Den bästa långa bob frisyren 2018

10 november 2018

Oavsett om du kallar det en lång bob eller förkorta det till "lob", det är ingen hemlighet att denna frisyr är verkligen frisyr att prova just nu. Varför är LOB så populärt? Mångsidighet. Det kan bäras elegant, lockig, vågig, rörig, eller någon struktur däremellan. Det är inte för kort för att komma in i en hästsvans eller en bulle, men det är inte så lång tid att det tar en timme att styla varje dag. LOB frisyr kommer att växa väl utan att behöva månatliga forma underhåll.

Årets långa bob handlar om att använda naturliga struktur och vågor för att snabbt stil och gå. Shattered (kraftigt strukturerad) ändar ger dig en bit-y mussed upp look, eller få trubbiga kanter för en stil som sticker ut utan att vara alltför upptagen.

Om du letar efter en frisyr som är annorlunda, men är inte redo att engagera sig i kort hår, klicka för att se några av de mest inspirerande LOB hårklippning att alla kändisar bär just nu.

load...

Jessica Simpsons LOB frisyr

Jessica Simpson är helt ny för den långa bob efter att ha super långt hår i flera år, men du måste hålla med om att hon är vacker med denna frisyr. Även utformade helt enkelt rakt ser polerad LOB. Perfekt för mamma på språng!

Kerry Washington LOB frisyr

Kerry Washington utan krångel lobb gör ser snygg super lätt. Låt några naturliga struktur för att lysa igenom när styling lob, och oroa dig inte om ändarna är lite rufsig. Lite rörigt ger stil personlighet, och som har tid att vara perfekt?

Kristen Bells LOB frisyr

load...

Kristen Bell ser fantastisk med sin låga underhållskostnader (men mycket chic) ​​lob frisyr. Du kan använda din naturliga textur och bara en liten struktur pasta eller välja att lägga till några platt järn lockar att göra detta ser allt ditt eget.

Taylor Swift LOB frisyr

Taylor Swift chockade världen när hon handlade sina långa lockar för en snygg bob. Hennes frisyr har utvecklats till en vinklad lob, vilket är utmärkt för sin långa hals. Vinkla din långa bob (gör det kortare i ryggen än i fronten) är ett roligt sätt att lägga form utan att gå kort runt ansiktet. Plus, kommer längre stycken i fronten fortfarande samarbeta när du vill dra tillbaka det.

Läs också:

Jennifer Anistons LOB frisyr

Som om Jennifer Aniston någonsin kunde se mindre än vacker, hennes val att förkorta upp hennes långa lockar till en lobb var ett utmärkt beslut. Denna frisyr är lätt stil med bara en liten bit-y konsistens, och du är ut genom dörren redo att ta på världen.

load...

Miranda Lambert s LOB frisyr

Miranda Lambert ger henne lob frisyr personlighet med lite vågiga struktur och en sida svepte bang. Bangs är en bra idé att ge din långa bob ett ungdomligt utseende och maximera dina styling alternativ. En lobb fungerar bra med någon form av fransar, från en fullständig bang till en knappt där sida svep.

Giuliana Rancic s LOB frisyr

Giuliana Rancic s trubbiga kanter på sin lob ge utseendet personlighet och en polerad kant utan att spendera timmar styling. Detta är den typ av utseende som går från dag till kväll utan ansträngning. Lägg bara till en stor läppstift.

Reese Witherspoon är LOB frisyr

Reese Witherspoon är bländande med sin långa bob och mjuka sidan sopade lugg, bevisar att denna frisyr kan se fantastiskt med bara lite styling pasta och din naturliga textur. Låt din frisör hjälpa dig välja rätt lugg för din ansiktsform och din livsstil.

Nicole Richies LOB frisyr

Nicole Richie all-vuxen lob frisyr är inte "mamma" haircut av det förflutna. Hennes mångsidiga snitt och ombre färg är både ungdomlig och mogen med styling alternativ som kan vara både snabb och rolig.

Jenny McCarthys LOB frisyr

Jenny McCarthy är känd för sina extremt glam utseende, och hon är en favorit när det kommer till vackra hår. Hennes lob frisyr är formaterad med några mjuka vågor för att förstärka glam faktorn.

load...