De modernaste långa bob frisyrerna för tillfället

12 november 2018

En stor trend i hår är lång bob. Det är inte långt hår, men det är inte kort hår, heller. Det tenderar att satsa skära något trubbigt och strax ovanför axlarna. Det är en fantastisk längd som fungerar på alla ansiktsform och hår konsistens.

Den långa bob-även kallad "lob" eller "demi-bob-kan vara en trend, men det är här för att stanna. Det kommer inte att gå ut i stil som helst snart och mycket av det beror på mångsidigheten hos denna frisyr. Oavsett du är stilrena, professionell, avslappnad, funky, eller någonting däremellan, det finns en lång bob som är perfekt för dig.

load...

En graderad lång bob

Den långa bob fungerar bra med alla ansiktsformer. Eftersom det är lång, det är en av de få guppar som en rund-faced kvinna kunde bära, eftersom det gör underverk för bantning ansiktet. Dessutom, om du har en lång ansikte, gör detta skär ett bra jobb med att lägga till volym, vilket kan göra ditt ansikte verkar bredare.

En snygg lång bob

Nyckeln till en lång bob är att den har dimension. Det kan vara lite intetsägande när det skärs alltför trubbig, så lager ofta staplas i ryggen. Men det kan inte heller vara alltför skiktad, eller skulle det inte vara en bob.

load...

Den långa bob kan arbeta på rak, vågig, och även lockigt hår. Det är quitethe mångsidig cut eftersom du kan bära den vågiga, platt-strukna rak eller helt naturligt.

En asymmetrisk lång bob

Den långa bob kan vara mycket chic. I denna stil, är den centrala delen mycket fräsch och asymmetri-med ryggen en tum eller så kortare än den främre är en populär snitt.

För att få denna elegant utseende du vill strykjärn håret eller be din stylist att tunna ut din tjocka hår. Om du har vågigt hår kan du antingen räta ut det med en platt-järn eller bära den vågig.

En lockigt bob

När du går med den långa bob är håret perfekt längd för att lägga till några supersöt lockar när du vill. Naturligtvis kommer de lockar förkorta upp, men det är en rolig och studsiga utseende, särskilt om du har tjockt hår som tar curlwell.

För att få denna look, behöver du en locktång och styling spray. Spritz helt enkelt handdukstorkat hår med en styling spray, blåsa torrt, och sedan linda en-tums bitar runt en stor-fat locktång.

load...

En snygg och enkel lång bob

Detta är en sexig och sofistikerad version av den långa bob. Den partis strax utanför åt sidan och snittet är i en vinkel-en smula kortare i ryggen än framför. Hennes naturligt tjockt hår har tunnats ut, troligen med en rakkniv, som också används för att göra ändarna är stripig. Hennes hår är platt-strykas till elegant perfektion.

Läs också:

För denna look, är det bäst att använda en stor, rund borste. Försök att inte alltför långt i krypa ändarna. Använd ett strykjärn och följer det med en glanssprut sådan asBumble och Bumble s Shine Spray.

En lurvig lång bob

Du kommer att få en vassare look om du frågar stylist att tunna ut ändarna med sax eller en rakkniv. Detta skapar en vacker lurvig bob som är fantastiskt med en antydan av vågor.

För att få en vågig bob, spray handdukstorkat hår med en Volumizer eller palm i en leave-in balsam om du har torrt hår. Då, som youblow torr, aimthe värma upp i håret när du palm och krama den.

Ett sofistikerat lång bob

Denna enkla frisyr har lite struktur formaterad i den. Det är en fantastisk alternativ till många långa bobs som är så rak de verkar vara platt-strukna.

Du kan låta din långa bob lufttorka naturallyand det ser bra ut också. Det är en bra idé att ge din styling verktyg vila på några dagar eftersom det är bättre för ditt hår hälsa.

Ett roligt, edgy lång bob

Den långa bob behöver inte vara utformade till perfektion. Visst, här hade lite hjälp från en locktång, men ändå har den lurviga, edgy look som är så coolt. Det är ett snitt som lätt kan bli en tvätt-and-go stil för varje dag. Plus, hackig ändarna ihopkopplade med den djupröda färgen är bara för mycket roligt.

En vågig lång bob

Halle Berry långa bob är mycket smickrande för hennes benstomme. Hon har inte kantiga funktioner, men det bob gör henne mjuka ansikte verkar starkare. En hel del av det har att göra med perfekt placerade, stora och djärva vågor, som är ännu mer spektakulär med de gyllene höjdpunkter.

Detta är en look som kvinnor i alla åldrar kan dra av, särskilt äldre kvinnor som är förtjust i en kortare, mer klassisk bob.

En cool bob

Enkla men ack så cool. Denna blonda bob är fantastisk eftersom den har bara några hackig lager. Genom att bena håret åt sidan, fram fungerar som sido sopade lugg och lägga till volym, även om de är nästan lika långa.

En mogen lång bob

Långa bobswith lager är ett utmärkt val för någon kvinna över 50. Detta är en casual look som ramar in ansiktet och DIP-färgade ändarna lägga till en touch av fantasier. Om du vill kan du lägga luggen på denna klippa och det kan få dig att se ännu yngre.

En avslappnad lång bob

Långa bob frisyrer är super mångsidig. Du kan strykjärn håret så det är elegant och sofistikerat, kan du krypa hår, eller så kan du låta det lufttorka. Detta casual look är en stor för kvinnor som inte vill lägga mycket kraft på håret, men den erbjuder också många möjligheter för speciella tillfällen.

load...