De bästa stilarna just nu: långt, svart hår

11 november 2018

I detta galleri hittar du bilder på vackra, långa, svarta frisyrer. Svart hår är svårt att växa långt, så de flesta av dessa kvinnor hade hjälp i form av väv-in extensions.

Här är några tips om vävar.

De olika typerna av vävar

Vävar är antingen människohår eller syntetiska hår. Det är bäst att välja de allra bästa håret möjligt och det innebär att gå för människohår om du har råd.

Du kan även välja strukturen på håret väva. Du kan experimentera med en konsistens som är helt annorlunda än din eller välja ett som matchar din naturliga hår så det är mindre uppenbart när du är i mellan vävar och sett med ditt naturliga hår. Välj mellan vågiga, raka och med lockigt alternativ. En av de hetaste fluga just nu är naturligt lockigt väver gjorda av kinky naturliga hår.

load...

När du bestämmer vilken typ av hår du får, nästa du välja den metod, som alla är tidskrävande. Påsydda i vävar eller utvidgningar är mycket populära. Hår är i princip sys in rastaflätor gjorda av din naturliga hår. Så länge din rastaflätor är inte för hårt och du tar hand om ditt hår, genom schamponering och konditionering vecka, kan dina sydda in extensions pågå i upp till 8 veckor.

Varmt och kallt fusion är andra populära alternativ och tenderar att vara de dyraste alternativen. Med varm fusion, är väven ansluten till din naturliga hår med varmt lim. Detta kan pågå i upp till flera månader, men kan vara skadligt för håret. Kall fusion är mer skonsam och använder en keratin polymer att fästa väven till ditt naturliga hår.

load...

Slutligen kan du välja mikro-link extensions. Dessa ansluter väven till håret av enskilda strängarna med användning spolar. Detta är den mest tidskrävande av 4 alternativ men resultaten kan pågå i upp till 5 månader.

Hur ta hand om din väva - och din naturliga hår

Det är viktigt att ta hand om din dyr investering. Din väva kommer att pågå mycket längre om du tar hand om den på rätt sätt. Detta betyder schamponering och konditionering en gång i veckan, företrädesvis med en sulfatfritt schampo. Du kan ha denna professionellt gjort eller så kan du göra det själv. Du bör fokusera på hårbotten, som är där oljor bygga upp. Mellan tvättar, använd en torrschampo på rötterna till sop upp eventuella oljor.

Det är viktigt att hålla din hårbotten oljas med jojoba eller kokosolja. Du kan köpa dessa i sprayform.

Borsta håret med ett vildsvin s borst hårborste är också viktigt. De naturborst att distribuera hårets oljor från hårbotten till håret, naturligtvis konditionering dem. Borsta alltid håret från ändarna på upp till rötterna, detangling håret när du går. Och oroa dig inte om du upplever utgjutelse. Det här är normalt. Alla väver och peruker kommer att kasta något.

Läs också:

Du kan styla din väv som du skulle ditt eget hår med hjälp av strykjärn, hårtork och locktänger.

load...

Du bör skydda din naturliga hår och hårfästet också. Din naturliga hår, dina kanter och hårbotten behöver en paus mellan vävar. Under denna "off period" du kan bära halsdukar eller peruker. En rolig peruk för att hålla i handen är den perfekta gå till mellan dina vävar. Du kan ha det sys in i rastaflätor eller låta klippt på för enkel-on, lätt-off.

Välj din stylist klokt

Vem håret kan betyda skillnaden mellan fruktansvärda förlängningar och eventuell håravfall till hår som ser ut som om det växte naturligt från huvudet. Gör din hemläxa och inte nöja sig med köpet stylist över den erfarne en med stor referenser. Fråga folk vars hår du beundrar där de går. Det är alltid en bra start.

Missa inte:

Beyonce

Keke Palmer

Sanaa Lathan

Tasha Smith

Zoe Kravitz

Thandie Newton

Fleur East

Meagan Good

Tami Williams

Queen Latifah

Naomi Campbell

Naomi Campbell s väva här är fantastiskt. Hennes trubbiga lugg och långa, raka hår är både modern och sofistikerad. Du kan antingen gå längre eller kortare med denna minskning, men tänk på de trubbiga lugg behöver underhåll.

Se fler svarta frisyrer

Wendy Raquel Robinson

LisaRaye s Blunt lugg på långt hår

Garcelle vågor

Ciara raka hår

Jennia Fredrique

Halle Berry

Se många fler svarta frisyrer

Beyonce

Ashanti går lång & Lovely

Melissa Fords perfekt frisyr

load...