Hårfärg formler för frisörer 2019

14 november 2018

Inte alla hårfärger är skapade lika. Faktum är att vissa kundens begäran är bara platta ut skrämmande att utföra ibland. Hårfärg är som matematik, det kanske inte vettigt i början, men när du räkna ut formeln är svaret just där framför dig. Nedan hittar du några knepiga förfrågningar hårfärg, avkodas, så du vet precis vad de ska göra nästa gång.

De envisa reds

Att uppnå en rik, mångdimensionell rött är ingen liten beställning. Goldwell har länge varit känt bland professionella colorists för att erbjuda några av de sannaste och mest långvariga röda toner. Nedan hittar du en fantastisk färg formel som kommer att resultera i en eldig, rik, flerdimensionella röda hårfärg.

load...

Bas: Goldwell Topchic 7K 40mls + 40mls 10-volym peroxid

Formeln A (för pulsen): Topchic 7or 10 ml + 8GG 10mls + 7 kg 10mls + 30 ml 20-volym peroxid

Formel B (till djup): Topchic 7KG 10mls + 8GG 10mls + 7kr + 30 ml 20-volym peroxid

Formeln C (höjdpunkter): Topchic 8KG 10mls + 9G 10 ml + 20 ml 40-volym peroxid

Att gå från Blonde till Brunette

När uber-blond kund kommer in och ber att tas ner till en brunett, de flesta av oss kommer att panik lite. Var inte rädd! Denna fantastiska formel kommer att resultera i en rik, djup brunett med vackra röda undertoner. Du kommer att uppnå precis rätt mängd av djup, och färgen ser inte alltför inky eller mörk. Arbetar med flera toner när tona ner dina blonda kunder kommer att underlätta dem i övergången, och de kommer inte att känna sig som deras hår är alla en mörk färg.

load...

Formel 1 (bas): Rik Varm brunett

30 ml Tophic® 6NN + 20 ml 6SE + 1ml 8kg + lika delar 10-volym utvecklare

Formel 2: Golden Blonde

15 ml Tophic® 8G + 5 ml 9G + 2mls GG mix + lika delar 10-volym peroxid

Formel 3: koppardragen Choklad Brunette

20 ml Tophic® 7kb + 5 ml 7 G + 3 ml 8 kg + 2mls GG mix + lika delar 10-volym peroxid

Formel 4: Warm Brown

10 ml Tophic® 7nn + 10 ml 7G + 5 ml 7B + 2mls 8 kg + lika delar 10-volym peroxid

Läs också:

Formel 5: (Toner)

10mls Colorance® 8G + 5 ml 8K + 3 ml 7 g + 2 ml GG mix + 40mls Colorance® utvecklare

Going platina

Going platina med din klient kan också vara en skrämmande utsikter till en början. Du kommer att slåss värme, allt samtidigt som man försöker behålla integriteten i kundens hår. Att få maximalt lyft ur håret och använda rätt toner är nyckeln. Nedan hittar du en fantastisk formel som innehåller en toner som verkligen fungerar.

Formel 1 (Lightener): TIGI copyright © olour Sann ljus + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%.

load...

Formel 2 (Lily Vit Beige): 58g TIGI copyright © olour glans 0/02 + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%

Formel 3 (Buff Suede): 30g TIGI copyright © olour glans 0/02 + 7g TIGI copyright © olour kreativa 7/23 + TIGI copyright © olour aktivator 8.5vol / 2,55%

Att Elusive J-Lo 'Bronde'

Begäran om 'Bronde' hårfärg poppar upp mer och mer. Inte riktigt blond och inte helt brunt är vad vissa skulle beskriva denna färg blev känd genom damer som Jennifer Lopez och Jessica Alba. Så vacker som denna färg är, kan det också vara förvånansvärt svårt att uppnå ibland. Du måste hitta den balansen för att bara tillräckligt med varma och kalla toner utan att gå för att värma eller askgrå. Nedan finns en stor formel för att komma igång med denna heta trend.

Naturliga nivån: 6 ljusbrun

Existerande Level: Ny tillväxt med befintliga medel ljus till extra ljus blonda slingor

Mål Resultat: En sömlös blandning mellan de nyanser, som uppnås genom att lägga lowlights, markeringar och mid-bandning med luminiscerande mjuk ros toner.

load...