Foton av långa, raka frisyrer 2018-2019

9 november 2018

Långa, raka frisyrer kommer aldrig att gå ur stil. I detta galleri, har jag några av de bästa raka frisyrer på kändisar idag.

Att få super rakt hår, behöver du en hårtork, ett strykjärn, och rätt stylingprodukter. Vilken typ du använder är baserade på håret textur. För lockigt hår, du vill ha en uträtning balsam som L'Oreal Paris Oleo-Keratin Smooth Intense Xtreme Straight Creme.

Du kan antingen föna ditt eget hår eller få det professionellt gjort. Om du har super lockigt hår, kan du pin-rakt hår också, men jag rekommenderar att få det professionellt urblåst i en salong eller har en kemisk uträtning behandling gjort som japanska hår riktning. Ta reda på mer om dessa metoder i min artikel, hur man får Super Rakt hår.

load...

Här Sarah Wright har platt-strukna henne redan rakt hår. Resultatet är en vacker elegant utseende. Ta reda på mina favorit strykjärn.

Mer om denna look:

Blake Lively

Glöm Jennifer Aniston, Blake Lively har en av de mest eftertraktade frisyrer någonsin.

Om dina individuella hårstrån är tunna, men du har en massa hår, kan du odla långt hår, bara be din stylist att skära i långa lager. Lager lägga kroppen. Men se till att stylist inte tunt hår för mycket. Och investera i en bra förtjockning, Volumizing spray eller mousse. Men lite kommer att gå långt. För mycket produkt kommer också väga hår ner.

load...

Video: Hur får Blake Lively s långa vågor

Jennifer Hudson

Överväg hårförlängningar. Inte alla hårförlängningar är en stor investering. Du kan få några clip-on förlängningar för extra kropp.

Cameron Richardson

Notera den vackra hårfärg och trubbiga smällar.

Olivia Wilde

Om du blir sjuk av stick-rakt hår, lägga till lite våg till it.Let hår lufttorka. De flesta hår har anatural våg till den. Om du låter håret lufttorka, kommer den naturliga vågen lägga kroppen. Krama håret när det torkar för extra våg.

Läs också:

Ta reda på hur att ge dig själv Beachy vågor.

Du behöver en stor locktång. Här är en lista över de bästa locktänger.

Josephine De La Baume

Om du gillar utseendet på lugg med långt hår, kolla in den här fotogalleri av mina favorit bang frisyrer.

Famke Janssen

load...

Mer om långa frisyrer:

Frieda Pinto

Nancy O'Dell

Älska centrala delen här, det fungerar på Nancy ansikte form men skulle inte fungera på allas!

Amanda Seyfried

En titt som detta kräver den perfekta blow-out om du har även en liten bit av våg i håret. Se "Hur du ger dig själv en professionell punktering."

Jessica Lucas

Jessica Lucas har faktiskt naturligt vågigt hår. Hon fick detta utseende och du kan också genom att ge dig en professionell blowout, sedan uträtning håret vidare med en Flatiron.

Mila Kunis

Kenya Moore

Jessica Biel

Bangs ser bra parat med långt hår. För mer smällar inspiration, kolla in dessa fotogallerier av bang frisyrer.

Jennifer Aniston

Min stylist klipper mitt hår med en rakkniv och effekterna är häpnadsväckande. Kanterna du ser här på Jennifer Aniston skapades med en rakkniv. Observera också hennes underbara färg.

Vill du ha mer Jennifer Aniston? Kolla in Jennifer Aniston hår: Hennes 20 mest ikoniska frisyrer.

Hannah Simone

Lea Michele

Jennifer Lopez

load...