Hur man tar bort kvinnligt hakhår

15 november 2018

Kvinna hakan hår är ett stort problem för många. Men vi behöver olika hårborttagningsmetoder beroende på tjocklek vårt hår, hudtyp och budget. Här hjälper vi dig att avgöra vilken som är bäst för dig.

Rakning

Endast om du går igenom laser eller elektrolys behandlingar

Visst är det lätt och snabbt. Men jag rekommenderar aldrig rakning kvinnors ansiktshår om du för närvarande genomgår elektrolys eller laser hårborttagning eftersom det är det enda alternativet för att ta bort hairin mellan behandlingarna.

load...

Shavingsimply skär hairat hudens leveland skapar trubbiga ändar, vilket gör det verkar tjockare. Om du måste raka, inte hoppa normala steg. Användning rakning olja, kräm eller gel och aftershave att få en fin nära rakning och undvika inåtväxande hår.

Hårborttagningsmedel (Hair Removal Krämer)

Om du tror att dra hår kommer att skada som en galning, sedan en hårborttagningskräm är ett steg över rakning när det gäller hur länge det varar. Det bryter ner håret så att det kan torkas av. Men kemikalierna är mycket stark, så det är inte för känsliga benägna och kanske inte fungerar bra på att ta bort alla av den tjocka, grova hair.Try något gjorda speciellt för ansiktet som Avon ansikts hårborttagning Cream.

load...

Tweezing

Out of the blue, ser du denna långa, mörka hakan hår stirrar tillbaka på dig. Pincett är ett liv sparare i dessa situationer eftersom det tar några sekunder att ta bort, även ganska kort hår. Men det är inte så bra om du har en hel del arbete att göra städa upp stora ytor.

Epilators

Liksom tweezing, behöver du en bit av hårväxt men epilators göra jobbet åt dig. Med allt detta drar, kan vi inte ljuga och säga att det är som en avkopplande besök på spa. Titta på den ljusare sidan, det är så mycket snabbare än att ta bort varje hårstrå själv och kan även pågå i flera veckor i taget.

För budgetmedvetna, kan du prova Face Epil av Epilady som är batteridriven och kan enkelt kastas i din plånbok. Coil hårborttagningsmedel som REM Springare också billigt, men ofta har problem med att ta bort hår på kurvorna i ansiktet som hakan. Om du planerar att usingan epilatoron andra områden, till Emjoi Emaginecantake vård ofboth ansiktet och bodyusing 72 tweezerson dubbla huvuden, du får hårlösa snabbt samtidigt minimera smärta.

Läs också:

GängPOS=TRUNC

load...

Du skulle behöva vara riktigt skickliga att göra detta på egen hand, med hjälp av ett snöre för att dra ut hakan hår som är. Om du kan känna håret, kan de upplevt i denna gamla hantverk bort det snabbare än du kan tänka på var annars du vill vara fuzz-fri.

Otherpros är att det är extremt sanitära och använder inga kemikalier, eftersom det enda röra din hud är sträng. Den enda utmaningen du kan ha beroende på var du bor är findinga gäng salong.

Vaxning

Hår måste vara ungefär ¼” långt innan det kan vaxad. Med mörk eller tjockt hakan hår, kan det krävas en hel del tålamod och eventuellt förlägenhet tolet det getthis längd. På plussidan kan det ta en hel del hår på en gång, även fina sådana, och youwon't måste vax för ungefär en monthbecause det avlägsnas från roten.

Sötning

Liksom vaxning, även bort det en hel del hår från roten snabbt. Men med den traditionella tekniken med hjälp av pasta (inte gel), behöver håret bara vara en mindre märkbar 1/16”. Tillverkad med bara naturliga ingredienser (få recept och instruktioner), inte fastnar på huden så mycket som vaxning gör det mindre smärtsamt och skapar mindre rodnad.

Laser / IPL Hair Removal

FDA godkänt för permanent hårborttagning, använder den pulserande ljus för att inaktivera hårsäckarna. Generellt de bästa kandidaterna är de med hudtoner på den ljusare sidan och mörkt hår, eftersom ljuset riktar pigmentet (färg i håret).

Om du vill veta mer om hemmet enheter-inklusive de som kan användas onwomen s ansiktshår, och en som är gjord för att behandla nästan alla hårfärg se: Hem Laser / IPL Systems.

Elektrolys

Den bästa meritlista, och den enda metod som godkänts av FDA för permanent hårborttagning med hjälp av en elektrisk ström. Till skillnad från laser hårborttagning, behöver du inte en viss hår eller hudfärg. Men du behöver flera behandlingar för att få bästa resultat.

load...