Hur man klickar in i hårförlängningar för män

11 november 2018

Om dina klipp-i håret förlängningar är inte riktigt rätt färg för dig, bara färga dem en annan nyans! Det är ett enkelt at-home process, så länge du gör yourextensions mörkare eller ändra tonen (t ex, vilket gör dem rödare eller kallare).

Ett varningens ord, men: Om du vill ljusare eller markera ditt människo hårförlängningar, överväga att ta hjälp av en professionell frisör. Du kan prova det, men det är en svårare, mer engagerade process som kan skada din dyr investering om det görs fel.

Innan du börjar, dubbelkolla att din hårförlängningar är sanna människohår. Konstgjord hår kan inte färgas med framgång.

load...

Välj en färg och samla dina leveranser

Välj en färg från en professionalhair färg och utvecklare linje. En inramad färg från ett apotek inte ger dig möjlighet att välja utvecklaren som du kommer att använda på din hårförlängningar. En 10-volym utvecklare eller en demi-permanent färg är bäst. Du kan använda 20-volym utvecklare om det behövs, men 30- och 40-volym kan skada dina hårförlängningar om du inte är försiktig.

Matrix SoColor Permanent Cream hårfärg och Matrix SOLITE 10 volymer Developer är bra val; färgen kommer i en mängd olika nyanser som är levande och långvariga.

När du har köpt din färg och utvecklare, samla några fler leveranser:

load...

Organisera din arbetsplats och blanda färg

Om det är möjligt ställa in dina varor på en stor disk eller tabellutrymme med gott om utrymme att arbeta bekvämt. Rummet ska vara varm och väl upplysta. Kalkylblad av aluminiumfolie över arbetsområdet för att skydda arbetsytan från färgen.

Efter tillverkarens anvisningar, förbereda din färg. De flesta färg blandas med lika delar färg och utvecklare. Du behöver ungefär 3-5 uns av beredd färg för dina tillägg. Mer färg kan vara nödvändigt för längre förlängningar.

Du behöver inte tvätta dina tillägg före färgning, men du måste kamma dem genom att ta bort trassel. Sedan lägger dem över aluminiumfolie. Färga inte hårförlängningar medan de är våta eller fuktiga.

Läs också:

Applicera färg

load...

Använda handskar på händerna och en färgborste helt mätta varje del av dina löshår med färglösning. Vara säker på att färgen helt täcker båda sidor av tillägg från sina toppar till den mycket ändarna. Det är mycket bättre att använda för mycket färg snarare än inte tillräckligt.

Startat toppen av förlängningen (där klippen finns) nedåt till ändarna, efter den naturliga nedgången av hår. Tillämpa färgen upp och ned kan skada dina tillägg och kommer sannolikt att lämna dina tillägg burrigt eller rufsig.

Process färgen

När du har tillämpat färg till varje avsnitt av dina tillägg, löst täcka dem med plastfolie för att förhindra att färgen torkar ut. Tillåta färgen att bearbeta vid rumstemperatur enligt tillverkarens anvisningar-typiskt, var som helst från 20 till 40 minuter.

Kontrollera en liten del av hårförlängningar var fem till tio minuter under bearbetningstiden genom att försiktigt gnugga färgen av förlängningen med en pappershandduk. Var noga med att återanvända färgen med färg pensel efter kontroll, och kom ihåg att hårfärg när det är vått verkar mörkare än det gör när det är torrt.

När behandlingen har avslutats och färgen på dina tillägg är tillfredsställande, är det dags att skölja. Vik din stanniol i hälften för enkel transport till ett handfat.

Skölj

Skölj färgen från tilläggen med hjälp av kallt vatten med lågt tryck, med hjälp av fingrarna för att försiktigt arbeta ut det. Det är mycket viktigt att du låta vattnet rinna i den riktning som håret faller naturligt från det klippta delen av förlängningen till ändarna.

En noggrann sköljning bör ta minst 15-20 minuter. Se till att du tar bort all färg; när du är osäker, hålla rinsing.Follow upp genom schamponering dina tillägg med en mild, sulfat-fri, fuktgivande eller färgsäkra schampo.

Kamma och låt torka

När du är säker på att dina tillägg sköljs helt lägga en handduk på din arbetsplats. Applicera en leave-in balsam för varje avsnitt av dina tillägg och kamma dem försiktigt med breda tandad kam.

Låt tillägg till lufttorka ordentligt innan du använder eller styling dem, speciellt om du useany typ av värmeverktyg.

load...