Expert tips för vaxning av pubic hår för män och kvinnor

13 november 2018

Vaxning könshår kan innebära alla möjliga saker-från att städa upp sidorna att bli av det hela. Tillsammans med att ta och lämnar håret precis där du vill att vi hjälper dig med DIY riktningar, hur man minskar smärta, att hitta en ren salong, en stor vax tech, utforma råd och könsspecifika tips.

Stilarna för kvinnor

En sanering? Vad sägs om det hela vägen? Oavsett om du vill ha lite eller alla det, det finns många bikini stilar att välja mellan. Och utöver det, håret du vill vänster kan också anpassas.

En regelbunden, fullständig, franska, Hollywood och brasilianska bikini vaxer är några av de mest efterfrågade och gemensamt namngivna stilar. Kom ihåg, du kan alltid skapa dina egna stil till din personliga smak.

load...

Hur man vaxa bikinilinjen

Alla tekniker som vet vad de gör användningsområden åtminstone en del hårdvax eftersom det är perfekt för grovt hår som i bikini zonen. Den går på tjockare än mjukt vax och 'krymper' sveper håret när det härdar, vilket gör att håret att lossna lättare och resulterar i mindre smärta.

Om du vill spara lite pengar, har vi goda nyheter: Du kan plocka upp hårdvax på din lokala skönhet leverans butik eller få den on-line. Och ännu bättre, har vi anvisningar om hur du kan vaxa bikinilinjen hemma. Det är lite svårare att använda än mjukt vax, men du kommer att älska resultatet!

Bästa Wax & Kits

load...

Om du väljer alternativet gör-det-själv, vi sammanställt de bästa produkterna och kit som kan ta itu med bikini hår. Nej, du behöver inte nödvändigtvis att punga ut en massa pengar eller köpa specialutrustning. Du kan använda ett kit som kostar lika mycket som en vanlig professionell bikini vax för att göra flera hårborttagning sessioner hemma.

För män bikini och brasiliansk vax

Stilarna för män

Ni har dina val också. Du kanske blir förvånad hur populär den här tjänsten är för män. Lär dig mer om några av de vanligaste stilar för manliga bikini vaxer och vad de innebär för att ta bort hår under bältet.

Läs också:

Brasilianska Tips

En brasiliansk vax lyfter nästan allt hår från baksidan och framsidan, ibland lämnar en liten remsa eller triangel. Om du vågar att få denna typ, måste du få det gjort professionellt. Det är inte tid att spara pengar och försök att ta itu med det själv hemma.

load...

Eftersom det tar bort en hel del hår i den känsliga bikinilinjen, finns det vissa saker du bör göra före och efter att ta hand om din brasilianska. Dessa tips kan användas för alla bikini vax för att minimera biverkningar som smärta, irritation, stötar och inåtväxande hår.

Hur man hittar den bästa vax tech

Om du har beslutat att betala för din vax, då naturligtvis, du vill ha det bästa av det bästa. Du behöver inte nödvändigtvis behöver betala topp dollar för att få den ultimata upplevelsen. Här är hur man hittar den slug tech i ditt område som gör att du känner dig bekväm, har du känner minsta möjliga smärta och ger exakt den stil du vill ha.

Hitta en ren salong

Valet av en professionell för att göra jobbet för vaxning din bikini, inte kommer utan eventuella problem. Du vill vara säker på salong eller spa och teknikern du går till är att hålla den ren och skyddar dig från att få en infektion, eller ännu värre, en sjukdom. Några enkla tecken kan hjälpa dig att se om de sätter din säkra och hälsosamma före vinst.

Curb smärta

Låt oss inse det, vaxning bikinilinjen är ett mycket känsligt område och kommer inte utan ett visst mått av obehag (läs: smärta). Lyckligtvis finns det enkla sätt att ta aj faktor ner ett par hack och göra denna erfarenhet mer uthärdlig om du gör det själv eller se ett proffs.

Vad man ansöker om en nästan smärtfri Wax

Designs

Det finns mer än bara ta bort hår. Om du gillar den dramatiska eller vill ha något annat kan du få det utformade i olika former, färger eller ens med juveler. En del av dessa skapelser kan göras på egen hand. Hur är det för den nya innebörden av designer bikini?

load...