Foton av Alexa Chungs bästa frisyrer 2018

12 november 2018

Mest känd för sin modekänsla, brittiska "Det girl" Alexa Chung också aktade över hela världen för sin boho jag-inte-vård hår. Modellen, programledaren och Vogue bidrags klippa hennes långa hår redan 2007 och hennes nya utseende helpedcatapult henne till berömmelse.

Hennes hår är alltid lite misskött som om hon låter sin naturligt vågigt hår lufttorka. Hon har haft nedskärningar så kort som hennes käkben, men aldrig så länge axlarna, och hon är känd för sin ombre hårfärg - en trendig surfare flicka ser det är blondare på botten och mörkare på toppen som om håret växte naturligt på det sättet. Hon är också en stor beundrare av rörig updo.

load...

Du kommer att bli förvånad över vad Chung såg ut med långt hår (mer om det senare i bildspelet). Den kortare look passar henne ovala faceand gör hennes vackra ljusa ögon pop.

Alexa längre shag

Här är hon fotograferad med längre hår.

Alexa Mussy updo

Detta är en annan vackra utseende på Alexa.

Hemligheten till Alexa Chung hårfärg

Allt om Chung är enkelt från sin avslappnade stil till sin rufsigt shag frisyr, som hon bär ner eller upp i en rörig bun.And tonåringar älskar henne, enligt Amy Astley, redaktör för Teen Vogue, i en artikel som publiceras på den fantastiska blogg, Into the Gloss. Här är vad Astley hade att säga på Chung vädjan till tonåringar:

load...

"Dels för att hon är en före detta modell, hon fick den att gå för henne -. Att gänglig kropp att fotografier egentligen beautifully.but jag precis som sin kastade bort hår Det hackade, låter hon sin naturliga struktur komma ut, hon inte ser torterade med slag torkar eller uträtning strykjärn eller något."

Alexa har inte alltid lekte hennes signatur kort shag. Redan 2007 hade hon länge, vanligtvis rufsigt hår som henne verkade ganska intetsägande. När hon är äldre, har Chung förlorat lite av baby fett i ansiktet avslöjar en vacker vinkel käklinjen. Hon är helt fantastisk.

Här visar Alexa Chung off soldränkta höjdpunkter. Senare i detta galleri, ser du hur hon ser ut med mycket mörkare hår, men denna "bronde" (blond plus brun) hårfärg är vad Chung vanligtvis sport.

En chatt med Alexa Chung s stylist

Enligt en artikel i Elle Storbritannien tar Alexa håret inspiration från 1960-talet skådespelerskan Jane Birkin.

load...

Tidningen citerar Chung stylist George Northwood, som förklarar hur han återskapar Jane Birkin ser med en modern twist. Enligt Northwood, "detta är en enkel, en längd bob, men det är skuren i en shaggier känsla."

Vad mer, denna look passar alla hårtyper och ansiktsformer. För att få färg, Northwood säger Elle Storbritannien för att "be om en balayage teknik, det fokuserar färg genom hårtopparna snarare än vid rötterna, vilket ger en naturlig solkysst look."

North stilar Chung hår med Kérastase oleomargarin Crème för en bodde i konsistens. Han använder en diffusor för att torka håret. Du kan också "grov torrt" hår genom torkning halvvägs och sedan låta håret lufttorka och du krama det med fingrarna.

Chung överraskande svar på vad hon mest ogillar om hennes utseende

Otroligt, är Chung inte nöjda med sitt hår. I en Q & A som publicerades i The Guardian, var Chung frågade: "Vad tycker du bäst ogillar om ditt utseende?" Hennes svar skulle förvåna någon som eftertraktar henne naturligt Mussy lås, "Mina öron och min otroligt fint hår som går platt trots timmars back-kamning."

Läs också:

Hur får man Chung signatur ombre hårfärg

Här är Alexa Chung i lugg och ombre hårfärg. Lägg märke till hur hennes hår ser ut som om det växer ut från blond till brun. För att efterlikna denna look, be din stylist för "balayage" hårfärg och endast på de nedre två tredjedelar av hår.

Baliage låter stylist att måla stråk av färg på håret - mycket bättre för detta utseende än de typiska nålsticksstora höjdpunkter som folier ger dig.

Hemligheten till helt ovårdade hår

Chung hår ser misskött och det är ändamålsenligt. För att efterlikna denna look, be din stylist för långa lager. Detta tillför kroppen. Stil, handduk torrt hår ut ur duschen, lägga mousse och krama håret, låta det lufttorka. Fortsätt att krama håret när det torkar. Du kan också blåsa torrt hår ungefär hälften torr och låt den lufttorka. För att få mer kropp, TUPERA hår. Böj över och spraya rötter med hårspray.

Lägg flätor och hårnålar för en cool look

Detta är ett bra utseende för alla växer ut sina smällar eller sitt hår och en besvärlig fas. Enkelt braidair torkat hår och stift bakom örat. Du kan göra så många eller så få flätor som du vill.

Alexa är känd för sina Surfer Girl chic

Surfaren flicka höjdpunkter är super populär för sommaren. Surfare har naturliga höjdpunkter utan självklart stopp eller starta dem. För att få denna look, hålla de flesta av håret mörkt men lätta bitar runt ansiktet. Stylister rekommenderar att få chunky balayage börjar vid hakan ner, plus några bitar av ljusa färg runt ansiktet. Om du är en medel brunett, som Chung är, få en krämig guld nyans på ändarna och en varm karamell närmare ansiktet (din stylist vet vad jag menar).

Bye-bye surfare flicka, hej mörk chic bob

För vintern 2011, Chung sade "bye-bye" till sin surfare flicka trådar och färgat håret en mörk espresso färg. Lägg märke till hur hon också klippa hennes varumärke shag i en bobwith långa, sida sopade lugg.

Från sidan av bob

Här är en vy från sidan av sin bob. Observera att hennes stylist inte tunna ut håret med en rakkniv, hon har en ton av kroppen.

Alexa Chung & ökningen av demi-bob

Innan hon klippa hennes hår off, Chung lekte denna uber populära demi-bob (född semi-bob). Denna populära hårlängd, som faller någonstans mellan mitten av nacken och axlarna, har setts på många skådespelerskor och modeller denna säsong.

Alexa Chung signatur look: rörigt bulle

Chung handlar om ovårdade bohemiska look som den här. För att få denna look, finger kamma håret i en bulle på nacken eller bakhuvudet. Dra ut några ansikte-inramning trådar.

Annan Mussy updo

Här är en annan typisk Mussy updo.

En favorit Alexa Chung frisyr

Denna tidiga Alexa Chung frisyr är så söt men funky.

En casual look för dag

Alexa Chung är drottningen av casual cool, både med sin personliga stil och med håret.

Alexa med långt hår redan 2007

Detta är Alexa 2007 strax innan hon avbröt sina långa lås och antog hennes signatur shag. Hon var mycket ung här och fortfarande har en bit av baby fett i ansiktet. När hon har blivit äldre, har hennes ansikte blivit mer kantig. Den shag cut hjälper också visa upp vinklar och hennes ögon.

load...