Hårtrender 2019: 21 kändisar som försökte den långa bobben

15 november 2018

Det är trenden för tillfället: skära av håret till den perfekta längden mellan hakan och axlarna. Du har sett utseendet nu. Det är på hackig sidan. Det verkar enkelt men ändå chic på samma gång. Det är nästan alltid vinklade lite bakifrån (kortare) och framåt (längre) och det är smickrande på alla.

Hej lång bob.

I detta galleri, kolla in the21 kändisar som tog steget och klippa sitt långa hår kortare. Du ser hår långa och korta på Sienna Miller, här, Kim Kardashian, Emma Stone, Jenna Tatum Channing och en mängd andra kändisar.

Den långa bob fungerar med alla hår texturer och alla ansiktsformer. Dessutom är det inte för kort eller lång att du har att styla det, och det ser bra ut böjt vinkade, lufttorkad, platt-strukna eller blåsa torkad rakt. Bedhead har aldrig sett bättre ut än på klippt denna längd.

load...

Du kan bära den skildes på sidan eller skildes i mitten, med eller utan lugg. Och när du blir sjuk av det, är det lättare att växa ut än en traditionell bob.

Sienna Millers hackig bob

Sienna Miller avhuggna herhair i en hackig, lång bob. I sitt hemland England, hänvisat till stilen som "haka längd skärningen." Kanske ingen annan kändis har slitits denna nedskärning på så många sätt, vilket bevisar hur mångsidig den är. Hon tenderar att bära den lufttorkade och vågigt, men också ringlad, slicked-back, skildes både i mitten och åt sidan och med flätor.

Emma Stone långa bob

Människor är så besatt av Emma Stone frisyrer, så föreställa sig hur glada alla var när hon klev ut i denna långa bob. Den Twittersphere lyser upp.

load...

Emma Stone

Här är en annan look på Stone fantastiska långa bob.

Julianne Hough långa bob

Julianne Hough tog kort hår steget tillbaka under 2013 och har inte ångrat. Du kan se varför - hennes hår är mycket bättre kortare än långa. Den långa, inte så speciell frisyr gjorde hennes ansikte verkar lång, medan den kortare, fylligare snitt gör hennes ansikte verkar perfekt oval.

Kate Bosworth långa bob

Kate Bosworth skär 10 inches av hennes långa hår i januari 2015 för att få denna söta, swingy bob. Och precis som många kändisar, presenterade hon sin nya look på Instagram. Hon skär enligt uppgift håret att filma 90 minuter i himlen, som leds av hennes make, Michael Polish.

Harry Josh var stylist bakom hennes klippa, berättar People Magazine "Bobs är en trend just nu Kates verkligen fokuserade på hennes hantverk nu mer än skönhet så denna minskning var om sin film -.. Inte en skönhet trend”

load...

Människor rapporterar Josh använder John Frieda Beach Blonde havssalt sprayand torkar håret med en diffusor när han stilar hennes nya bob.

Modell Jourdan Dunn långa bob

Modell Jourdan Dunn avbröt sitt långa hår i augusti 2014 och nu verkar hon vara överallt. Kan några av hennes nya popularitet tillskrivas hennes fantastiska frisyr?

En annan Titta på Jourdan Dunn frisyr

Här är en annan version av hennes underbara snitt.

Giuliana Rancic långa bob

Giuliana Rancic avbröt sitt långa hår under våren 2013 in i en chic lång bob som passade henne status som en ny ung mamma mycket bra.

Hennes centrala delen är mycket fräsch och asymmetrin - med ryggen en tum eller så kortare än front - är en populär skuren för den långa bob just nu. För att få denna look, men du vill strykjärn hår eller be din stylist att tunna ut din tjocka hår. Om du har vågigt hår kan du räta ut det med en platt-järn eller bära den vågig.

Jenna Dewan Tatum långa bob

Tillbaka i november 2014, Jenna Dewan-Tatum stylist, Jen Atkin, debuterade kändis nya långa bob via Instagram.

”Jag fick ge skönhet #JennaDewanTatum en ny 'trubbiga ändar länge lager-rakt ut salongen' cut !,” Atkin skrev Instagram.

Enligt Atkin, skar de 4 inches off Tatum hår för en "tvätta och gå" utseende.

Jenna Dewan Tatum

Här är ett par andra versioner av Tatum stora frisyr.

Zosia Mamet långa bob

Zosia Mamet karaktär Shoshanna på träffen tv-drama "Girls" förlitar sig på långt hår för sina updos, men i januari 2014 debuterade hon en lång bob på röda mattan. Hon hålls håret i en version av den långa bob sedan dess.

Det visar sig att flytta till NYC inspirerade henne.

”Min stil odjuret väcktes när jag flyttade,” sade hon till InStyle. ”Det finns en outtalad inbjudan stil frihet i NYC Jag har aldrig insett hur mycket jag gillar att experimentera, och du är välkommen att göra det här.”

Nicole Kidman långa bob

Nicole Kidman avbröt henne vansinnigt långt hår precis i tid för utmärkelser säsongen i februari 2015. Hon skär enligt uppgift från en jättestor fot hårförlängningar och jag tror att resultaten är en stor förbättring.

Läs också:

Rose Byrne långa bob frisyr

Det har blivit hennes signatur utseende. Rose Byrne klippa håret i en lång bob i februari 2014 och har drabbat den röda mattan med flera versioner sedan dess.

En annan version av Rose Byrne långa bob

Här är en version av Rose Byrne långa bob stil i vågor.

Kim Kardashian går från lång till en lång bob

Det man kan göra när du avbröt ditt hår är att debut utseendet på Instagram, vilket är precis vad "The Familjen Kardashian" -stjärnan Kim gjorde i februari 2015, strax innan Grammys.

"Jag klippa mitt hår kort idag" Kardashian skrev i rubriken för pic.

Hon berättade Glamour Magazine tillbaka i November 2014 att hon inte tvätta håret varje dag och att hon är beroende av hennes "glam team" att styla håret.

"Om jag får det gjort, jag får en blow-out på den första dagen, och den andra dagen jag ska lägga vågor och lockar till det, och på den tredje dagen jag hålla det rörigt och på den fjärde dagen sticka upp, och sedan tvätta den natten."

Kate Mara slående transformation

Stylist Mara Roszak (hon är Emma Stones frisör, också, och ansvarig för Stones mycket omtyckta lång bob), berättade Allure Magazine att Kate Mara får hela äran för den långa bob hon gav henne.

"Det var Kates idé att hugga av hennes hår," Roszak berättar Allure. "Vi spelade med det i ett par steg. Först gick hon blond, och sedan gick vi lite kortare innan gå hela vägen. Hon har riktigt tjockt hår, så jag var tvungen att ta en hel del vikt ut."

En titt på Kate Mara långa bob

Här är en annan titt på Kate långa bob.

Freida Pinto fantastiska förvandling

Skådespelerskan Freida Pinto klippa sitt långa hår i December 2014 efter avsluta en 6-årig relation med sin "Slumdog Millionaire" costar Dev Patel.

Bilderna här visar precis vad ett bra beslut som var. Med långt hår, såg hon ut som din genomsnittliga 20-någonting. Inget speciellt där. Men med sin nya långa bob och röda läppar, hon ser hisnande vacker.

Jessica Alba långa bob

Stickning med trenden att få en lång bob och sedan berätta för världen via sociala medier, Jessica Alba gjorde just detta i början av mars 2015, då hon debuterade sin nya långa bob på Instagram under den berömda konferensen South by Southwest, kommenterar: "Uh oh någon avhuggna hennes hår!"

Hon klippa håret av ett år sedan också och debuterade som snitt på Instagram också tacka henne stylist Jen Atkin (Ja, samma stylist Jenna Dewan Tatum som används för hennes långa bob).

Stylist Jen Atkin och Jessica Alba

Här är bilden Jessica Alba publiceras på Instagram tillkännager sin klippa.

Blogger Nicole Warne långa bob

Australian Nicole Warne har mer än en miljon anhängare på Instagram. Grundaren av stil och reseblogg Gary Pepper Girl är Werne känd för sin fantastiska smak i mode och stil, så det är ingen överraskning att hon avbröt sin långa, icke-Standarduppg hår för swingy, trendig, sofistikerat lång bob.

Blogger Nicole Warne

Här finns fler versioner av Warne: s fantastiska bob.

Zanita Whittington långa bob

Zanita Whittington är en kollega till Nicole Warne, en annan Aussie mode och stil prinsessa. Kolla in hennes Instagram. Hennes långa bob bevisar att även flickor med lockar kan bära sitt hår kort.

Zanita Whittington

Här är en annan titt på Whittington stora frisyr.

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker var en av de ursprungliga långa bob adopterade tillbaka i 2011.But sedan blev hon håret länge igen. Och färgade den brunett.

Så tänk everyone'ssurprise när hon klippte håret igen. Se skillnaden frisyr gör. Det är mycket bättre.

Elizabeth Olsen

På bilden här är Elizabeth Olsen i juli 2014 och sedan med en betydligt kortare bob i februari 2015. Naturligtvis stylist bakom denna nedskärning, Mark Townsend, debuterade den nya kortare gör på - vad annars? -- Instagram.

Lauren Conrad

Love this ny, fräsch look på Lauren Conrad, artighet av hennes stylist Kristin Ess.

Lucy Hale

Hon är stjärnan i Pretty Little Liars stjärna och hon avbröt sitt hår i en lång bob i slutet av 2014. Stylist bakom hennes nya look var ingen annan än Lauren Conrads stylist, Kristin Ess. Du kommer ihåg att Conrad också ståta med en lång bob.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens tog också till sociala medier för att debutera sin nya bob, som hon hävdar inte en lob, skriva på Instagram, "Vem behöver en lob när du kan ha en bb (trubbigt bob) !! Tack vare min boo @kristinabarricelli @ gemini14salon."

load...