De bästa solskyddsmedel för hår

10 november 2018

Solen, klor och saltvatten kan vara brutal på håret på sommaren, orsakar din hårfärg att blekna snabbare. Här är de bästa solskyddsmedel och hår skyddsmedel för sommaren.

Bortsett från att använda dessa produkter rekommenderar vi en hatt när du är ute i solen, alltid sätta solkräm på den del i håret och när du befinner dig att komma in i poolen eller vatten, blöta håret ordentligt i sötvatten innan du hämtar en poolen, klorerat vatten kommer inte ändå redan vått hår.

load...

Fekkai pre-soleil hår lyster och skydd mist

Detta fungerar bra för att skydda hårfärg (rödhåriga, i synnerhet love it). För bästa resultat, skaka den upp väl och spray, combingor palming genom håret.

Sol bum strand formeln - 3 i en permission i

Jag tror inte att jag någonsin sett en produkt på Amazon.com mer allmänt älskad. Nästan alla recensioner var överväldigande positiva. Det får 5 stjärnor, trots allt. Älskad för att hålla håret lukta fantastiska och känns mjuk efter bad i havet, sjöar eller klore pooler, kommer denna spray skydda håret hela sommaren.

Ultra Swim Klor Removal Shampoo

Detta är ett utmärkt schampo för simmare. Det blir bra recensioner och ca 8 € är mycket prisvärd. För att säkerställa håret inte blir grön, första, blöta håret i kallt vatten innan du hoppar i poolen. Använd detta schampo efter i fall någon klor har dränkts in.

load...

Paul Mitchell Sun Shield Conditioning Spray

Detta är en bra produkt att ha till hands om du har färgat hår som du bör skydda mot solen, klor eller saltvatten (solen bleker ut färgat hår). Denna konditionering sprayen innehåller oljor som mjukar hår och kommer att göra fett hår ser fet, så detta är bäst på torrt hår. Se till att kamma nog av denna produkt genom håret för bästa skydd.

Bumble And Bumble släcka komplex för (fruktansvärt) törstig

Använd en dimetylbis till kvartal storlek mängd av detta leave-in balsam på torrt eller burrigt hår innan du beger dig ut till stranden eller poolen för dagen. Denna produkt är bäst på nytvättat, fuktigt hår, men kan användas dagligen om du inte tvätta håret dagligen (du bör inte).

Läs också:

Du kommer att älska glans balsam ger håret. Vid slutet av dagen, antingen skölja ur balsam eller låta håret ned i lösa vågor. Denna produkt fungerar bäst på torrt, skadat eller bearbetade hår och hjälper till tama frizz. Det är inte bra för fett hår.

load...

Malibu C Simmare friskvårds schampo och balsam

Schampot får grönt ut och balsam mjukar torrt, burrigt hår påverkas av klor eller saltvatten. Föräldrar älskar det här för sina blonda barn och det fungerar bra för vuxna simmare också.

Aveda solskydd skyddande hår slöja

Detta skyddande spray från Aveda hjälper filtrera bort skadliga UVA och UVB-strålar. Produkten innehåller alla sorters eteriska oljor påstods att skydda håret från fria radikaler och solen samtidigt som håret starkare.

L'Oreal Everpure UV skyddar sprut

Detta är en anständig UV hårspray som skyddar hår och hårbotten och får bra recensioner. En con är lukten som användare säger är ganska dåligt men försvinner efter ungefär halva anhour.

Phyto Plage skydds sol slöja

Spray Phyto skyddande strand spray på håret innan du träffar stranden och efteråt. Inte nog med att skydda håret från sommarens tuffaste element, återställer den hår i slutet av dagen. Perfekt för bräcklig, skadat hår.

Gör din egen uv hårspray använda solskydd

Du kan göra din egen UV hår produkt genom att blanda 2 teskedar solkräm SPF 30 (som Alba solkräm avbildad här) med en kopp vatten. Sätta detta i en sprayflaska och spraya fuktigt hår. Kör en kam genom och du är bra att gå.

V8 tomatjuice

Hur är detta för ett naturligt sätt att skydda håret på sommaren? Alla tomatjuice fungerar bra för att bli av med "gröna" klor hår som färgade blondiner tenderar att få. Skölj Simply håret med tomatjuice när du lämnar poolen. Låt stå i ett par minuter och skölj sedan. Den röda neutraliserar grönt.

load...