Hur man lockar håret med kardborrband

12 november 2018

Kardborreband rullar är ofta förbises stylingverktyg som skapar vågor och lockar som är mjuk och vacker, länge, och spara håret från att skada värmestyling. Du behöver lite extra tid för att skapa kardborre rull lockar, men resultaten är värt det.

Kardborreband rull lockar är bra för en utekväll eller ett speciellt tillfälle när du behöver din stil att hålla. Beroende på storleken rullarna du väljer, kan du få retro vågor med stora Marilyn Monroe volym eller mindre, Loopy lockar. Om du har bra, tunn, eller envis hår som bara inte kommer att hålla en curl kan kardborreband rullar bidra till att skapa långvarig volym.

load...

Samla dina leveranser

Till att börja, du kommer att behöva ett par saker:

 1. Kardborrband rullar: Storleken du behöver beror på den effekt du vill ha. Naturligtvis kommer små rullar ger dig små lockar, och stora rullar ger dig vågor eller stor volym, beroende på hårets tjocklek och texture.Conair själv Grip rullarna är ett billigt alternativ; de kommer i en multi med rullar i olika storlekar, så att du kan experimentera.
 2. Ljus innehav eller värmehärdande hårspray: Välj en hårspray som är gjord för värme styling, ger en sådan asCHI Infra Texture Hairspray.It konsistens och kommer inte att väga ditt hår ner.
 3. Anti-frizz serum: Prep din handdukstorkat hår med en produkt som kommer att hålla frizz till ett minimum. En försöka: CHI Silk Infusion.
 4. Lättvikts mousse En volumizing formulering sådan asKenra extra volym Mousse ger ett fast grepp utan att göra håret klibbigt eller stelt.

Lägg till eller dra ifrån produkter dependingon din hårtyp och textur, naturligtvis. Du kan behöva att leka med några vid första att hitta vad som fungerar för dig. Målet är att förhindra frizz och ger lite grepp utan att bli hård eller klibbig. Tunga geler och stylingprodukter kan göra dina lockar krispigt och stel i stället för mjuk och romantisk. Dessutom kan för mycket klibbig produkt skapa den perfekta stormen för dessa rullar att fastna i håret.

load...

Prep håret

Börja med nytvättat och rade hår. Handduk den torr och tillämpa en anti-frizz serum eller hår olja och din lätta volumizing mousse eller spray.

Here'sthe viktigaste delen: Låt håret lufttorka (eller så kan du blåsa den torr) tills det bara är cirka 90 procent torr knappt fuktig vid beröring, men inte helt torr. Det bör inte ser våt; den våtare håret är när du sätter in det i kardborreband rullar, desto längre tid tar det att slutföra din look, särskilt om du har långt hår. Om dina ändar blir för torrt, dimma dem lätt med vatten; bara inte använda för mycket.

Sedan spraya håret hela med en ljus innehav, flexibel hårspray. Kamma igenom. Nu är du redo att börja rulla.

Avsnitt håret

Läs också:

Dela upp håret i tre stora delar. Vissa människor tycker att använda clips för att hålla dem på plats är bra. Välj ett avsnitt och dela den i några fler. Det optimala antalet beror på hårets tjocklek och längd. De bör vara smalare än din rulle och inte tjockare än diametern på din rulle. Kamma varje avsnitt noggrant, vilket gör att dina ändar är helt slät.

load...

Rulla upp den

Nu är du redo att rulla. Här är hur:

 1. Ställ välten nära hårbotten, längst ned i sektionen.
  • Om du vill att dina lockar riktas bakåt, placera rullen bakom avsnitt.
  • Om du vill att dina lockar riktas framåt, placera rullen framför din sektion.
  • Om du vill att dina lockar riktas under, placera rullen i din sektion.
  • Om du vill att curl riktas upp (för att vända ut), placera rullen ovanför avsnitt.
 2. Använd rullen för att jämna ut håret som du skjuter den genom mittaxeln till ändarna på håret.
 3. När du kommer till ändarna, se till att de är jämna och i kontakt med rullen.
 4. Rulla försiktigt håret på rullen tillbaka till hårbotten.
 5. Kardborreband rullar säkra sig-inga stift eller clips som behövs.

Upprepa för alla delar av håret.

Skynda dig och vänta

Ge ditt hår tid att ställa in. Hur länge du ska vänta beror på tjockleken på ditt hår och hur våt den var när du började. Planerar på åtminstone en timme; Ju längre du väntar, desto bättre. Av denna anledning, rullande håret är perfekt när du har någonstans att vara på natten och kan tillbringa dagen gör andra saker runt huset medan håret sätter.

Om du inte har den typen av tiden, kan du påskynda torkningen med en hårtork.

 1. Använd endast en låg fart.
 2. Se till att luften strömmar över dina rullar i samma riktning som håret rullas för att förhindra flyaways och frizz.
 3. Tillåta rullarna svalna helt efter att ha använt en hårtork.

Ta bort rullarna och stil

Efter ditt hår helt torr, kan du ta bort rullarna. Här är några tips:

Spela med håret

Nu när du har tagit bort din kardborreband rullar, är du fri att upptäcka din stil. Du kan finger-kam och forma håret, eller använda en borste för ännu mjukare vågor. Använd hårspray för att ställa din stil som önskas.

load...