Hur man använder sockergel för hårborttagning - gör det

10 november 2018

Innan vi visar dig hur du använder SÖTNING gel för hårborttagning, måste du göra produkten. Vår enkla recept SÖTNING (få vägbeskrivningar) är lätt att göra med ingredienser du förmodligen redan har hemma. En extra bonus är att det är allt natural.After du har gjort receptet, vänta tills det är svalnat till rumstemperatur innan hårborttagning. Vi vill inte att någon ska bli bränd!

Saker som behövs för billiga hårborttagning

Snacka om billiga hårborttagning. När du har din SÖTNING gel görs för ca 2 € eller så, det finns bara ett par andra saker som behövs och du är allt klart.

Microwave Suga Gel

load...

Kontrollera SÖTNING gel efter att microwaved efter 30 sekunder. Det måste vara konsekvensen så att den kan röras något lätt, men inte vattnig. Fortsätt att kontrollera i steg 15 andra tills det blir helt rätt. Det tog mig en minut i mitt microwave.You'll sedan kontrollera temperaturen genom att tillämpa en liten bit på armen. Om det är för varmt eller vattniga, låt den svalna lite innan du använder.

Förbered huden för SÖTNING hårborttagning metod

Rengöring av huden är ett mycket viktigt prepping steg för SÖTNING hårborttagning metod. Inte bara detta bidra till att minska en del av den potentiella bieffekt av att få finnar, fäster produkten bättre till en ren yta och ger dig bättre hår-befria resultat. Med en bomullstuss eller runda tillämpa en produkt som GiGi Pre-Hon (jämför priser på Amazon), innehåller den också antimikrobiella och antiinflammatoriska ingredienser för att hjälpa till att skydda huden mot irritation och break-outs från hår removal.If du inte t har en speciell rengöringsmedel för att använda innan hårborttagning, ta ett bad eller dusch och tvätta huden noggrant, men vänta med att tillämpa alla serum, mjukgörande eller lotions.Then tillämpa en lätt damning av talk, babypuder eller majsstärkelse och gnid försiktigt in hud. Kom ihåg, mer är inte bättre. Tillämpa för mycket pulver kommer att störa med att ta bort hår. Pulver fungerar som en buffert hjälper gelen att förstå håret bättre och hålla mindre på huden.

load...

Applicera Suga Gel

Du behöver minst 1/4" av hårväxt för att det ska tas bort. Applicera SÖTNING gel i samma riktning mot hårväxten med anapplicator på ungefär en 45-graders vinkel på en del av håret som är mindre än remsan du re använder. Du vill att produkten ska belägga håret, men du behöver inte en ton. Om du använder för mycket, har du ett problem att ta bort håret eller bryta över eller under surface.Large applikatorer är bra för kroppen och mindre fungera bättre för mer precision i ansiktet. De flesta av trä applikatorer har rundade kanter, men kvadratiska kant applikatorer bidra till att göra få bikinilinjen straighter.Sugaring gel har också kallats socker waxbecause det tillämpas liknar waxing- men det är inte en korrekt term. SÖTNING pasta, å andra sidan, använder en annan teknik som tar håret så kort som 1/16 av en tum och inte kräver remsor eller applikatorer.

Läs också:

Applicera remsan över Sugar Gel

load...

Nu ska du ta din band och tillämpa den över socker gel i samma riktning mot hårväxten och lämnar några epilering remsan över i slutet som inte är ansluten till någon hair.Rub handen platt över remsan ett par gånger i riktning hårväxten så att gelen är ordentligt fastsatt på hair.To spara pengar på band kan du använda återanvändning denim remsor gjorda av Shobha salonger (jämför priser) genom att tvätta och torka dem.

Ta bort Strip

Nu håller huden spänd med den lediga handen (jag kunde inte eftersom jag var SÖTNING min arm) avlägsna band snabbt med ett drag i motsatt riktning mot hårväxten, hela vägen till den andra sidan. Dra inte remsan rakt upp eller ta bort den slowly.Keep arbetar i avsnitt tills du tar bort allt hår. Du kan använda SÖTNING gelen över samma avsnitt (till skillnad från vaxning), men jag skulle bara göra det ett par gånger. De med känslig hud måste verkligen vara careful.You kan behöva värma SÖTNING gel igen i mikrovågsugn eftersom det börjar svalna. Du vet när gelen blir tjock och det är inte att ta bort lika lätt från huden. Du har förmodligen behöver bara 15 till 30 sekunder för att åter heat.Any missade hår kan tas bort med rena pincett.

Avslutning

När det är klart kommer överflödigt gel eller klibbighet lossna huden med tvål och vatten från denna hemgjord hår remover. För att lugna huden och minska rodnad och irritation tillämpa GiGi Efter Wax kylande gel. Eftersom händer kan bära en hel del bakterier, försök att undvika att röra sockrade område de första 24 timmarna för att minska mängden irritation och potentiella finnar.

Gå till nästa sida för felsökning.

Suga gel- felsökning

Har du fler frågor? Kolla in vår SÖTNING hårborttagning Recept FAQ för att använda pastan och gel.

load...