Hur ta hand om naturligt lockigt hår

9 november 2018

Lockigt hår kan vara svårt att ta hand om. Bakomliggande faktorer som dåligt väder kan förstöra en potentiell bra hår dag, fruktade humiditycan orsaka håret att suga upp fukt från omgivningen och frizz upp. Men det finns fantastiska lockigt hår produkter på marknaden idag som kan lösa ditt curl gåta-i alla typer av väder inklusive behandlingar, schampo, balsam och masker.

Pro tips: Glöm inte att när du torkar håret efter applicering produkt squeeze (aldrig gnugga) lockar med en handduk eller pappershandduk och se till att använda en diffusor vid användning av ett slag dryer.Always torrt hår på den lägsta hastighetsinställningen.

Fler rekord:

Bästa leave-in balsam: Kristin Ess viktlös shine leave-in balsam

load...

Nytt och endast tillgänglig på Target, kändis frisör Kristin Ess (känd för sitt arbete withLauren Conrad, Lucy Hale, och mer) har kommit ut med en linje av prisvärda, högkvalitativa hår productsthat du måste försöka ASAP. De med lockigt hår vet vad en tilltrasslad röra dina flätor kan vara när du först komma ut ur duschen. Spraya detta leave-in balsam över hela vått hår upp till 10 gånger-på allvar, det är så tyngdlös, det finns ingen anledning att vara sparsam-andit lämnar håret mjukt och glansigt. Bonus: Detta conditionersmells fantastiska (tror tropiska vindar och piña coladas)!

Finns i butik januari 22 och på nätet nu.

Kristin Ess Weight Shine leave-in balsam, 10 €, Target

load...

Bästa schampo för lockigt hår: Kerastase Bain Fluidealiste

Kerastase gör några av de bästa produkterna för lockigt hår. Deras Bain Fluidealiste Nutritive Bain Elasto-Curl Shampoo är beröm av skönhet experter för sina intensiva fuktgivande egenskaper. Det kommer att mjukna grova, lockigt hår samtidigt som din naturliga lockar och eliminera frizz.

Bästa curl definition: Kristin Ess fukt curl definiera creme

Det finns inget värre än en curl definiera mousse eller kräm som ger dina lockar ett krispigt textur, eller alternativt, okontrollerbara frizz och dåligt definierade lockar. För perfekta lockar som är både mjuk och viktlös, hoppa över dyra salong varumärken och försöka Kristin Ess s Hydrating Curl Defining Creme. Lite produkt går en lång väg, vilket innebär en enda flaska varar länge. Säg adjö till krispigt lockar för gott.

Finns i butik januari 22 och på nätet nu.

load...

Kristin Ess Hydrating Curl Defining Creme, 14 €, Target

Bästa behandling: Ojon s skada vända ™ reparativ hårvårdsprodukter plus

Läs också:

Detta balsam bidrar till att stärka försvagade lockar. Djupt reparativ, hjälper det gör håret mjukt och silkeslent, skära ner på frizz och brott.

Bäst Kross: Kerastase slät under rörelse masque hög koncentration

För balsam, går vägen Kerastase igen. Det finns flera alternativ för lockigt hår, men en bra satsning är Maskeratine Smooth-in-Motion Masque.

Bästa sulfatfritt schampo för lockigt hår: DevaCurl No-Poo och Lo-Poo

Dessa schampon innehåller inga sulfater, så de kommer inte löddra. Men det innebär också att det finns inga dåliga ingredienser för att torka ut lockar ytterligare. Prova Lo Poo om du har lockigt hår som inte är alltför uttorkad. No Poo har inga löddrande förmåga alls, men kommer att rengöra hår och hårbotten utan att tömde den på dess naturliga oljor.

Bästa diffusor för lockigt hår: DevaCurl s diffusor för hårtork

När du har lockigt hår, kan du hitta hårtorken kan vara din fiende. För mycket värme och du får frizz. Men nu finns det en hel industri kring bibehålla friska lockar, vilket resulterar i produkter som denna diffusor, som fäster vid slutet av hårtork (prova Iconic torkar för att minska torktiden i hälften) och lockar den perfekta lockar ur håret.

Bästa vecko inpackning: Neutrogena triple fukt djupt återhämtning hårinpackning

Använd denna vecka behandling på extra torra eller över bearbetade hår. Det ger intensiv fukt till burrigt hår, jämna ut även de mest uttorkad hår. Den använder naturliga oljor inklusive olivolja, Meadowfoam utsäde och sötmandel.

Bästa avkopplande balsam: PhytoDefrisant botaniska hår avkopplande balsam

Ett annat bra sätt att tämja grova, flygigt hår är att använda en avkopplande balsam. Du kommer att älska dessa lätta strukturer som inte kommer att lämna håret känna fet.

Intensiv fukt: Aveda torra botemedel daglig mjukgörande olja

Om du har super torrt, grovt hår som behöver intensiv fukt, var Aveda s Dry Remedy skapats just för dig. Denna produkt är inte alltför tung, skapar mjuka lockar, och det är ännu bra för environment.Keep ihåg att om ditt hår är stekt, det finns inget annat än en frisyr som kan rädda dig. Konditionemaskerader och oljor är bra för naturligt torrt hår, men kan inte göra mycket för hår som har varit över bearbetas eller lider av massiv kluvna toppar.

Bästa styling balsam: Aveda jämn infusion naturligt rakt

Detta styling balsam lovar att jämna lockar vilket gör dem mindre stram. Används på handdukstorkat hår och med en hårtork för bästa resultat som varar i flera dagar. Det är en ansamling kunna formel. Efter 5 på varandra följande tillämpningar av denna produkt kommer håret stannar rakt upp till 3 tvättar.

load...