Från pixies till shags: 18 stora skärningar för kort, brunt hår

11 november 2018

Brunt och svart hår ser fantastiskt med en kort frisyr. Kontrasten mellan ljusare hud och mörkare hår gör en kortare snitt sticker ut mer än det gör på ljust hår och hud.

Detta galleryhighlightsfabulous korta, mörka frisyrer. Många av de stilar är tomtar, men några guppar och många edgy nedskärningar ingår också. De är den perfekta inspiration för din nästa snitt. Var noga med att visa din stylist någon som du älskar och hon får en bra idé av det utseende du går för.

load...

Kom ihåg att styling kort hår kan vara höga underhållskostnader för vissa kvinnor. Du behöver rätt verktyg och produkter för att få den perfekta rufsig utseende som är så varmt. Bygg upp och du får ut det mesta av din nya look.

En stor edgy cut

Skådespelerskan Ginnifer Goodwin har ofta fantastiska genvägar. Hon ser vacker med denna pixie som har långa sido sopade lugg. De rika choklad färg gör också theshort, edgy frisyr pop och ramar ansiktet perfekt.

Elegant och sofistikerad

Här sport skådespelerskan Ginnifer Goodwin en slicked åt sidan utseende som gör att hon skär ser mer sofistikerade och perfekt för festkläder. Hennes glittrande örhängen och minimal makeup sätta fokus på hennes vackra ansikte också.

load...

Ligga långt

Om du trodde Pixies var Ginnifer Goodwin: s go-to klippa, tänk om. Denna förtjusande bob visar också upp sin ansiktsform och de markerade lockar ge det en sexig-elegant utseende.

En cool shag frisyr

Detta choppyshag haircutmay inte fungerar för alla, men skådespelerskan Renee Smith bär den med tillförsikt. Det är lite longerthan mest och är helt fantastisk för hennes hjärtformade ansikte.

Korta lockar är bra

Vissa människor kan säga att du inte kan gå kort med lockar, men det kan done.Short lockiga frisyrer kan vara hög underhåll, men italienska sångerskan Carmen Consoli tjocka och rufsig bob ser varmt och lite vild. Det är precis därför vi älskar det.

Den klassiska, söta pixie

load...

Denna korta pixie är ett klassiskt utseende och en som är lätt att underhålla och växa ut. Det gör verkligen skådespelerskan Valorie Curry ser ännu mer ungdomlig än hon gör naturligt. Det är en söt, sexig look som är tidlös.

Höjdpunkter för ögat pop

Höjdpunkterna i thisshort frisyr föra ut Glamour magazine editorCindi Leive ögon. Det är en enkel tillägg till en ny klippa som verkligen kan stå ut, särskilt när det är skiktad i sådana fantastiska nyanser av brunt.

Den bruna bob

Denna bruna bob fungerar normalt bäst för kvinnor med naturligt rakt hår. Även om vi ofta ser henne med axellångt hår, skådespelerskan Jessica Stroup säker kan klippa utseende.

Läs också:

Om ditt hår är lockigt, kan du få denna look med ett strykjärn och lite tid. Det är ett fantastiskt alternativ för en utekväll.

Kort, brunt och dramatisk

Spanska popsångerska Luz Casal är en annan kvinna att titta på dramatiska, korta stilar. De är fyllda med klassisk men ändå modet stil och sträcker sig från långa lager till kort och elegant. Denna speciella snitt är ett thatwill växa ut stora, så det är perfekt för en kvinna som älskar att växla upp saker som hon gör.

Det korta, brun bob

Canadian actressChelsea Hobbs är en annan kvinna som bär sitt hår långt mer än hon gör kort. Ändå kan detta längre bob med lugg ge många kvinnor förtroende för att trimma lite mer off kan resultera i ett bra utseende.

Funky och fräsch frisyr

Luggen på spanska modellen Juncal Rivero frisyr tona ner sin bredare pannan utan att täcka den helt. Lockarna är mjuka och fantastiska och hela utseende är retro glam.

Kort, taggiga, och fantastisk

Lägg märke till hur shortthe smällar på denna frisyr är. Även om det kommer att ta en hel del underhåll, kommer det att växa ut fint om du tröttnar på den. Om du har en härlig ansikte som skådespelerskan Morena Baccarin gör denna stil kommer bara få mer uppmärksamhet åt dina bästa egenskaper.

Victoria Beckham

Modedesigner, modell och sångerska Victoria Beckhammade den asymmetriska bobiconic på många sätt. Växer ut en ojämnt skära stil som detta kan ta tålamod, dock. Bara vara beredd att skära allt en längd när du är redo att ändra saker.

Växande ut i stil

Känd för sina långa, vågiga lås, gjorde skådespelerskan Hilary Swank klippa det relativt kort på en gång. Här visar hon att du kan behålla en ton av stil under uppväxten ut. Dessa sido sopade lugg och Guldkorn lägga till roliga och funk till utseendet.

Söt, svart och fet

Detta super genväg är super söt och det är gjort ännu bättre genom den djupa svarta färgen. Det ger verkligen ut filmaren Diablo Cody fantastiska hav blå ögon.

Söt men sval

Brittiska "it" flicka, Alexa Chung är känd för sina häftiga frisyrer. De är oftast ganska Mussy och har att ovårdade utseende, men de fungerar riktigt bra för hennes personlighet. I detta foto tog hon det kortare än normalt med en vågig bob som är super söt.

Curls för en kvav utseende

En locktång ger en kvav dimension till "Greys Anatomy" -stjärnan Chandra Wilson långa bob. Lockarna är stilrena men ändå modernt och det är en fantastisk look för den röda mattan eller något speciellt tillfälle.

Halle Berry

Skådespelerskan Halle Berry är en annan ikon för trendsättande korta frisyrer. Hon är känd för att gå från Pixies att Shags och detta är en blandning av båda. Det är definitivt en av våra favorit ser ut från henne genom åren.

load...