Foton av korta, långa och medelstora svarta frisyrer 2018

9 november 2018

Det finns så många alternativ för svart hår dessa dagar. Du kan gå helt naturligt när som helst längd, sedan finns det rikt alternativ och peruker, väver och förlängningar.

I detta galleri, har jag några av de bästa svarta frisyrer just nu och innehålla länkar till gallerier med andra frisyrer gillar dem. Oavsett din smak eller preferens för din egen look, du är säker på att hitta några stilar du gillar här.

Här har vi 3 korta frisyrer på sångerskan Rihanna. Rihanna förändrar hennes hår mer än någon annan svart kändis, enligt min åsikt och har slitna håret kort vid ett flertal tillfällen. Dessa stilar är från 2007, 2008 och 2012 och alla är helt enkelt underbara och smickrande för hennes ansikte och kroppsform.

load...

Se fler korta svarta frisyrer.

Malaika Firth

Kanske den största frisyr trend för tillfället i den svarta håret samhället är naturliga hår. Vissa kvinnor tar en paus från dyra vävar och salong behandlingar och låta sitt hår gå, medan andra bestämt anamma deras naturliga hår och göra en permanent val att låta det växa ut.

Se fler bilder från Natural Hair: gorgeous Styles för svarta kvinnor.

Jada Pinkett Smith

Chin längd Bobs och Shags är en underbar alternativ för svart hår, som Jada Pinkett Smith visar här.

Se fler ser i Chin-Length Kort Svart frisyrer: Bobs, Shags & More.

load...

Skådespelerskan Tamara Taylo

Hår som faller till axlarna är det hetaste frisyr längden för tillfället. Och som du ser från detta galleri fungerar trenden lika bra för svarta kvinnor som det gör kaukasier women.Top axellångt svart frisyrer

Gabrielle Union

Updos är bra alternativ för formella tillfällen (eller ens varje dag sådana) och detta flätade updo på Gabrielle Union är definitivt en att efterlikna.

Se Bilder från Black Hair för formella evenemang.

Chanel Iman

I detta galleri hittar du bilder på vackra, långa, svarta frisyrer. Svart hår är svårt att växa långt, så de flesta av dessa kvinnor hade hjälp i form av väv-in extensions.

Läs också:

Lång, svart hår bästa Styles just nu

Skådespelerskan Yaya DaCosta

load...

Jag älskar korta, edgy frisyrer och flätor som dessa på Yaya DaCosta. En edgy frisyr kan vara svårt att dra bort, men har du att klä att berömma det och du måste ha förtroende för att få sådan uppmärksamhet till dig själv.

The Best Short, Edgy frisyrer för svarta kvinnor.

Tamron Hall

Pixie svarta frisyrer kan vara helt fantastisk. Oavsett din naturliga hår konsistens, vare sig tjock, kinky, lockigt, kemiskt rätas eller vågig, kan en pixie vara en vacker val som du ser i detta fotogalleri, den perfekta svarta pixie frisyrer.

Sevyn Streeter

Chin-längd kort svart frisyrer: Bobs, Shags & More.

En kort, kantig frisyr

De bästa korta, edgy frisyrer för svarta kvinnor

Skådespelare Lisa Arrindell Anderson

Singer Monica

Skådespelerskan Garcelle Beauvais

Skådespelerskan Malinda Williams

Skådespelerskan Gabrielle Union

Tisha Campbell-Martin

Modell Iman

Naturligt hår

Zoë Kravitz

Kiersey Clemons

Skådespelerskan Kimberly Elise

Skådespelerskan Regina Taylor

Tamara Taylor

Jennia Fredrique

Foton av korta, långa och medel svarta frisyrer

Foton av korta, långa och medel svarta frisyrer

Naomi Campbell

Gillade detta? Det finns mer!

load...