor helt enkelt trimma håret ner så det ser mer tränas i stället för att ta bort den för att bespara sig de biverkningar som ofta kommer med att ta bort hår- som klåda, rodnad, irritation och inåtväxande hår. Youhave några alternativ på hur man ska gå trimning (läs lista) inklusive att använda produkter gjorda speciellt för grooming för män hår nedanför (se lista).

Pubic Laser Hair Flyttande A måste läsa innan du komma Zapped

Laser hårborttagning använder pulserande ljus för att inaktivera hårsäcken och kräver flera sessioner. Det är FDA godkänt för permanent hårborttagning och är i allmänhet för dem som har ljusare hud och mörkare hår. Medan hem enheter, inklusive de som använder intensivt pulserande ljus (se system) inte är gjorda för att användas på könsorganen, kan de användas på håret utanför en vanlig underkläder linje.

Genital Electrolysis- permanent hårborttagning på privata områden?

Elektrolys kräver också flera sessioner. Men hud eller hårfärg är inte en faktor för resultat eller säkerhet som med laser hårborttagning.

Du bör åta sig att vara hårfri om du går den vägen. Även om du inte är 100% garanterad att vara för evigt är det bästa valet om du aldrig vill se din könshår igen. Elektrolys är den enda metoden FDA godkänt för permanent hårborttagning.

load...