Hur bli av med krusigt hår

15 november 2018

I den här artikeln:

Huskurer att tämja din man

Dåliga hårdagar i fuktiga väderförhållandena är oundvikliga för håret tenderar att suga upp fukt som finns i luften och gör nagelbanden att svälla. Ta en titt på dessa huskurer som kan hjälpa tämja din man.

load...

Frizz-kamp i dusch

Det bästa sättet att bekämpa burrigt hår hemma är att hålla håret i gott skick genom att undvika schamponering för mycket, tvätta håret varje dag och att utsätta håret för djupkonditionering behandlingar minst en gång per vecka.

Vinäger

Platta och jämna ut håret nagelbanden genom att kamma håret med vinäger när du har tvättat håret. Använd en bred tandad kam. Vårdar håret post kamma det med ättika. Medan skölja håret, använda vatten som är så kallt som du kan bära. Om du gör det hjälper låsa nagelbanden ner och gör håret slätare och slicker.

Hem efter schampo skölj

Att tämja burrigt hår, blanda 1 msk. Honung och 1 quart vatten. Häll blandningen nyligen på schamponerat hår när det fortfarande är våt. Vårdar håret som du normalt gör. Honung är en naturlig balsam och naturliga fuktighetsbevarande. Är en naturlig fuktighetsbevarande det lockar och håller vattenmolekylerna i, därigenom hålla fukt intakt.

load...

Hästsvans

Efter schamponering håret med ett milt schampo och balsam, skölj med kallt vatten och kamma fuktigt hår med hjälp av breda tandad kam. Efter detta, dra i håret samman och knyta dem fast i en hög och tät hästsvans. Se till att du använder en mjuk, tygklädd hår slips och inte ett gummiband. Ta håret slips så snart håret är torrt. Detta kommer att hjälpa ditt hår vistelse flackare.

Vecko conditioning majonnäs hårinpackning

En majonnäs hårinpackning kan bidra till att berika och näring hår, vilket eliminerar torrhet som kan orsaka frizziness. För att göra håret mask, blanda ett rått ägg med 1/4 kopp olivolja och 1/4 kopp majonnäs. Efter att ha gjort blandningen, täcka huvudet med en handduk. Låt handduken på i 30 minuter. Schampo hår och skick som du brukar göra. Avsluta genom att skölja schampo med kallt vatten. Majonnäs och ägg kommer att ingjuta håret med massor av protein, vilket ger en rik och friskare utseende.

load...

Avocado och Banana

Mosa en mogen, skalad banan med en mogen och väl skalade avokado. Kombinera dem båda och applicera blandningen till håret. Banan kommer ingjuta håret med mineraler och antioxidanter som inte bara kommer att slåss frizz men också främja frisk hårväxt.

Vad är naturliga relaxers?

Relaxers är krämer eller lotion som används för att göra lockar mer hanterbara och mindre burrigt. Kemiska hår relaxers innehåller starka kemikalier som kan orsaka skador på ditt hår och hårbotten, så väljer naturliga hår relaxers är ett smart val. De har inte några biverkningar och ge önskvärda resultat samt förbättra ditt utseende.

Några av de naturliga hår relaxers är:

Olivolja förhållanden och lugnar hårets hårsäcken och axel, vilket gör det hanterbart. Mjölk, yoghurt och honung gör håret mycket silkeslen. Coconut grädde relaxer innehåller virgin kokosolja, kokosmjölk, vanlig yoghurt och grädde av kokos. Använd den en gång i veckan och det kommer att lämna ditt hår mjuk och smidig. Kakaosmör lossar lockarna och gör dem mjuka. Lemon ger håret en glänsande utseende.

12 fördelarna med hår spabehandling

Genomgår en hår spa behandling är en trend som alla älskar. Borta är de dagar då endast dina händer, ben och ansikte var få all uppmärksamhet. Hår spa är här för att ge håret den näring den behöver. Populariteten av hår spa är synonymt med att kropps spa, som lämnar en kropp föryngras och känsla som om har gått igenom en fullständig förändring.

På grund av exponering för föroreningar, solljus och stressiga liv, är det viktigt att ge näring och ta väl hand om ditt hår. Hår spa förbättrar hårväxten och dess viktigt för dem med färgad eller rätas hår.

Alla älskar att skryta off friskt hår. Före popularitet hår spabehandlingar, var rakt hår anses vara en symbol för friskt hår även om det inte verkar fungera för alla. Hår spa är i själva verket den första och kanske sista bästa behandlingen för matt och livlöst hår. Bortsett från att behandla trist och sprött hår, lovar hår spa för att behandla vanliga hår problem som håravfall, skadat hår, kluvna hårtoppar, mjäll etc. Här är varför det har dykt upp som en av de bästa hårbehandlingar för alla åldrar:

Se till att du går till en bra salong och få ett hår spa med god kvalitet. Hår spa kan göra underverk för ditt hår. Hela processen är en fullständig botemedel för dem svåra att hantera flätor.

Spabehandlingar för skadat hår

Hår sägs vara kronan för varje kvinna. De flesta av oss tar allt för att se bra ut, men hårvård glöms ofta bort och detta leder till tråkig och skadat hår. Under sådana omständigheter kan håret spabehandling vara den perfekta lösningen för närande och vitaliserande din flätor. Hår spa är ett nytt koncept som gör anspråk på att bota olika hår problem, liksom, håravfall, tråkig och skadat hår, mjäll, kluvna hårtoppar, etc.

Hår spa arbete för att göra håret starkare, friskare och snyggare. Hår spa kan uppdelas i olika kategorier, men de tre primära som är hår spa-för torrt och skadat hår, för håravfall och mjäll benägen hår.

Alla hår spa innebära en grundläggande underliggande förfarande som innebär ett schampo, varefter håret är handdukstorkat. En närande kräm bad gnids in i hårbotten och även till var och en mycket sträng. Denna ansökan måste göras sektion för sektion om du inte vill ojämna resultat.

En avslappnande massage på akupressur punkter hjälper lindra stress och låter en lugn atmosfär ta över. Håret inte måste kraftfullt gnidas ut i en oljemassage. Detta följs sedan av en ångande session under 10 minuter. Håret spa är klar med ett hår skölj av vanligt vatten. Inte schamponera håret efter ett hår spa, eftersom alla element konditione kommer att tas bort omedelbart. Tre hår spa en månad är en idealisk rutin att hålla sig till. Det finns olika hår masker och koncentrerar tillgängliga beroende på vilken typ av håret, oavsett om det är torrt och skadat eller gallring eller mjäll benägen.

Hårbehandlingar

Villkoret för ett hår påverkas av faktorer som atmosfär, väder, föroreningar, alkaliskt vatten, varma behandlingar och stylingprodukter, etc. Sådana förändringar ger upphov till en rad problem hår som sträcker sig från hudinfektioner, hår faller, alopeci, retarderad tillväxt mjäll och kluvna toppar. Dessa problem kan åtgärdas med hår spabehandlingar eftersom de är den senaste och mest effektiva hårvård behandling.

Läs också:

På sommaren blir hår klibbig och fet och ibland är tråkig och har kluvna toppar. Sådan hår kan behandlas med Protein Hair spa som fylla håret att återställa sina näringsämnen och hålla dem saknar överflödigt fett. Detta hår spa hjälper också ta hand om hudinfektioner.

I monsuner orsakar fukt överskottet utsöndringen av svett, vilket gör glans håret spa perfekt för den här säsongen. Glans spa fungerar i princip för att upprätthålla konsistens och glans i håret i en udda säsong som denna. Glans spa återställer och bevarar de hälsosamma näringsämnen i håret och förhindrar ytterligare skador.

Ström booster hår spa är idealisk för människor oroliga med hår falla och håravfall problem. Detta hår spa innehåller hög koncentration av vårdande medel som sippra in dina porer och stärka axlarna av håret. Om de kopplas till en kraftfull massage med ett hår näring ampull för hårväxt-det blir en föryngrande hår spa som är avsedd för människor som också lider av svår migrän och bihåleinflammation problem.

Hur man kan bli av burrigt hår naturligt

Hårstrået som innehåller nagelband lager tenderar att stå upp vid extrema väderförhållanden därmed strippa bort naturliga oljor från håret. Hår därmed bli mycket torra och burrigt. Under sådana omständigheter är det bäst att välja populära, beprövade huskurer för burrigt hår. En av de största fördelarna med att förlita sig på huskurer är att de inte innehåller några konstgjorda eller skadliga kemikalier. Eftersom de består av naturliga ingredienser, huskurer direkt påverkar tillståndet utan att orsaka någon skada ett hår.

Gram mjöl

Blanda två matskedar gram mjöl till kokosmjölk. Jämnt tillämpa denna blandning i hårbotten och massera försiktigt det. Låt det sitta i ca tio minuter. Detta ger tid till håret för att absorbera den viktiga kärnan av ingredienserna. Skölj bort det med normal vatten varken för varmt eller för kallt. Extrem temperatur bidrar till frizziness av håret. Dessutom tillsätta mjölk grädde till blandningen kommer vårdar håret och göra dem blanka.

Massage

En annan effektiv hem botemedel för burrigt hår är att massera hårbotten och hår med naturliga oljor såsom olivolja (rik på omega 3-fettsyror), jojobaolja (rika på omega 3 och essentiella fettsyror), emu olja, jordnötsolja, ricinolja olja eller kokosnötolja. Lämna detta till hår och hårbotten område för ungefär en timme, så att den kan absorberas väl. En regelbunden massage med dessa oljor hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Det gör håret ser inte burrigt och livlig.

Öl

Öl är också ett effektivt rättsmedel. Applicera öl på ditt hår och eller försiktigt spraya på. Att göra detta ger tillbaka glans i håret, vilket gör dem mer hanterbara och mindre burrigt. Alternativt, häll lite öl i en skål och låt det stanna eftersom det är under natten. Nästa dag, använda vätska för att påverka håret.

Äggula

Äggula har konditioneringsegenskaper som är bra för krusigt hår. En blandning av en vispad ägg med en liten mängd vatten, när masseras in i hårbotten i ca 20 minuter, följt av ett hår tvätt med ett schampo, behandlar frizziness av håret.

Använd naturliga schampon

Schampo innehåller naturliga fuktighetsbevarande medel bidra till att återställa den naturliga fukten i håret. Även schampo som innehåller vete, majs eller ris eller liknande extrakt, orsaka en stadig förbättring i håret hälsa genom att öka porositeten hos håret.

Göra och inte: s

Minska användningen av hårtorkar, hår strykjärn, dålig kvalitet hårfärg och andra skadliga kemikalier på håret. Ta väl hand om din kost och bibehålla en kost rik på viktiga vitaminer och proteiner. Ät färsk frukt och grönsaker. Undvik att utsätta håret för damm och föroreningar genom att täcka dem med en halsduk.

Frizz lätthet: tämja din man just nu!

Kolsyrade eller lockigt, hår känslig och svår att hantera. Men lära sig att vilja håret och du skulle vara glad att du fattat beslutet.

En flicka med burrigt hairIf du har burrigt hår, kan det vara svårt att tämja den som till sin natur är känslig. Och om du bor i fuktiga förhållanden, det kommer bara att lägga till dina elände. Många med normalt rakt hår kan uppleva frizz på grund av fukt.

Det är lättare att tämja burrigt hår än vad du tror. Med rätt skötsel kan det verka mjuk och kontrollerad.

Instruktioner hårvårds

Användning av hårvårdsprodukter och kemiska behandlingar

Efter tvättning, tillämpa en utjämning pomada eller serum till håret. Försäkra sig om att du väljer en produkt som är framtagen för att jämna burrigt hår. Genom att använda kemiska behandlingar för att räta ut håret, du öka chanserna för permanent skada ditt hår. Du har burrigt hår eftersom dina folliklar saknar fukt.

Användning av hårvårds verktyg

Ge ditt hår tid att torka sig efter en dusch. Blow torkning rekommenderas inte eftersom det kan förvärra frizz. Blow torkning är bara bra om det sprider värmen jämnare.

Huskurer

Du kan prova ett hem botemedel för att hantera burrigt hår. Förbereda en hår mask, blanda 8 teskedar majonnäs med 2 ägg. Applicera blandningen på ditt hår och låt det sitta i en halvtimme. Därefter skölj noggrant med kallt vatten.

Varför hår ibland ser så tråkigt?

Matt eller ohälsosamma utseende hår kan lägga många år din ålder. Du ser trött, gamla och dåligt tränas. Dessutom blir styling mycket svårare när håret är tråkig. Vissa hårtyper är mer benägna att torrhet än andra och kan behöva ytterligare fukt. Så kan orsaken till slöhet hår också vara hårtyper. Ibland skador på håret som kluvna toppar kan göra håret ser tråkig.

Några av anledningarna till håret matt inkluderar:

Hälsotillstånd

Ibland tar väl hand hår är inte tillräckligt. Hygienkrav som anorexia nervosa, Menkes kinky hår syndrom, låga sköldkörtel nivåer, låga parat nivåer och näringsbrist har också en roll i håret hälsa; tråkig och torr kan vara en av en bieffekt av dessa tillstånd. Dessutom behandling av sjukdomar, vissa mediciner och kroniska sjukdomar kan också göra håret tråkig. Vad ska man göra.

Om du inte märker någon förbättring efter att du har gjort en samlad insats och hår verkar vara tråkig, är det tillrådligt att kontakta din läkare.

load...