Det bästa valet för ditt ansiktsform

13 november 2018

Bangs är ett fantastiskt komplement till alla frisyr. De gör att du ser mer ungdomlig och få uppmärksamhet till dina ögon. Bangs kan också smickra varje ansiktsform, även om vissa stilar är lite mer smickrande för vissa ansikten än andra.

Innan du får smällar skuren i din nästa frisyr, finns det några saker att tänka på. Inte nog med att du vill ha en stil som smickrar ditt ansikte, måste du också tänka på ditt hår konsistens. Bangs tenderar att vara bäst för rak eller vågigt hår och får inte vara det bästa valet forcurls.

load...

Även smällar kräver underhåll. Du måste få dem trimmas regelbundet eller lära sig att göra det själv. Det är en bra idé att veta de bästa styling tekniker includinghow att blåsa torra smällar på rätt sätt.

Fyrkantigt ansikte: eye-bete lugg

Om du har ett fyrkantigt ansikte, har du kantiga funktioner och din käke är nästan lika bred som dina kindben. Om du skulle rita ett diagram över ditt ansikte, skulle det likna en kvadrat.

De mest smickrande smällar bidrar till att mildra dina hårdare vinklar. Långa sido sopade lugg som betar ögonbrynen är en av dina bästa alternativen.

Nyckeln till perfekt lugg är att se till att de avsmalnande på sidorna och längre än de är ovanför pannan. Håret ovanför pannan ska slå på pannan eller strax under den och kan vara wispier, vilket gör att en del av din panna för att kika igenom.

load...

Fyrkantigt ansikte: tung lugg

Långt hår med tjocka, full fringeis vackra. Det är en stor edgy och hip frisyr och kan ta år av ett ansikte.

Denna stil fungerar bra på kvadratiska ansikten, med en varning: sidorna av fringe måste vara längre än mitten av fransar. Ju längre kanterna mjuka ett fyrkantigt ansikte där trubbiga lugg skulle lägga vinklar.

Heavy lugg tenderar att vara bäst om yourstylist skär dem medan håret är torrt. Annars kan de krympa upp efter torkning och hamna kortare än du vill.

Runt ansikte: sida sopade lugg

Om du har runt ansikte, är bredden på dina kinder på samma sätt som din käke. Detta är samma som kvadratansiktsform, förutom din käke tenderar att vara mjukare och mindre kantig.

På grund av mjukhet ansiktet, hittar du det bästa för att skapa vissa vinklar som gör ditt ansikte visas längre. Sido sopade lugg som finns på tjockare sidan är ett utmärkt val för att uppnå detta. Du kanske vill undvika stripig lugg, som kan vara för mjuk.

load...

Runda ansikte: trubbiga lugg gjort rätt

Normalt är trubbig cut lugg inte smickrande på ett runt ansikte. Att få ett rakt snitt över den bredaste delen av ansiktet är sällan en bra idé om du inte får trubbigt bangslike dessa.

Hemligheten här är i kurvan som efterliknar dina ögonbryn. De bör vara längre på sidorna och kortare i mitten. När ihopkopplad med långt, rakt hår, ger stil ansiktet mjuka funktioner stora vinklar.

Hjärtformade ansikte: super lång lugg

Om du har en hjärtformad ansikte tenderar pannan att vara bredare än din jawline och hakan kommer till en tydlig punkt. Den mest smickrande hår kommer att balansera botten av ansiktet med den övre delen av det och tona ned en spetsigare hakan.

Med denna form, är det bäst att undvika breda trubbiga smällar eftersom de tenderar att lyfta pannan. Istället en smickrande skuren för dig är mycket lång lugg. De sveper ner under hakan, som automatiskt gör ögat sveper ner också.

Hjärtformade ansikte: Wispy Fringe

Läs också:

Layered, befjädrade lugg är ett bra alternativ för hjärtformade ansikten. De lägger en vinkel på toppen som kompenserar vinkel hakan, vilket hela ditt utseende i balans.

Denna stil följer också sin del, med bara några smällar på ena sidan och mer på den andra. Det är ett bra sätt att lägga till extra volym till tunnare hår.

Hjärtformade ansikte: långa, bit-y lugg

Lång lugg ser fantastisk på en hjärtformad ansikte. Det är inte en super tjock trubbigt snitt och det är inte tunn och stripig heller. Det är fantastisk när fringe sveper strax under ögonbrynet och är bara en smula längre på sidorna.

Oval ansikte: några smällar arbeta

De flesta människor har anoval ansikte, vilket är bara lite längre än den är bred. Den goda nyheten är att youcan komma undan med ganska mycket någon typ av smällar.

Denna frans är ett bra alternativ eftersom det inte är för tung. Luggen kan borstas ned eller sopas åt sidan och de kommer att växa ut vackert.

Oval ansikte: rock 'n roll smällar

En lång shag frisyr är en perfekt stil för tjock lugg som är kvar att göra sin sak. Det är en stor stil för alla med en oval eller långsidan.

Det viktigaste här är att lufttorka så att du får den naturliga vågen, men du vill också komma ihåg att styla din bang innan de torkar. Med vågigt hår, kan de lätt komma ur kontroll.

Lång ansikte: lång lugg

En lång ansikte innebär ofta en lång panna. Inte bara smällar bidra till att täcka upp det, kan de också göra ditt ansikte verkar bredare.

Lång lugg är veryflattering en lång ansikte. Du kan bära din del i mitten för att få ett vackert ansikte-inramning gardin, eller en del den längs sidan för extra volym. Antingen stil är perfekt, särskilt om du har rak eller lätt vågigt hår.

Lång ansikte: tunga trubbiga lugg

Precis som smickrande på en lång ansikte, tjockt skurna trubbiga lugg är ett utmärkt val. Eftersom dessa börjar på hjässan, de naturligtvis förkorta en längre ansikte. Dessa smällar ser bra ut på långt hår, axellångt hår, och även kort hår.

Lång ansikte: frans lugg

Fringe lugg är en annan vacker val och de fungerar bäst på kvinnor med en hög panna, som ofta kommer med ett avlångt ansikte. De är också ett bra val om du har fint hår och kan inte fylla tjockare nedskärningar.

Om du har en kort panna och åtrå frans lugg, allt är inte förlorat. Helt enkelt be din stylist att klippa din lugg längre tillbaka på huvudet.

Alla ansikten: sida sopade lugg

Sido sopade lugg är gorgeousaddition toapixie frisyr. Den stora nyheten är att dessa smällar gör kortare cut arbetet med varje ansiktsform. Om du har en mycket runt ansikte, men kan du överväga att bära håret längre.

Den andra fina denna minskning är att det är mångsidig. Om du känner för att gå med en Mussy tvätt-and-go stil en dag, kan du. Men det kan också vara utformade mer noggrant för en söt eller professionellt utseende.

Alla ansikten: inte-riktigt trubbiga, inte-riktigt sido sopade lugg

Dessa tunga frans smällar är inte riktigt trubbiga och inte riktigt sida svepte men de är mycket, mycket tjock. Det är en look som skulle vara vackra på alla ansiktsformer.

De vinklade smällar visa upp vackra benstomme på ett torg-faced kvinna. De kommer också att balansera ut rundhet ett runt ansikte och förkorta en lång ansikte. På en hjärtformad ansikte, drar de ögat uppåt och bort från en spetsig haka. De är perfekt och rätt på trenden.

load...