Håller gott hår med smarta vanor

9 november 2018

Titta runt på några kvinnor som du vet med stor hår. Hur de får sådana läckra lås? Är de bara tur? Chansen finns, även om turen spelar en liten roll, en större del går till hur de tar hand om sina mane.Keeping friskt hår behöver inte vara dyrt eller otroligt tidskrävande; det bara måste vara en prioritet att you.Adopt några eller alla av dessa fem friska hår vanor och piska dina lås i form.

Följ en rutin

Friskt hår börjar med rutinmässigt underhåll. Hur lätt eller komplicerat din rutin är fortfarande upp till dig, men att hålla sig med en är viktig. Allas regim kommer att skilja sig, men de bör omfatta rengöring, konditionering och fuktgivande. När du har alla element på plats, är det mycket viktigt att du följer denna regim - det finns en anledning som det kallas en rutin. Slumpartat omsorg leder till hit-eller-miss resultat. Kvinnorna med de friskaste låsen är de som stoppas i tid för att ta hand om dem.

load...

Hoppa på skydds styling tåget

Även om maximera hårväxt är inte en av dina mål, kan skyddande stilar fortfarande gynna dig. Att hålla håret uppåt och bort från torkning och skadliga element håller fukt i, vilket gör att din man att förbli smidig och mjuk. Många kvinnor omedelbart tänker "bulle" när de tänker skyddande, och tillsammans med idén om en drog tillbaka bulle kommer idén om "tråkiga". Skydds stilar begränsas endast av din fantasi! Ja, det fungerar en klassisk CHINJONG, men andra stilar du kan prova som ändå hålla dina flätor i fantastisk form inkluderar:

Inte bara denna lista visar hur många alternativ du har i skyddande styling, men dessa stilar arbeta för naturligt eller rätas hår.

load...

Trim behov

Läs också:

Ändarna av svart hår kan vara särskilt bräcklig. De är de äldsta delarna av ditt hår och de är ofta den torraste. Du måste verkligen ägna särskild uppmärksamhet åt din man har ändar för att hindra dem från att bli mycket torr och spröd. Även med den bästa vården, men trim är ofta en nödvändig del av friska hårvård. Ends kan dela eller bara blivit så torr att ingen mängd av daglig fukt gör en verklig skillnad. En trim är inte en klippa, dock. Så länge du följer friskt hår vanor merparten av tiden, bör du inte behöva trimma mer än 1/4 till 1/2 tum några månaders mellanrum. Ju mer du tränar bär skydds stilar, desto mindre måste du klippa bort.

Använd rätt verktyg

Kvinnor med friskt hår undvika vissa verktyg, som de vet är skadliga för deras lås. Dessa inkluderar scrunchies eller hästsvans innehavare med metallstycken, kammar med tänder åtskilda alltför nära varandra eller med ojämna kanter, hårt borstförsedda borstar och gammaldags värmeverktyg med metallplattor. Du har många val i hårvårdsprodukter och tillbehör som är utformade för att vara varsam med din man - de är tillgängliga i ett brett prisklass, också, så att du inte alltid behöver spendera stora pengar för att få kvalitetsverktyg. Använd endast verktyg och tillbehör som inte kommer bogserbåt, dra eller rippa ditt hår.

load...

Skydda dina lås

En av de snabbaste, billigaste och enklaste sätten att hålla håret friskt täcker den på natten. Det är enkelt, men mycket effektivt. Välj en silkeslen eller satiny hår lock (köp på Amazon), glider den över din flätor och sova gott, att veta att håret inte kommer att fastna på en bomull örngott, eller låta bomull att suga bort all hårets fukt. Inte alla gillar täcker hennes hår, dock så i stället för ett hår motorhuv, prova en silkeslen eller satiny örngott (köp på Amazon). Det är precis lika effektivt och kommer att gå en lång väg mot att säkerställa att du vaknar upp med mjuka hår som inte är uttorkad.

load...