Hur man tar bort håret själv - handverktyg och tips

10 november 2018

Ta bort tillbaka hår genom rakning är en ganska snabb lösning för nixing alla typer av hår- från persika fuzz till alla ut håriga. Itdoesn't kräver en salong eller spa utnämning, och om det görs på rätt sätt, är smärtfri. Med alla typer av rakhyvlar och groomers på marknaden har du alternativ för att få slät även på egen hand.

ManGroomer ultimata pro tillbaka rakapparat

Vi får det, begära hjälp att ta bort oönskat hår tillbaka är kanske inte en fråga som du reallywant att begära att vem som helst. Även om du har någon du känner mycket komfort med, kanske du inte vill att särskilda någon att känna till alla dina grooming hemligheter.

load...

Ange ManGroomer Ultimate Pro Tillbaka Shaver. Det är ett uppladdningsbart gör-det-själv tillbaka rakning enhet som har ett handtag som låses på plats och en effekt burst-knappen för att raka genom extra tjockt hår. Den har två utbytbara fäst skären. Ett brett blad för större områden och en folie kropp groomer att hålla den upprätthålls.

Mer om män kropp rakning:

Razorba

Föredrar en nära rakning? Razorba Back Shavers tillåter även för gör-det-själv grooming.A manuell rakkniv helt enkelt fästa vid sina manliga heter groomers-War Hammer, Ljuddämpare och Classic. Deras SUM3X makt som är en elektrisk rakapparat med kriget Hammer inbyggd, så att du har två alternativ för rakning som kan drivas upp vått eller torrt.

load...

Du kommer bara att kontrollera kompatibiliteten som varje modell något skiljer på vilken kända varumärken rakhyvlar kan användas. De bär också sin egen dubbla blad extra widerazor, get som kan workedin någon av deras shavers.What om tillämpning av rakkräm eller gel för dig själv? De har som täckt med Razorba Stud Stamper (jämför priser), en borste som kan användas tillsammans med någon av sina rygg rakapparater.

Mer om Män s grooming:

BaKblades stor mun gör-det-själv tillbaka hår rakapparat

Detta fungerar genom att använda en helt utdragbara, lätt enhet witha Patent- godkänt fyra tum bred säkerhetsblad med påståenden om att minska risken för att få behövs cut.No rakkräm eller gel här. Helst med hjälp av en spegel så att du kan se klart, är tillbaka rakapparaten hållits med tänderna som vetter mot huden samtidigt som du drar den över håret.

Läs också:

Mer om hårborttagning:

load...

Hitta en hjälpare

Det enklaste man kan göra är att be någon om lite hjälp. Även om det kan vara pinsamt, det är den mest ekonomiska rutten. (Jo, de kan förvänta sig en middag efter detta projekt.) Om någon är vänlig nog att göra din grooming, ställa upp dem för att lyckas med dessa tips för en smidig och nära rakning, inklusive hur man kan förebygga efter rakning stötar och rakkniv utslag. Hur man Raka tillbaka hår du kanske inte vill att börja med en manuell rakkniv, om du inte helt lita på sina färdigheter. Prova en elektrisk rakapparat gjord för för män grooming som Philips Norelco Bodygroom (läs recension). Den kan användas vått eller torrt, kommer med Clipper fästen och har en allergivänliga skärblad som är skonsam mot huden när du rakar håret helt avstängd. Mer "

Tillbaka vaxning

Vaxning, till skillnad från rakning, lyfter håret från hårsäcken. Det tar längre tid och kan vara obekväm i smärtan avdelning, men det är ofta värt det få veckors slät hårlös hud. Rakning behöver göras varje par dagar för att hålla tillbaka hårlösa. Om ryggen vaxad ofta med tiden kan skada follikeln så håret slutar växa eller kommer tillbaka finare.

Du definitivt inte kan vaxa din egen rygg. Tekniskt någon annan kan göra jobbet, men jag skulle definitivt rekommendera att gå till en professionell som kommer att få dig hårlösa ganska snabbt och du haveless risken för biverkningar med en skicklig tech. Här är vad du behöver veta om tillbaka vaxning.

Berätta mer:

load...