De 10 hetaste prom frisyrtrenderna 2019

13 november 2018

Här har vi handplockade 10 mest populära bal och hemkomst frisyr trender som kommer att stå sig genom tiderna. Men först överväga följande tips.

4 regler att leva efter när plocka din prom frisyr

När det gäller att hitta den perfekta frisyr för bal eller hemkomst, följa dessa 4 regler och du kommer vara bra att gå:

Nr 1: Välj den klänning först. Ditt hår bör komplettera din klänning, inte konkurrera med det. Samma sak gäller för din prom makeup. Räkna ut din makeup sist - efter att du har valt klänning och frisyr.

load...

Nr 2: Tänk på din personlighet. Du vill vara bekväm på balen, vilket innebär att du vill se ut som de allra bästa versionen av dig själv. Om du är en avslappnad tjej som aldrig bär smink är balen inte dagen för att bryta ut din inre Kim Kardashian. Låt formella updos för den klassiska, traditionella flickor i skolan.

Nr 3: Arbeta med håret struktur, men överväga att ändra det upp att överraska alla. Lockigt hår ser fantastisk antingen uppåt eller nedåt, vänster lockigt eller blåst torkad super-straight (som kommer att överraska alla!). Rakt hår kan böjt i vågor och sår i utsmyckade updos (med hjälp av pinnar och hårspray). Vågigt hår kan antingen rätas eller böjt och är den perfekta struktur för halv-up / halv-down stilar samt updos.

load...

Nr 4: Slutligen, när man väljer färger, tänka framåt 20 år. Dessa balen bilder kan dyka upp på 2038 version av Facebook, så du vill se fantastisk och tidlös.

Den röriga updo

Messy är trendigt och har varit i några år. Dessa balen och hemkomst frisyrer är otroligt snygg, men inte shellacked på plats.

Hårtyp: Stökigt updos fungerar bäst med lite våg eller curl i dem. Om du har super rakt hår, behöver du hjälp av en locktång eller hot rollers innan den updo. Du måste också hår som är åtminstone till axlarna eller längre. Även om du kan göra dessa själv, rekommenderar jag hjälp av ett proffs eller åtminstone en vän.

Personlighet: Stökigt updos fungerar med alla personligheter.

Klänning typ: Fungerar bra med axelbandslösa klänningar eftersom de visar upp halsen. Perfekt för klänningar med band också. Undvika denna look om du har en utsmyckad klänning, om du har mycket på gång under halsen, vill du något enkelt och elegant över halsen.

load...

Half-up / halv-down

Killar älskar att se ditt hår, det är ingen hemlighet, men att bära ditt hår kan vara för tråkigt för balen. Dessa halv-up / halv-down ser är särskilt sexig eftersom de har både din hud och hår.

Hårtyp: Denna stil fungerar på alla hår längder och texturer, med undantag av hår som är kortare än hakan. För att hålla denna look från att vara tråkig, kan du lägga curl, vågor eller tillägg till ditt hår.

Personlighet: Detta är ett klassiskt prom trend, så det fungerar bäst för tjejer som föredrar traditionella klassiskt utseende. Men du kan funk denna stil med en bikupa sittpuff.

Klänning typ: Dessa stilar fungerar bra med axelbandslösa klänningar

Classic updo

Dessa klassiska bal frisyrer inkluderar mestadels updos visas på Celebrity röda mattan. Välj bland en mängd klassiska frisyrer, en roundup av chignons och ett galleri av ballerina bullar. Var noga med att inte göra din updo för hårt, eller dras tillbaka eftersom allt du ser i bilder är din panna och nacke. Satsa på en sida del med lugg vinklade försiktigt över pannan.

Hår struktur: Fungerar på alla hårtyper från direkt till super lockigt. Håret ska vara åtminstone axlarna.

Personlighet: Denna stil är bäst på klassiskt traditionella flickor.

Klänning typ: Fungerar bra med de flesta klänning typer. Undvik tillfälliga, flödande klänningar. Bra frisyr om du med ett halsband, örhängen eller en utsmyckad livstycket.

Läs också:

Långt hår

Vem säger att du måste sätta håret i en updo för balen? Du kan gå rakt och slätt, eller välja spänstiga lockar eller Beachy vågor. Bara inte dyker upp på balen ser som du gör varje dag i skolan. Om du bär ditt hår och löst, se till att den träffar under toppen av din klänning. Annars kan det se kantighet. Om håret inte är tillräckligt lång, kan du få tillägg bara för balen. Eller växa ut håret.

Hår struktur: Fungerar på alla hårtyper.

Personlighet: Fungerar med alla personligheter, förutom traditionella flickor, som är bättre med en updo.

Klänning Typ: Jämvikt ut en åtsittande, kurva nära klänning med lösa, flytande vågor eller lockar. Detta ser fungerar bra med axelbandslösa klänningar och axelband. Undvik att bära ditt hår om klänningen är en grimma eller täcker bröstet.

Kort hår

Vem säger att du måste gå långt på balen? Kort hår är sassy och sofistikerade. Med rätt klänning och smycken, kan även en pixie cut ser utklädd.

Hår struktur: Fungerar på alla hårtyper utom super tjock och lockigt.

Personlighet: edgy, funky, avslappnad, sportig.

Klänning typ: Du kan bära någon klänning med kort hår. Tänk dig en klänning som smickrar din kroppsform snarare än din frisyr.

Flätor

Flätor är mer populär än någonsin. Prova en bulle insvept i en fläta, en fläta som ett pannband eller lockigt hår löst flätade till en romantisk updo.

Hår struktur: rak eller vågig. Fungerar på alla hår längder, utom super kort.

Personlighet: Casual, romantisk, sportig.

Klänning typ: Det beror egentligen på flätor.

Hästsvans

En snygg hästsvans eller super trendiga sidan Hästsvans kan ställa dig bortsett från mängden på balen i år. Parat med rätt klädsel och smycken, kan en hästsvans vara din bästa bal hår alternativ.

Hår struktur: Fungerar bäst med långt, rakt hår. Om du har vågigt hår, räta ut det med ett strykjärn först. Undvik hästsvans om du har lockigt hår. Spela upp din makeup med sotade ögon.

Personlighet: Great på sophisticates, sportiga flickor, casual flickor och boken maskar. Bara vara säker på ditt hår ser inte ut som om du drog tillbaka för fotbollsträning.

Klänning typ: Korta klänningar med flouncy kjolar, moderna klänningar och långa, kurvkramande klänningar alla fungerar bra med en hästsvans.

Sido svepte hår

Kändisar älskar sido svepte ser ut på röda mattan eftersom de ser fantastiska.

Hår struktur: Du behöver långsträckta hår för denna look.

Personlighet: Fungerar på alla som är villiga att prova något nytt.

Klänning typ: En populär look på röda mattan i år var en ärm klänningar med drog hår över åt sidan. Om din klänning har ena ärmen, är detta ett bra alternativ för dig. Pile håret över ärmlösa sidan.

Accessorized hår

Det finns så många coola sätt att Bejewel eller tillbehör till din prom frisyrer. Linda ett band i lockigt hår, sätta en vintage brotsch-vända-hårnål på sidan av din updo eller halv-do eller fläta en jeweled tråd i din sida 'göra. Här är några röda mattan idéer för att inspirera dig:

Hår struktur: All.

Personlighet: vågad, sofistikerat, romantisk, sportig och flickaktiga.

Klänning typ: Bäst med enkla klänningar. Var också noga med att inte över Accessorize. Om du bär juveler i håret, hoppa halsbandet och bära ett armband och enkla diamantknappar istället.

Faux bob

Detta ser har funnits röda mattan för en stund och gjort rätt kan vara helt bedårande. Alla kommer tro att du avbröt ditt hår!

Hår struktur: Bäst på vågigt hår eller hår som blivit böjt. Måste vara under axlarna.

Personlighet: vågad, romantisk, trendig.

Klänning typ: Fungerar bra med klänningar med ärmar, ärmlösa klänningar och någon klänning som skulle fungera med en bob frisyr.

load...