Hur man förhindrar och försvinner håravfall

12 november 2018

Önskan att förebygga och vända håravfall hålls bymost människor någon gång i sitt liv, och det kan vara en punkt av stor stress för vissa. Gallring av håret är vanligtvis förknippas mest med män, men miljontals kvinnor varje dag arbetar också med denna fråga.

Vi har alla sett de fruktansvärda infomercials lovande mirakelpiller som ger långa läckra lås eller garanterar att hår transplantationer är det bästa alternativet. Om både säkerhet och överkomliga priser finns farhågor, läs vidare för att lära sig vilka behandlingar som faktiskt fungerar för att förebygga och vända håravfall.

load...

Kosten och håravfall anslutning

En viktig faktor för att förhindra håravfall börjar med din diet. Vårt hår är en biprodukt av våra kroppar och mestadels består av protein och långa kedjor av aminosyror och peptidbindningar. För att korrekt mata dessa strukturer är ett hälsosamt, väl avrundad kost krävs.

Borta från ohälsosamma och förädlade livsmedel är en bra grund, men att lägga till extra näring för att främja frisk hårväxt kommer att ge dig de bästa resultaten. Nedan följer en lista över hår hälsosamma livsmedel och näringsämnen.

Sluta att betona

Ironiskt nog är känslan av stress från håravfall även om det värsta för att förhindra det. Långa perioder av stress utlöser kroppen att gå in överlevnad läge. Alla kroppens energi och näringsämnen används för att upprätthålla nödvändig kropp och organfunktioner, som lämnar håret oskyddad och unfed.

Läs också:

I vissa extrema fall kommer kunder att utveckla fläckar av håravfall, vilket gör att håret att falla ut i stora fläckar. Den goda nyheten är att det verkar som efter kroppen läker från stress tenderar stressrelaterade håravfall att vända sig efter några månader, men detta är inte alltid fallet.

load...

Begränsa överdriven styling och kemiska eller värmebehandlingar

Överdriven blekning, kemisk uträtning och perms kan leda till skadat hår och brott. Ständigt använder platt-strykjärn, locktänger och tätt dra håret tillbaka kan leda till samma öde.

Det är mycket viktigt att utbilda dina kunder om att skydda sitt hår om de gör någon av dessa saker. Om håret börjar bli spröda från kemiska behandlingar eller överdriven styling, föreslå en protein behandling eller produkt till din klient.

Med hjälp av kliniska hårväxt Behandlingar

Det finns många produkter på marknaden som kan hjälpa till med hårväxt och förlust. Dessa produkter är allvarliga saker och ska alltid användas enligt anvisningarna. Om du gör en del av dem verkligen fungerar.

load...
load...